ozdenarda Nirvana Kayıtlı Üye 17 Şubat 2007 107 3 643 İstanbul 7 Nisan 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi ozdenarda #1 ANILAR DEFTERİNDE GÜL YAPRAĞI Anılar Defterinde Gül Yaprağı Gibi Unutuldum Kurudum Başıma Düştü Sevda Ağı Bir Başıma Tenhalarda Kahroldum. Sen Kimbilir Rüzgarlı Eteklerinle Kimbilir Hangi İklimdesin Ben Sensiz Bu Sessizlikle Deliler Gibiyim Sensiz Bu Sessizlikle. Ayrılıkla Başım Belada Gözlerini Çevir Gözlerime Yoksa Ben Sensiz Bu Sessizlikle Deli Gibiyim Sensiz Cahit Zarifoğlu
ANILAR DEFTERİNDE GÜL YAPRAĞI Anılar Defterinde Gül Yaprağı Gibi Unutuldum Kurudum Başıma Düştü Sevda Ağı Bir Başıma Tenhalarda Kahroldum. Sen Kimbilir Rüzgarlı Eteklerinle Kimbilir Hangi İklimdesin Ben Sensiz Bu Sessizlikle Deliler Gibiyim Sensiz Bu Sessizlikle. Ayrılıkla Başım Belada Gözlerini Çevir Gözlerime Yoksa Ben Sensiz Bu Sessizlikle Deli Gibiyim Sensiz Cahit Zarifoğlu
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.839 516.394 1.223 14 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozdenarda #2 Ayna Ve gözüm eşyamda değil, Yoruldum maddemden. Ta ki dünya bitti, Köşk kurdum,sakin oldum. Dehlizsiz ve tabakasız Kör bir hayvan gibi, Rızkına etiyle yanaşan Karanalık bir evdir gövdem. Güneşte asla karanlık yoktur dediler Ve onlar yolunda cihet ettim,vatan tuttum. Büyük yeni bir hayat bildim Yeni yeni bildim yoksa ölüyordu bir şey, Bir insan binası yıkılıyordu durmadan.
Ayna Ve gözüm eşyamda değil, Yoruldum maddemden. Ta ki dünya bitti, Köşk kurdum,sakin oldum. Dehlizsiz ve tabakasız Kör bir hayvan gibi, Rızkına etiyle yanaşan Karanalık bir evdir gövdem. Güneşte asla karanlık yoktur dediler Ve onlar yolunda cihet ettim,vatan tuttum. Büyük yeni bir hayat bildim Yeni yeni bildim yoksa ölüyordu bir şey, Bir insan binası yıkılıyordu durmadan.
Bonus Nirvana Pro Üye 11 Nisan 2007 87.839 516.394 1.223 14 Ekim 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi ozdenarda #3 Bir kalbiniz vardır Onu tanıyınız Bir şehir kadara kalabalıktır Bazıları Bir dehliz kadar karanlıktır Bazıları Cahit Zarifoğlu
Bir kalbiniz vardır Onu tanıyınız Bir şehir kadara kalabalıktır Bazıları Bir dehliz kadar karanlıktır Bazıları Cahit Zarifoğlu