- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Adet gününde de test yapmışmıydın? Dün adet günümdü olmadım test yaptım negatif çıktı.
Baya baya hamilesin ilk olduğu için diyosun ama doktor hamilesin demiştir heralde . tebrikler bu arada 6-7 haftalık falan olması lazım sanırım kan değerine göreHanımlar iki gün önce verdiğim kan sonucu bhcg sonucum böyle çıktı. İlk olduğu için hiçbir şey anlamadım. Sizce normal mi bu değer? Emin olmamakla birlikte regl olmam gereken tarihin üstünden 15 gün geçmiş farzediyorum.
Ba
Baya baya hamilesin ilk olduğu için diyosun ama doktor hamilesin demiştir heralde . tebrikler bu arada 6-7 haftalık falan olması lazım sanırım kan değerine göre
İçiniz rahat olsun gayet normal değerleriniz 6 hafta 5 günlüllen falan dıymuştım ben kalp atışlarını yani 7. Haftanın içindeyken stres yapıp bebeğinizi etkilemeyinMerhaba, teşekkür ederim cevabınız için ama şöyle bir durum var. Evde test yaptıktan ve testin pozitif olduğunu gördükten beri yani yaklaşık 13 14 gün civari doktora gitmedim hiç. Eşim şuan yurt dışında ve ''bekle bende yanında olmak istiyorum, beraber gidelim doktora'' dedigi için bu zamana kadar bekledim. En son iki gün önce yanımizdaki sağlık ocağına gittim. Şimdide sonuclarimi internetten öğrendim. Yani doktorla muhatap olamadım hiç. Eşim bir hafta sonra gelecek ve ben de bu süre boyunca degerlerim normal mı diye kendi kendimi yiyip bitirmek için size sormaya karar verdim. Dün üstünkörü hesaplama yaptığımda 6 haftalık olabileceğimi düşünmüştüm. Bilemiyorum yine de. Bu değerle, bir hafta sonra kalp atışı duyulabilir mı? Çok sağolun cevaplarınız için.
İçiniz rahat olsun gayet normal değerleriniz 6 hafta 5 günlüllen falan dıymuştım ben kalp atışlarını yani 7. Haftanın içindeyken stres yapıp bebeğinizi etkilemeyin
Birşey değil canımÇok teşekkür ederim. Sayenizde bir hafta kaygısız geçecek benim için. İçimi rahatlattiniz.
Kesinlikle evetMerhaba hanımlar, Bu ay ilk denememizdi ve açıkçası ihtimal vermiyordum ama size de sorayım dedim, hamile miyim?
Hamilesin hayırlı olsunMerhaba hanımlar, Bu ay ilk denememizdi ve açıkçası ihtimal vermiyordum ama size de sorayım dedim, hamile miyim?
Sylvia Plath merhabalar,oncelikle nickinzdeki yazara bayilirim.
Ben birkac hafta onceden beri konunuzu takip ediyorum.
Su degerler gebeligini ilk ogrenen bir kadin icin gorulebilecek en guzel degerlerden biri.
Tahminimce doktora gttgnzde hem keseyi hem kalp atisini duyacaksnz. Boylece gt gellerden neden gozukmedi stresinden kurtuldnz ama biraz daha beklemeyin doktor icn. Veya bekleyeceksenz de bir eczaneye gidip folik asit alin
Zaten devlet karsilamiyor doktor da yazsa cepten odeyeceksnz. Gebelign ilj 3 ayi folikcasit cok onemli. Bebegnzin sirt sinir seridindeki noral tupun olusmasini destekler.sadece Folik asit kullanimi sayesnde noral tupten kaynaklanan sakat dogumlarin %90indan fazlasnin onune gecilir.
çok sevindirici, dikkate aldğnz için ben teşekkür ederim. inşallah sapasağlam bir yavrunuz olur. Hangi folik asidi tercih ettiniz? günde 400 birim almanız gerekir. bir hap içerisnde birim olarak daha az varsa birden fazla almalısınız.Merhaba. Mesajınızı sabah okur okumaz aldım ilacımi. Sayenizde en azından doktora gidene kadar yapmam gerekeni yapmış olacağım. Bunun için çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Degerlerimin iyi olduğunu sizden duymak çok önemliydi benim için. Sylvia plath i eşim sayesinde tanıdım, yıllar önce. Tanıdıktan sonra, kendime çok yakın buldum. Hala daha hakkında yeni bir şey duysam, büyük bir heyecanla takip ederim. Tekrardan çok teşekkürler.
dogruduru. Ben de onu kullaniyorm. Tavsiyem gece yatmadan icmenz yonunde. Bazi kisilerde mide bulantisi veya istah yapabiliyormus cnku.3 unu Birden de alablrsnz ayri ayri daFolic plus aldım. Günde üç defa, tok olarak içmem gerektiği söylendi, eczaci tarafından. Doğru muyum? İlginiz için cok teşekkürler.
dogruduru. Ben de onu kullaniyorm. Tavsiyem gece yatmadan icmenz yonunde. Bazi kisilerde mide bulantisi veya istah yapabiliyormus cnku.3 unu Birden de alablrsnz ayri ayri da
Rabbim kucağına almayı nasıp etsın insallah saglıklı hayırlı bir evlat olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?