Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

Merhaba hoşgeldin canım öncelikle hayırlı olsun rabbim pozitif sonucu almanı nasip etsin Ben de önce yasemin hanıma görüşmeye gittim ön görüşme için onun adını vermişlerdi sonra emel hanıma yönlendirdiler onunda devam ettim hayırlısı artık Senin yaşın kaç ? sorununuz ne? kaç senelik evlisiniz ?Ne çok soru sordum nüfus müdürlüğü gibi Hayırlısı olsun senin için

selam güzel dileklerin için teşekkürler. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz olmuyo çatlatma denedik 1 kez ama olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim bizde herşey normal sadece amh yani yumurta oranı düşük çıktı 1 in altındakilere direkt tüp öneriyorlarmış ama yasemin hn. bana direkt tüp yapalım demedi ben söyledim inşallah olumlu olur sürece başladık bakalım

selam güzel dileklerin için teşekkürler. 35 yaşındayım 2 yıllık evliyim 1 senedir deniyoruz olmuyo çatlatma denedik 1 kez ama olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim bizde herşey normal sadece amh yani yumurta oranı düşük çıktı 1 in altındakilere direkt tüp öneriyorlarmış ama yasemin hn. bana direkt tüp yapalım demedi ben söyledim inşallah olumlu olur sürece başladık bakalım

arkadaşım merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinin sonunda bebeğini kucağına alırsın sana bişey sormak istiyorum sana lucrin iğneyi ne zaman başlattı yasemin hanım acaba

arkadaşım merhaba hoşgeldin tedavin hayırlı olsun inşallah tedavinin sonunda bebeğini kucağına alırsın sana bişey sormak istiyorum sana lucrin iğneyi ne zaman başlattı yasemin hanım acaba

merhaba lucrini adetimin 20.günü başladım ve koldan yapıyorum iğneyi sabahları . adet olunca tekrar arayacağım 3. günü çağıracağını söyledi tekrar

merhaba lucrini adetimin 20.günü başladım ve koldan yapıyorum iğneyi sabahları . adet olunca tekrar arayacağım 3. günü çağıracağını söyledi tekrar

sende erdem hastanesine mi gidiyorsun canım ben bu sabah aşılama yaptırmak niyetiyle gittim sonra aşılamada şans % 7 dediler çıktıktan sonra tüp bebeğe karar verdim sonra oya hanımı aradım ben tüp bebeğe karar verdim ne zaman geliyim diye adetinin 2. günü gel dedi ama sizler 20 yada 21. gün iğneye başlamışsınız o yüzden kafam karıştı beni neden çağırmadı acaba ?

sende erdem hastanesine mi gidiyorsun canım ben bu sabah aşılama yaptırmak niyetiyle gittim sonra aşılamada şans % 7 dediler çıktıktan sonra tüp bebeğe karar verdim sonra oya hanımı aradım ben tüp bebeğe karar verdim ne zaman geliyim diye adetinin 2. günü gel dedi ama sizler 20 yada 21. gün iğneye başlamışsınız o yüzden kafam karıştı beni neden çağırmadı acaba ?

yok cnm bn bıraktım erdemi hast. emseye başladım. bnce en iyi kararı vermişsin. kist varmış ya tedaviye başlaman için kistin adetle atılması lazım. sen adet olunca gtceksn bakcaklar kist varmı die. sonra büyük ihtimal adetin 21. günü lucrin başlancak öbür adetin beklencek gonalf e başlamak için. genelde uzun protokol uyguluyolar çünkü.

yok cnm bn bıraktım erdemi hast. emseye başladım. bnce en iyi kararı vermişsin. kist varmış ya tedaviye başlaman için kistin adetle atılması lazım. sen adet olunca gtceksn bakcaklar kist varmı die. sonra büyük ihtimal adetin 21. günü lucrin başlancak öbür adetin beklencek gonalf e başlamak için. genelde uzun protokol uyguluyolar çünkü.

