- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.027
- 798
- Konu Sahibi asfarovski
Ellerinize sağlık, lezzetli görünüyor. Başarılar dilerim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim canımEllerinize sağlık, lezzetli görünüyor. Başarılar dilerim:)
Teşekkürler, tatmış kadar oldumÇok teşekkür ederim canımkeşke tadına da bakılabilse burada
Yok canım Konyaliyim bizde de atılır kuru biber çoğu çorbaya. Teşekkür ederim canımCorbaniz cok degisik, hic duymadim daha once. Siz egeli misiniz acaba, ege de boyle kuru biber koyarlar corbalara yemeklere falan. Ellerinize saglik, yeni bir corba daha ogrenmis olduk.Basarilar dilerim.
Çok teşekkür ederim canım. Ben de farklı bir ismini öğrenmiş oldumBende yaparim bunu ama bizde yesil mercimekli ovmac corbari deriz.
Ellerinize saglik yarismada basarilar...
Teşekkür ederim canımCok lezzetli gorunuyor,Ellerinize saglik ,Basarilar![]()
Sonunda ben de katıldım kervanaEllerine sağlık hayatım çok lezzetli görünüyor![]()
Çok iyi yaptın katılarak. İnşallah derecede yaparsınSonunda ben de katıldım kervanateşekkür ederim kuzum
Yok canım ya derece kim ben kimÇok iyi yaptın katılarak. İnşallah derecede yaparsın![]()
Niye olmasın kuzu harika gorunuyor , Allah nesenizi artırsınYok canım ya derece kim ben kimkardeşimle güzel eğlendik o bana yeter
Ben haddimi bilirim yükseklerde gözüm yokNiye olmasın kuzu harika gorunuyor , Allah nesenizi artırsın![]()
Teşekkür ederim canımEmeğine sağlık paylaşımın için teşekkürler![]()