Bir gün piano, bir gün brain fit diye bi jimnastik gibi bisey. Fazla değil, diğer günler sokakta da oynuyor, canı da sıkılıyor. Bir kızım üstün zekalı ve hiperaktif, müzik ve spor gibi etkinlikler yapması lazım.Konuyla ilgisi yok ama bilmediğimden soruyorum. Çocukların bu kadar çok sıkılmasına izin vermemek doğru mu? Sürekli kursa gidiyo tüm çocuklar.
Beleşe götürecek biri, çocuklara dikkat de eder, anne baba çalışırken bedava tatilde çocuklarına baktiracaklar , gayet çakalca :)Çakallıkla alakasını anlayamadım?
Heee pis çakallarBeleşe götürecek biri, çocuklara dikkat de eder, anne baba çalışırken bedava tatilde çocuklarına baktiracaklar , gayet çakalca :)
Doğru bulmuyorum. Çocuklarıma sık sık söylediğim şeylerden biri ‘ ben bu dünyaya sizi eğlendirmek için gelmedim’ ya da ‘ git biraz da odanda sıkıl, ne güzel keşke benim de sıkılmaya vaktim olsa’Konuyla ilgisi yok ama bilmediğimden soruyorum. Çocukların bu kadar çok sıkılmasına izin vermemek doğru mu? Sürekli kursa gidiyo tüm çocuklar.
pasif olmamanız gerek kımse sıze bıseyı zorla yaptıramaz bu sızde bıtıyor. ne munasebetHerkese merhaba;
Benim eğitimlerine önem verdiğim iki kızım ve arabam var, öğretmenim ve tatilim de var. Problem de burda başlıyor yaz zamani herkes çocuğunu bir kursa göndermek istiyor ve beni de o kursa göndermeye ikna etmeye çalışıyorlar, temel sebebi anlıyorum aslında ben götürür getiririm diye ama öyle bir bahsediyor ki benim çocuğum için süper olur gibi.
Örnek vereyim bir komşum diyor ki kızları yüzmeye yazdiralim benim kızlar biliyor zaten diyorum, geliştirir diyor, birlikte gider gelirler diyor.
Başka biri ben piano ya yazdırdım diye pianoya yazdırmak istiyor ki onu da götüreyim ama çocuğun hiç niyeti yok anne gitara gönder diyor.
Şimdi ben bunların çakallıklarina ayrı kızıyorum benim anlamadığımi dusunmelerine daha çok kızıyorum. Nasıl yapsam, nasıl etsem
Ay ben şimdiden buDoğru bulmuyorum. Çocuklarıma sık sık söylediğim şeylerden biri ‘ ben bu dünyaya sizi eğlendirmek için gelmedim’ ya da ‘ git biraz da odanda sıkıl, ne güzel keşke benim de sıkılmaya vaktim olsa’
Evet kafa açmayı severim
Ama onlar da aynı kursa yazdırıyormuş sonrasındaBen çocuklarımı başka kursa göndermeyi düşünüyorum ya da çocuklar istemiyor diyeceksiniz bu kadar basit
Çocuğumun ilgisi yok , kendisi başka kurslar istiyor diyin geçin.Herkese merhaba;
Benim eğitimlerine önem verdiğim iki kızım ve arabam var, öğretmenim ve tatilim de var. Problem de burda başlıyor yaz zamani herkes çocuğunu bir kursa göndermek istiyor ve beni de o kursa göndermeye ikna etmeye çalışıyorlar, temel sebebi anlıyorum aslında ben götürür getiririm diye ama öyle bir bahsediyor ki benim çocuğum için süper olur gibi.
Örnek vereyim bir komşum diyor ki kızları yüzmeye yazdiralim benim kızlar biliyor zaten diyorum, geliştirir diyor, birlikte gider gelirler diyor.
Başka biri ben piano ya yazdırdım diye pianoya yazdırmak istiyor ki onu da götüreyim ama çocuğun hiç niyeti yok anne gitara gönder diyor.
Şimdi ben bunların çakallıklarina ayrı kızıyorum benim anlamadığımi dusunmelerine daha çok kızıyorum. Nasıl yapsam, nasıl etsem
Çocuklarımı sizin çocuklarınızın gitmeyeceği bir kursa yazdırmayı düşünüyorum de sonra suratlarını izle aşkım. Millet aşırı derecede kendini zeki sanıyor oldu haspam senin kızlara özel şoför mu lazım hemen hemenHerkese merhaba;
İlave olarak palyaçonuz değilim devamlı şaklabanlık yapama diye de ekliyorum benDoğru bulmuyorum. Çocuklarıma sık sık söylediğim şeylerden biri ‘ ben bu dünyaya sizi eğlendirmek için gelmedim’ ya da ‘ git biraz da odanda sıkıl, ne güzel keşke benim de sıkılmaya vaktim olsa’
Evet kafa açmayı severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?