Caka satan insanlar ?

Pinkwomen-

Pink
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2017
28
6
1
Merhaba az önce erkek arkadaşımla alakalı bir konum vardı fakat buda gün meraklısı komşumla ilgili

Bir insan neye dayanarak bunu yapar, kompleksi midir sonradan görmemidir bilemem.

Öncelikle bir sitede oturuyorum, burada durum iyi olanda var orta halli olanda var maddi zorluklarla baş etmeye çalışan insanlarda var öğrencide var her neyse.

Gelelim bizim sorunsala , kadın sözde öğretmenmiş meslekten ayrılmış bir süre görmüş bir bayan geçen falanca komşuyla bana gün organize edelim dedi olur dedim herkes toplanacaksa yeterli kişi varsa toplanalım.

Normal de davranışları hep iğneleyicidir , kapıcıyı azarlar , komşuya veryansın eder, dedikodu full falancanın evi pis kokuyordu , falanca eve gece yarısı gelmiş , falancada kavga çıkmış. Diyeceksiniz neden konuşuyorsunuz zaten artık mümkünse konuşmayacagım. Buraya taşınalı 4 ay oldu sorun çıksın beni kotu bilsinler istemiyorum sadece.

Neyse gün oldu herkese eğer o gün kim ev sahibiyse ona güzel pahalı seyler almış tamam güzel bisey ama alan var alamayan var , kadının birini marka ismi vermiyorum falancanın farını almış pahalı bir marka , falancaya çay makinesi almış , falancaya ekmek kızartma makinesi . kendine geri dönüşü aynı şekilde bekliyor haliyle , olmayıncada ben neler yaptım neler geldi ? Bir daha girmem , üç beş kuruş için gibi laflar söylenmiş.

Açıkçası kendim adınada arkadaşlarım adınada kırıldım bu saatten sonra görüşmem zaten ama böyle davranmaya hakkı yok keşke gününü göstersek şu kadına .

Birlik olup konuşmamalı mıne yapmalı sizce ?

En sevmediğim insan türüdür parasını pulunu övünen. Bana göre görgüsüzlüktür. Saygısızlıktır. Aldığı hediyeleri ona geri götürün. Saçma insan.

Böyle gün olmaz ki belli bir miktar para olur altın olur verdiğinin karşılığını alırsın

Bana ütü almış vardı evde ama işime yaradı güzel bir ütüydü , saolsun düşünmüş ama bence bu hediyeler bile gösteriş şov yapıyor .

Oo baya masraf yapmış teyze haklı ama şimdi:KK48:

Böyle hediye almayalım para toplayalım aramızda deyin bari belli olsun.

Yerinde olsam ona laf vereceğime ben de karşılığı olarak bi hediye alırdım.

Ben bana boyle bir hediye gelse ne alaka der, asla kabul etmezdim. Hadi olduda ettim diyelim, kesinlikle karsiliginda elim bos gitmez asagi yukari utu degerinde bir hediye goturur,iletisimide yavas yavas keserdim.
hediyelesmek cok guzel bir davranis elimden geldigince cevremdeki herkese hediyeler alirim cocuklarimda gorsun ogrensin buyuduklerinde bu aliskanligi kazansin diye ozen gosteririm.memlekete vs gidince ozellikle yegenlerime vs hediyeler alirim hem mutlu olsunlar hem ornek olalim diye ama hickimseye en yakinim olmadigi surece bu tarz hediyeler almam caycim,utu, ekmek kizartma makinesi ne alaka?hediyelesmeninde bir kulturu var, fazlasi gorgusuzluge giriyor bence.

Hediyeleri kabul ederken sorun yok ama hediye benzer değerde iade edilir bunda mı sorun çıktı:işsiz:
Hediye geldiği zaman bu çok pahalı bir hediye bu etkinlik için uygun değil daha mütevazi şeylerin alınması gerekir diyip hediyeyi kabul etmeseydiniz şimdi kadını gruptan dışlayalım konuşmayalım planları yapmak zorunda kalmazdınız.

İyi de bu Nasıl gün

Gün dediğinde para olur altın olur

Hatta oğlumun bakıcısı ve komşuları deterjan günü yapmışlardı bütçeleri ona uygundu isteyen evlerine yakın marketten bakıp o gün o deterjanın fiyatını para olarak veriyor isteyen deterjan getiriyordu

Ama herkese eşit olur günde öyle hediye vs olmaz ki

Yeni gelen komşuya hediye alınır diyelim de onun da geri dönüşü beklenmez

Kadın olağan değil

İyi de bu Nasıl gün

Gün dediğinde para olur altın olur

Hatta oğlumun bakıcısı ve komşuları deterjan günü yapmışlardı bütçeleri ona uygundu isteyen evlerine yakın marketten bakıp o gün o deterjanın fiyatını para olarak veriyor isteyen deterjan getiriyordu

Ama herkese eşit olur günde öyle hediye vs olmaz ki

Yeni gelen komşuya hediye alınır diyelim de onun da geri dönüşü beklenmez

Kadın olağan değil

Yok altın hariç hediye bunlar

Gün dediginiz seyde birbirinize hediyeler aliyorsaniz eger bunun herkese uygun bir fiyat araligi belirlenmeliydi bastan. Size gelen hediyenin karsisinda ayni degerlerde bir hediye alamayacaksaniz kabul etmeseydiniz
Kadinin hediyesini bir guzel kabul et, cokta guzelmis diye diye kullan sonra kadina karsi birlik olacaklarmis mis... Alirken iyi, vermeye gelince ondan kotusu yok yani.
Karsilik beklenmese bile oyle bir hediye karşında kalkip cok daha degersiz birsey almazdim. Ayip bence sizinkide.

Benzer fiyat aralığında hediye almayacaktınız madem niye hediyeleri kabul ettiniz? Ütüyü kullanmak yerine niye zamanında iade etmediniz mesela? Herkes alınanları kabul ettiyse denk bir şeyler alacak tabiki usulü budur bu işlerin.

Bunda dert edicek birşey yok,ütünüz varkende üstelik kabul etmişsiniz, ozaman hiç ses etmeyip sonuna kadar devam edip birdaha güne girmeyin..

Hediyeleri kabul etmemeliydiniz. Kadin size ütü almış iyi utuydu kullandim diyorsunuz karşılığında siz ne götürdunuz ?Karşılığını veremeyecegim hediyeyi almam. Sonuçta kadın annem yada kardesim değil tabi karşılığını bekler. En iyisi hiç kabul etmemek. Alirken iyi de veririken mi sorun yani

Back
X