Oncelikle ilginiz icin hepinize cok tesekkur ederim. Benim kendimi bu kadar uzmem sanirim karsimdaki insani cok sevip saymamdan dolayi. Ona bu kadar deger verip saygi duyarken onun bana olan saygisizca tavri sanirim beni en cok sarsan sey oldu. Ama simdi dusundukce kendimi bu kadar paralamanin yersiz oldugunu goruyorum. Ama hala kulakdolgunlugum olmaliydi, keske bilseydim diye dusunuyorum. Insan ne yasarsa yasasin her gun yeni birseyler ogreniyor.
Tuhaf kiz: Ortalamanin ustunde bi bilgim oldugunu dusunurken, bundan artik bu kadar emin degilimm ((= Kendime guvensiz gibi konusum farkindayim ama iste hayranlik derecesinde sevdigim icin sanirim bu kadar etkilendim.
laylaylom: size her insanin kendini gelistirmesi gerektigi konusunda ve herseyin ders kitaplarindan ogrenilmedigi konusunda katiliyorum. Erkek arkadasimin yaptigi aciksozluluken cok resmen bi kabalikti. Kendimi suclasamda onu da bu tavrindan dolayi affedemiyorum.
Dolunay: evet malesef cok ukala kendisi. bunu bi kac kez daha dile getirmisti onceleri. ben her konuyu cok iyi biliyorum ama napayim falan diye sakasina bile takilmisti.. nostradamusu bilmek bisey katmasa bile herkesin bildigi biseyi yinede bilmek isterdim. destegin icin sagol (=
Nessy ve serrana desteginiz icin sagolun kizlar (=
Yasminyaso, romantik konusmasindan hoslaniyorum ama beni kucuk gormesinden asla. verdigim tepki de o anda beni o kadar kucumseyen bi adamla aptal muhabbeti yapamayacagim icindi. o zamandan beri kendisiyle ciddi bir gelecek falan dusunmuyorum.
Acemi peri: bu kahin cok unlu biriymis bu kadarini anladim ama iste malesef ben duymadim. Ne yapaim ki, intihar mi edeyim

Erkek arkadasimin verdigi tepkinin iticiligi konusunda katiliyorum.
Kedi 3 - size cok katiliyorum. bende oyleyim inanin biiyle birsey konusurken o insanin o konuyla asina oldugu ihtimalini hep gozardi eder once konu hakkinda bilgilendirir sonra bahsederim neyden bahsedeceksem. erkek arkadasimdan da bunu bekledim, ama yapmadi.
Em_oss : abartmisim evet fark ediyorum. en cahil gordugum arkadasim derken, en az bilgi sahibi olan demek istedim. o anki psikolojimle boyle yazmisim. kimseyi uzmek degil amacim. size ters geldigi icin kusura bakmayin, sinirli bi animdi..
Arkadaslar yine tesekkur ederim. ilginiz ve desteginiz benim icin cok onemli. Bana mesajlar atiyor. cevap veresim gelmiyor cidden. Gorevden dondugu icin onu ne bicim karsilamisim (hic ilgilenmiyorum) o onun derdinde. bu konuyu unuttu mu anlamiyorum. nasil biriyle beraberim ((=