Cakma mı orjinal mi???

ayakkabı çanta pantolon bi çok şeyi orjinal alırım çok pahalı almam zaten outletler varken .onun dışında pazardan,rastgele yerlerden de aldığım şeyler var ama çakma sevmiyorum hiç yazısı olmayanı alıyorum

marka takıntım yoktur elektronik esyalar haricinde...

yada orjinal almıycaksam gider başka bişey alırım ama orjinal ürünlerin çakmalarınıda almam yani :)

taklit almam.
elektronik, spor ayakkabı ve eşofmanda markaya önem veriyorum.
onun dışında, kaliteli ve güzel ürünler alamaya çalışırım, markaya hiç dikkat etmem.

parfum,makyaj malz.,ayakkabi,esofman,elektronik,ic camasirinda (genellikle),kot cakma kullanmam.
ama bu illa marka takintisi degil icim rahat etmez..diger seylerde kumasi kalitesi,kesimi,modeli guzelse marka bakmam alirimm..

tabiki orjinal, çakma ürünler 10 metreden anlaşılıyor ben çakmayım diye bağırıyorlar hele uggların sahteleri çok komik delikafadulden tabi gidip kalın 1 markadan almak gerekmiyor, ucuz markaların da benzer ürünleri var. ama gidip de üstünde pahalı markanın çakma logosu olan bi ürün almak akannehir aa bide tatil mekanlarında dolcegabbana tshirt falan satıyorlar, tüm dükkanı satsalar 1 tane d&g tshrt alamazlar ki delikafadulden

her zaman herseyin orjinalini tercih ederim 10 tane olacagina 1 tane orjinal olsan daha iyi bence cakmalar bence cok komik duruyorlar

İkisinden de kullanırım ama bu aldığım ürüne göre değişir
özellikle ıvır zıvır şeylerde asla orjinallik aramam
mesela pazarda 5-10 liraya satılan x firmasının bir çakma badisine
gidip de mağazasında 30-40 lira vermem
artan paraya bi çakma badi daha alırım hatta :roflol:

O kadar para veririm adam gibi olsn bir tane alayım tam olsun diyenlerdenim.Asla çakma almam.Sonra çöplük olur...

taklit ürün asla kullanmam.taklit ürün alacağıma markasız alırım bu daha mantıklı geliyo bana.sevmiyorum taklit ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…