Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim gözüme hitap ettikten sonra kaliteli olduktan çakma filan beni bağlamıyor açıkçası.sositososito
Bir de nedense modaya karşı hep bir antipatim olmuştur.:umursamaz: Aynı fabrikadan türemiş gibi benimle birlikte aynı anda, aynı şekilde birilerinin daha dolaşıyor olması benim için fazlsıyla sinir bozucu. Piştiyi de pek sevmem zati belki de ondandır.naniknanik
spor ayakkabı da orjinalı markalıyı tercih edrim. normal ayakkabıda ayaklarım rahat etmeli.
ama kıyafette orjinalde alırım. markasızda. beğenmem önemli.
spor ayakkabı olarak converse tercih ederim spor ayakkabıya iyi para verirsem veririm ... cok oyle insan goruyorum marka olsun diye dunya para veriyor aynı ayakkabıyı veya kıyafeti uzerinde eskiyor buda komik bence bana gore ucuza bol kıyafet ayakkabı almak daha mantıklı..
Zevkime bagli. Cakma alinca kalitesinden 1-2 kere giyip bi kenara atiyorum orjinal olursa daha uzun giyiyorum :) Kalitesi iyi olsun modeli guzel olsun fark etmez. Makyaj ve vucut urunlerinde kesinlikle orjinal ama. Cogu {spor} ayakkabilarinida orjinal alirim, daha uzun gidiyor.
Ama ugss fln diye orjinal veya cakma almam, ikiside 1 gunden sonra 5-10 senelik Ugg's lar gibi duruyor :S
ben de spor ayakkabıda asla çakma almam. çok pahalıysa indirime girince alırım. kıyafette ise çakma alacağıma markasız alırım. çünkü amblemleri çok komik görünüyo çakmaların. hemen belli oulyor. ama çakma channel çantam var bi tane zemuszemus