kızlar
dukan diyeti yapmak istiyorum ama maalesefuyamıyorum....
ben de mümkün olduğu kadar uymaya çalışarak diyet yapmaya karar verdim... bende kendimce dukan diyeti yapıyorum... çakma dukan dedim adına da bakalım hayırlısı inşşallah bol eksili günler görürüm...
geçen hafta başladım
ama sadece 1 kg verebildim ama yan taraflarım bariz çok kötüydü o düzeldi biraz... dar birşey giymediğim sürece problem yok...
yarın itibariyle kahvaltımı falan yazmaya çalışacağım eleştiri ve desteklerinizi bekliyorum
göğsümde kitle var aldırmak istiyorum.. aldırmadan önce kg vermek ve aldırdıktan sonra kg alırım falan neme lazım... biraz hareketsiz stresli günler beni bekliyor gibi
tşk ederim cnmm
ne kadardın ne kadar oldun cnm
ve ben ne zamandır buraya girmeyerek kendime kötülük yaptığımı yaz gelince anladım
ben buraya yazacağım diye ibir hafta dikkat ettim ve sonuç çok güzeldiama ya sonra verdiğimi görünce yedim de yedim ne güzel oldum diye şimdi 2 gün sonra ki düğün için giyeceğim kıyafete sığamadım kapanmıyor birtürlü
en hızlı nasıl verebilirim ki ... hastalığımda yaklaştı zaten şişeceğim belliydi ağzımı dilimi ısırasım var
Kacamaktan sonra hemen bırakıp gitmeseydiniz keşke... Devam edin!dün akşam çok büyük bir kaçamak yaptım
kardeşim lys de yerleşti
pasta kestik kocaman bir dilim yedim 22,30 da içim yanıyor
daha başlarda yaptığım bu kaçamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?