Cakma mı orjinal mi???

Ayakkabı ve iççamaşırının kaliteli olması önemli bence.Diğerlerini ayırt etmem.

ayakkabıda marka takıntım olan tek şey converse'lerimdir.asla çakmasını almam,el bile sürmem:icecream:

spor ayakkabılarımı ve kotlarımı kesinlikle orjinal alırım....diğerlerinde ise beğendiğimi valla hemen alırım...

ayakkabı çanta ve giyimde çakmayı pek sevmiorum kullanmıyorum da ama bazı dandirik şeyler oluyor onlarada para vermem yani=)

Milletin kolunda çakma LV, Gucci, Vakko'ları görünce bana bir iğrenme hissi geliyor, üstelik çakma oldukları da o kadar belli ki...Yani insanın ''Ben falanca markanın dandik taklidiyiiiim'' diye bas bas bağıran birşeyi ayıla bayıla kullanmasını aklım almıyor...Pazarda satılan markasız birşeyi seve seve kullanırım ama ÇAKMA ASLAlmaz:

marka o kadar mühim değildir benim için.beğendiğim akliteli bişeyi alırım ama asla çakma almam.

spor ayakkıbıda orji alıyorum senede 1 deistiriyorum zaten ayakkabı.polo tshirtleri felan orjinal alıyorum ama abercrombie'yi orji alamıyorum çok pahalı :'(

ayakkabı, pantolon vb şeylerde orjinal alırım ama bi gömleğe 50 lira vermem mesela(çok çok beğenmediğim sürece) gider markasız alırım.
sahtesini almak yerine markasız almayı tercih ederim..

ayakkabı ve kozmetik tüm ürünlerimde kesinlikle orjinal...
ama diğer kıyafetlerim karışık aslında çakma da değil bilinmedik bi marka olarak beğendiysem alırım gider yani ama dediğim gibi kozmetik ve ayakkabıda şakaya gelmem yani

kozmetik ürünleri kesinlikle orjinal zemuszemus
bi kere dandik bi rimel aldım.daha ilk kullanışımda gözlerim mikrop kaptı.:gitme: 1 ay damla ve göz kremi kullanmak zorunda kalmıştım ve bu 1 ay göz kalemi sürmem yasaktı bi daha mı markasız ürün, aslaaa lmaz:

ahh canım naptın sen asla yapma öyle bişi sonuçta cilt bu şakaya gelmez enfeksiyon kapmış gözün besbelli ben varya almam baya kullanmadan dururum çakma alıcağıma yani bi defa öyle kandırılmıştım zaten hala çok sinirliyim bi defa bi küçük bi parfümeriden bi ruj aldım sırf kırmızı rengine kapılıp eve geldim bi baktım içinden siyah siyah bişiler var sürmeden attım gitti valla :umursamaz:

ayy inanmıyorumm gerçekten çakmaların neyden yapıldığı belli değil. benim aldığım rimel de şeffaf rimeldi,bi inceledim içinde jole var resmen, yapış yapıştı akannehir
nasibimizi aldık bi kere,bu bize ders olsun boshayallersmile

evet merdiven altı üretim diolar öyle işte onlar ne var kimbilir içinde ay ama Allah korusun bi daha almam yani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabılmaz:

ben ayakkabılarda orjinali tercih ederim...çünkü sağlık açısından önemli kalitesi..akşama kadar ayaklarımızda çünkü...

ama elbise konusunda takıntım yoktur..orjinelmiş değilmiş farketmez..beğeneyim ve bana yakışsın yeter

hihoyyytbenim ayakkabılarım kesinlikle orjinaldir ne kadr pahalı olursa olsun dha rahat ve şık olduklarını düşünüyorum çakma şeyleri genelde tercih etmiyorm ama bazen arkdşlarımın ısrarı üzerine bi tişörte 30 verceğine gel sosyeteden 10 liraya alalım dediklernde çok hoşuma giderse aldıklarım oluyo ama genede güzelde olsalar uzun süre daynmıyolar kumaş inc eoluyo kalitesiz oluyo onun için aldğmada pişmn oluyorm en iyisi orjinal illa o kdr para vermem diyosanz kışlık ürünlerinizi yaza doğru yazlıklarınızı kışa doğru alın derm arada çok fark oluyo kışın bi çizme 200 tl ise yaza doğru 60 tl olabiliyor şahsen benim kışın 189 tl ye aldğım çizmeyi arkadşm yaza doğru 55 tl ye aldı ve çok üzüldm bnden söylemesi akıllı alşvrş blkide budur

Spor ayakkabımda ve kot pantolanlarımda kesinlikle orjinal alırım.Diğerlerinide bi markanın çakması değil ama ne beğendiysem alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…