- Konu Sahibi Dumadumadum
Var öyle tipler..
Bu yüzden sakızdan soğudum
( Zaten pek aram yoktu )
Yıllardır çiğnemiyorum diyebilirim
Bu yüzden sakızdan soğudum

Yıllardır çiğnemiyorum diyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm bende tedavi görüyorum senin gibi nelerini gördüm oraya 20 arkadaş gelipte kahkahalar eşliğinde ettiği muhabbetler koridorun ortasına dikilipte ' yeter' diye çığlık atasım geliyo. Ama bu başka bi konu hiç kimsemi uyarmıyo bu kadını ailesidemi demedi doktora gidiyosun çıkar şu sakızı diye gerçekten bu konuda bende anlayışlı olamazdım çok sinir bozucu çünkü.
olayın psikiyatri servisinde geçtiğini ve hasta olduğunu bi kenara koyarsak
cakkıdı cukkudunun normal hayatta erkek versiyonları var onlara ne diceksiniz diyorum![]()
İyi de kadın sadece psikolojik destek alıyor, geri zekalı değil ki :) Orada bekleyenlerin hepsi psikologu bekliyor ama onlar da yadırgamış. O kadar ağır bir vaka olsa dışarı salmazlar herhalde :)
bahsettiğiniz kişi ruhsal açıdan zor zamanlar geçiren birisi..ne kadar sinir bozucu olsada uyarı yapmadan bazen bazı durumları hoş karşılamak gerekir,sonuç olarak kaç dakikalık aynı ortamı paylaşacaksınız..allah zor durumda olan hrkesin yardımcısı olsun sizede Allah acil şifalar versin...
kusura bakmayın ama ben sizi daha çok yadırdagım.
herkes de bilir ki toplum içerisinde çakkıdı çukkudu çiğnenmez.
beklediğiniz yer psikolog sırası, yani insanların ruhsal açıdan yardım aldıkları bir yer.
belki kadının çok ciddi bir problemi var.
bunu özellikle siz de oradan yardım alıyorsanız değerlendirmeniz gerekirdi.
otobüs metro başka yer dersen anlarım da psikolog kapısında ben yadırgamanı yadırgıyorum.
kusura bakmayın ama ben sizi daha çok yadırdagım.
herkes de bilir ki toplum içerisinde çakkıdı çukkudu çiğnenmez.
beklediğiniz yer psikolog sırası, yani insanların ruhsal açıdan yardım aldıkları bir yer.
belki kadının çok ciddi bir problemi var.
bunu özellikle siz de oradan yardım alıyorsanız değerlendirmeniz gerekirdi.
otobüs metro başka yer dersen anlarım da psikolog kapısında ben yadırgamanı yadırgıyorum.
Gittiginiz doktor iyi degilmis o zaman... doktorlar etik olarak ozellikle psikiyatriler hastalarin hastaliklari durumunda bilgi vermezler. Benim gittigim psikiyatriye gelen politik sebeple hapishaneye girmis iskence gormus, cinsel tacize saldiriya ugramis insanlar da var, konumu nedeniyle hastaligini ve pskiyatriye gittigini saklamasi gereken yonetici, ogrentmen, mudur ,,,vb mesleklerden insanlarda var... Dusunebiliyor musunuz is hayatiniz doktorunuzun verdigi bilgiler yuzunden tehlikeye girecek veya doktora gittiginiz icin yargilanacaksiniz? Olur mu oyle sey iyi bir psikiyatrinin ilk hedefi hastaya guven ve gizlilik sozu verebilmesidir. Size bilgi verebiliyorsa sizin anlattiklarinizi sirlarinizi ve bilgilerinizi de baskasina verebilir. Nasil jinekologa gittiginizde soyunuyor belli yerinizi gosteriyorsaniz psikiyatri de aynen oyle bu sefer tek fark ruhunuzu soymaniz gerekiyor, ruhani olarak ciplak kalmak gerekiyor. Ben size bilgi verdigine inanmadim.... hic bir doktor yapmaz bunu yok eger illaki iddia ediyorsaniz o zaman yakindir ki sizin bilgilerinizi de doktorunuz rahatlikla paylasacaktir.