canım benim bugün adetimin 2. günü kist için emel hanım doğum kontrol hapı verdi tekrar adet olunca gel dedi ama o aşılama yapıcaz sanıyordu sonradan ben oya hanımı aradım ben tüp bebeğe karar verdim dedim o da adetinin 2. günü gel dedi beni niye 21. günü çağırmadı onu anlamadım ya bide sende uzun protokol mü daha iyi kısa olan mı ben bu işleri hiç bilmiyorum

Allah şifa versn cnm. bnde günde 3 kere vajinal fitil kullandım bide folbiol. estrofermi vermedi bana nie bilmiyorum. yazıyodu kağıtta üstünü çizgi kullanma dedi. zaman öle böle geçiyo canım güzel sonuçlar alacaksın inşaAllah..

bizde geldik doktordan çookkkk tatlıydı prenses kıpır kıpırdı:)) tahminn doğru çıktı Allah nasip ederse kızımz olacak canım. el salladı bize resmi bile var. ilk gittik elini başının altına almış oturuyodu:) hayallerim gerçek oldu elhamdulillah sende yaşa inşaAllah bu günleri.. 14+3 olmuş kızım. 6 hafta sonra ayrıntılı ultrason için çağırdı ense kalınlığı burun kemiği fln iyi dedi çok şükür. başım ağrıyo 3 4 gündr iyi beslenmediğin içindr dedi.. kan ilacı vitamin verdi. çok iyidi doktor değiştrmem Allah nasip ederse bunda doğururum..

Canımmm inan şuan o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorumm çok mutlu oldumm Rabbim hep böyle sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin inşaallah çok mutlu oldummmmm çoookkkk Seni görmesem de içime o kadar doğdu ki kızın olacağın çünkü ben de çok severimm kızları Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin o cennet kokusunu içimize çekmeye bize de nasip etsin inşaallah

Çok iyi düşünmüşsün bazen bişeylerin ters gittiğini kabullenemiyoruz normal yolla kalabileceğimizi düşünüyoruz ama hem zaman geçiyor,hem her ay bedenindeki bütün değişimleri belirti olarak alıyoruz,umutlanıyoruz, hem her ay hüsranla sonuçlanıp hayal kırıklığına uğruyoruz İnan aşılama olayı bana çok mantıklı gelmiyor kullandığın ilaç aynı biraz doz yüksek olabiliyor ne diye ilaç alıp da aşılama yapıyorsun tüpbebek daha mantıklı Hakkında hayırlısı olsun

canım benim bugün adetimin 2. günü kist için emel hanım doğum kontrol hapı verdi tekrar adet olunca gel dedi ama o aşılama yapıcaz sanıyordu sonradan ben oya hanımı aradım ben tüp bebeğe karar verdim dedim o da adetinin 2. günü gel dedi beni niye 21. günü çağırmadı onu anlamadım ya bide sende uzun protokol mü daha iyi kısa olan mı ben bu işleri hiç bilmiyorum

elif merhaba canım. tedavin hayırlı olsun.
ben tüp bebek yaptırdığım için söyleyeyim.
yumurta rezervi az olanlara kısa protokol uygulanıyor
yumurta rezerv sorunu olmayanlara uzun protokol uygulanoyor
diye biliyorum.
tez zaman da göbüşleriniz bebekle dolsun

elif merhaba canım. tedavin hayırlı olsun.
ben tüp bebek yaptırdığım için söyleyeyim.
yumurta rezervi az olanlara kısa protokol uygulanıyor
yumurta rezerv sorunu olmayanlara uzun protokol uygulanoyor
diye biliyorum.
tez zaman da göbüşleriniz bebekle dolsun

merhaba canım çok teşekkür ederim benim yumurta rezervimde bi sorun yok ama benimde o yüzden kafam karıştı amin canım inşallah peki sen hamilemisin ?

