cahilsin! abartıyor muyum?

asend

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
402
281
18
Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm:KK43:
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!

Bende güncel filmleri takip etmem. Şimdi sizin sevgilinizin bakış açısına göre cahilim. Şükür ki benim eşim böyle aptalca birşeyden cahil demez.

Senin yerinde olsam, madem cahilim senin gibi elit ve kültürlünün yanımda işi ne. Hadi yoluna derdim. Keza cahil oldugunu başka zamanlarda da dile getirecek.

Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur,

Eski sevgilisi ve kendi gibi birini bulsun o zaman. Bi film adı bilmemek insanı cahil mi yapar.
Yarın öbür gün her bilemediğin şeyde bu sözler aklına gelecek bence.
Bi de çekinmeden söylemiş,çok yüz vermişsin.

Bence haklısın bana da aynı şey dense bende bozulurdum sanırım.

Bende güncel filmleri takip etmem. Şimdi sizin sevgilinizin bakış açısına göre cahilim. Şükür ki benim eşim böyle aptalca birşeyden cahil demez.

Senin yerinde olsam, madem cahilim senin gibi elit ve kültürlünün yanımda işi ne. Hadi yoluna derdim. Keza cahil oldugunu başka zamanlarda da dile getirecek.
kesinlikle üstten bakmadığını, küçük görmediğini söylüyor, ama şaka demedi eleştiri dedi yani gerçekten cahil olduğumu düşünüyor,
üstelik bozulup da soğuk konuştuğum için de tripli muamelesi gördüm:KK43:

esas cahil olan kendisinin bakış açısı.güncel filmlerin ödüllerini bilmek zorunda değilsin.ama kpss de bunlar çıkabilir ilgilenmesen de bunlara da bir bak dese tamam,önce insanlarla nasıl konuşacağını öğrenmeli bence.

daha sefilleri kim yazmış onu bilmez, bi de bana hava basıyo, bak sinirlendim yavaştan

Cahillik farklı bisey ilgisizlik farklı bisey sevgiliniz kendini beğenmiş bencede

Dostlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sevdiğim adamla arkadaşız ama yakınlığımız sevgili derecesinde, sabah akşam gece gündüz iletişim halindeyiz, farklı şehirlerdeyiz telden görüşüyoruz.
kpss hazırlanıyorum, o da kpss hazırlanıyor. Hergün güncelleri takip edemesem de bakıyorum işte.
Dün gece sevdiğim kişi bana güncel film ödüllerini sordu, benim de isim hafızam sıfır, bildiğim halde o an filmin ingilizcesini düşünürken cevap veremedim.
O da bana "sen ne kadar cahilsin ya" dedi. İçime öküz oturdu o kadar zoruma gitti ki.
Bunun bir sebebi de eski sevgilisi çok okumuş kültürlü birisi, kendisi de çok okur, ben ise üni yıllarımda okumayı bırakmıştım. onlar kadar iyi değilim. Zaten eski sevgilisine duyduğu saygıyı sevgiyi düşündükçe kıskanıp deli oluyorum. Bu da tuz biber oldu.
Zoruma gittiğini söyledim, özür diledi yanlış anlamışım, ilgisizsin demek istemiş,
Cahillik ilgisizlik mi? Çok mu abarttım ki? Az bi trip oldu dün, çok uzatmadım, ama çok üzüldüm:KK43:
şimdi hala bunun üzerine konuşuyoruz, o hala cahil olduğumu savunuyor, ama ilgisiz demekmiş!
Sende ona çok öküzsun bi kadına böyle yenilmediğini öğrenip öyle gel deseydin

aynısını sen yapacaksın. anlayacak. yoksa anlamaz.

Kafası fazlasıyla dolmuş sevdiğiniz adamın.
Kpss çalışırken böyle oluyor,normal karşılamak lazım.
Her şeyi,okuduklarını,duyduklarını,bildiklerini her şeyi kpssye endeksliyor insan.
Eğer aranızda bir şeyler olacaksa bunu büyütüp dert edinmeyin.

aklı sıra bana yardımcı olmaya çalışıyor güncellerde
önce sana şaka yapılmaya da gelmiyor dedi
sonra eleştiri de kabul etmiyorsun dedi
sonra önemli olan öğrenmeyi istemek vs. dedi
en son şimdi de aynen şunu yazmış "senin kafan çalışmıyor desem bir durum analizi yapar gibi, bunu değiştiremezsin yani insan iq su değişmez,,ama dün bahsettiğim sadece çok ilgisizsin demenin başka bir yoluydu, insan kırılır mı buna" demiş,
kırıldğım için özür diledi ama hala da savunuyor,
gelmiş bugün de bir ödül söylüyor ben de" cehaletime bir nebze ışık tuttuğun için sana minnettarım" dedim. Elimde değil onu iğnelemeden geçmeyecek sanırım bendeki bu his

Şaka amacli demis olamaz mı espiri gibi ? Konusmanın akısıni tam bilmedigim icin belki saka amacli dedi ama ciddi anlasildi. Bana öyle geldi acıkcası

Son düzenleme:
cahillik film isimleri ve ödülleri bilmemekle oluyorsa herkes cahil, seninki profesör. cahil kelimesiyle ilgisiz kelimesini eşitleyen bir profesör. sende madem kpss ye hazırlanıyorsun otur bir liste yap çalış. ayrıca eskiler seni ilgilendirmez, seni sadece sen ilgilendirir. eğer seninki eskiyi anlatırsa izin verme. banane niye anlatıyorsun dersin, çok unutamıyorsan git konuş dersin. eski sevgili eskide kaldı...

Back
X