çakma dukan diyeti ile kilo vereceğim inşallah =)

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
kızlar
dukan diyeti yapmak istiyorum ama maalesef uyamıyorum....
ben de mümkün olduğu kadar uymaya çalışarak diyet yapmaya karar verdim... bende kendimce dukan diyeti yapıyorum... çakma dukan dedim adına da bakalım hayırlısı inşşallah bol eksili günler görürüm...
geçen hafta başladım
ama sadece 1 kg verebildim ama yan taraflarım bariz çok kötüydü o düzeldi biraz... dar birşey giymediğim sürece problem yok...

yarın itibariyle kahvaltımı falan yazmaya çalışacağım eleştiri ve desteklerinizi bekliyorum

göğsümde kitle var aldırmak istiyorum.. aldırmadan önce kg vermek ve aldırdıktan sonra kg alırım falan neme lazım... biraz hareketsiz stresli günler beni bekliyor gibi

Kızlar 20.07.2014 ile tekrar diyete başladım... Ama konu açıp kalabalık yapmak istemiyorum.. buraya yazayım :26::26::26:

Son düzenleme:

Bi çakma dukancı da benim:) uzun süredir yapıyorum ama ben:) protein ağırlıklı besleniyorum bende:) hayırlı olsun şekerim diyetin

tşk ederim cnmm
ne kadardın ne kadar oldun cnm

69ile başladım ama 5 gün atak yaptım, sonrasında kendime göre yaptım mesela bi gün saf protein bi gün protein+sebze varya ben öle yapmıyorum, çünkü her zaman sırf protein yapamıyorum genel olarak mesela sebze grubundan domates salatalık biber yiyorum yada çilek ve erik yiyorum ama kurallarına uyuyorum yağsız yiyorum ve Light ürünler kullanıyorum, her gün 2 kaşık yulaf kepeğini de yiyorum daha çok bu hakkımı sabahları krep yaparak kullanıyorum çünkü hem doyurucu oluyo hemde ekmek yerine geçiyor, diğer öğünlerde de hiç ekmek fln yemiyorum karbonhidrat hiç tüketmiyorum, bide saf protein gününü haftada 2 gün yapıyorum yada bazen 1 gün yapıyorum, hergün olmasa da 5 gün 30 dk yürüyüş yapıyorum başlayalı 1 ay kadar oldu şu an 65 kiloyum 4 kilo gitti, ama arada kaçamak yaptığım zamanlarım oldu maalesef misafirim fln geldiğinde pasta börek yemişliğim oldu ama hemen ertesi günü saf protein yapıp toparlamaya çalışıyorum.. Ama böle memnunumbaya inceliyor insan protein ağırlıklı beslenince sen nasıl yapacaksın?

kahvaltım

açık büfe kahvaltı tabağı
çörek otlu+kırmızı biberli beyaz peynir, zeytin, yağlı peynir (peyniri çok seviyorum en büyük zevkim), maydanoz, salatalık

küçük bir kahvaltı tabağı aldım hepsi çimçik kadar

öğlen salata

akşam az yağda rendelenmiş kabak kızartması üstüne sarımsaklı yogurt

ve ben ne zamandır buraya girmeyerek kendime kötülük yaptığımı yaz gelince anladım
ben buraya yazacağım diye ibir hafta dikkat ettim ve sonuç çok güzeldi ama ya sonra verdiğimi görünce yedim de yedim ne güzel oldum diye şimdi 2 gün sonra ki düğün için giyeceğim kıyafete sığamadım kapanmıyor birtürlü
en hızlı nasıl verebilirim ki ... hastalığımda yaklaştı zaten şişeceğim belliydi ağzımı dilimi ısırasım var

canım dukan diyetinin atak kısmını uygula....

ödemide atacağın için, elbisenin içine girmeni sağlayacaktır sanırım...

atağı 3 günden fazla yapma...

bu diyeti sürdüremedim 1 ay olmadan bıraktım ama çok güzel olmuştu vücudum

Ayrı konu açmayıp buradan devam etmek istiyorum diyet günlüğüme Konu kalabalığı yapmayayım

Sabah Menüm
Kahvaltı taabğı aldım içeriği

1 adet kırmızı biber ızgara
karışık peynir(kızmızı biber dere otu peynir karışımı bir tutam)
kaşar 1 dilim
Beyaz peynir
salatalık
Siyah ve yeşil zeytin
şekersiz açık 2 çay

Son düzenleme:
DÜN

ÖĞLEN
kavurma + ayran + 1 domates
milshake(kaçamak yaptım pişmanım)

Akşam
2 tabak yayla çorbası
2 bardak limonata (ev yapımı)

bugün

öğlen

büyük köfte üstünde püre patates
ekşili köfte
1 bardak çay

dün akşam çok büyük bir kaçamak yaptım

kardeşim lys de yerleşti

pasta kestik kocaman bir dilim yedim 22,30 da içim yanıyor

daha başlarda yaptığım bu kaçamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…