Canımmm inan şuan o kadar duygulandım ki gözyaşlarımı tutamıyorumm çok mutlu oldumm Rabbim hep böyle sağlıklı haberlerini almanı nasip etsin inşaallah çok mutlu oldummmmm çoookkkk Seni görmesem de içime o kadar doğdu ki kızın olacağın çünkü ben de çok severimm kızları Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin o cennet kokusunu içimize çekmeye bize de nasip etsin inşaallah

canım bnm yaa Allah sanada nasip etsn teyzesi bak sana el sallamış kızım. Allah sağlıklı bi şekilde kucağımada almayı nasip eder inşaAllah

$kizim.webp

aşılama tüp farketmez cnm ama için rahat edicekse yine gt emel hanımla görüş bence detaylı konuşursun. arkadaşın dediği gibi yumurta rezervi iyi hastalara uzun uygulanıyo. ve biz pcolularada genelde uzun uyguluyo yumurtalar baskılanıyoki aşırı tepki vermesin. bnmde uzundu 12 yumurta gelişti. 9u döllendi

merhaba canım çok teşekkür ederim benim yumurta rezervimde bi sorun yok ama benimde o yüzden kafam karıştı amin canım inşallah peki sen hamilemisin ?

Canım ben geçen yıl temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm.
hamile kaldım ve nisanın 15'nde oğlum Abdullah'a kavuştum.
şuan kucağımda uyuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
tüp bebeğe karar vermekle iyi yapmışsın. en azında senin de rahim gebeliği tanıyor
inşallah hemen hamile kalır ve bebişine kavuşursun

Canım ben geçen yıl temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm.
hamile kaldım ve nisanın 15'nde oğlum Abdullah'a kavuştum.
şuan kucağımda uyuyor. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
tüp bebeğe karar vermekle iyi yapmışsın. en azında senin de rahim gebeliği tanıyor
inşallah hemen hamile kalır ve bebişine kavuşursun

ayyy canım maşallah ya 41 kere ALLAH oğluna uzun ömürler versin peki sendeki sorun neydi canım

canım bnm yaa Allah sanada nasip etsn teyzesi bak sana el sallamış kızım. Allah sağlıklı bi şekilde kucağımada almayı nasip eder inşaAllah

Eki Görüntüle 730095

Maşaallahhh maşaallahhh Rabbim nazarlardan sakınsın seni. Çok çirkinsin (!) Yerim senin o küçük elini parmaklarını Seni yaradana kurban olurummm Svehh ne güzel bir mutluluktur bu İnan bana şuan moral aşılıyorsun ,bu bana bir nevi terapi oldu mutluluk hormonu salgılıyorumm :)) Canımm artık yavaş yavaş tekmelerini hissetmeye başlayınca işte o zaman daha iyi anlıyacaksın kızının varlığını Vitaminlerini ihmal etme doğal yollardan da almaya çalış balık yemeye özen göster İnşaallah isteyen herkez yaşarbu duyguları

aşılama tüp farketmez cnm ama için rahat edicekse yine gt emel hanımla görüş bence detaylı konuşursun. arkadaşın dediği gibi yumurta rezervi iyi hastalara uzun uygulanıyo. ve biz pcolularada genelde uzun uyguluyo yumurtalar baskılanıyoki aşırı tepki vermesin. bnmde uzundu 12 yumurta gelişti. 9u döllendi

evet canım doğru söylüyosun ben adetimin 20. günü gidip görüşeyim en iyisi yoksa böyle sürekli tereddüt edicem benim rezervimde bi sorun yok hatta tahlil sonuçlarına göre pko lu bile değilim ama yumurtlama olmuyor kendi kendine

ayyy canım maşallah ya 41 kere ALLAH oğluna uzun ömürler versin peki sendeki sorun neydi canım

bizde çift taraflı sorun vardı. eşimde sperm sayı azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı.
amh testi yaptı doktor 0.69 çıktı. menapoza giriş dedi. yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu
4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi ve 2 yumurtayla ikizlere hamile kalmıştım.
ikizlerden birinin kalbi 8. haftadan sonra durdu. şimdi tek yavrumlayım.
Allah size de nasip etsin

Back
X