Tüp Bebek Merkezleri Çakmak Erdem Hastanesinde tüp bebek bölümü

bizde çift taraflı sorun vardı. eşimde sperm sayı azlığı bende de yumurta rezerv azlığı vardı.
amh testi yaptı doktor 0.69 çıktı. menapoza giriş dedi. yüksek dozda ilaca rağmen 6 yumurta oluştu
4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi ve 2 yumurtayla ikizlere hamile kalmıştım.
ikizlerden birinin kalbi 8. haftadan sonra durdu. şimdi tek yavrumlayım.
Allah size de nasip etsin

anladım canım maşallah Allah nasip ettikten sonra her türlü oluyor işte Allah evladını sana bağışlasın bizlere de nasip etsin inşallah

nrglylmz canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende kavuşursun bebeğine sen kaç yaşındasın canım sende sorun nedir

Maşaallahhh maşaallahhh Rabbim nazarlardan sakınsın seni. Çok çirkinsin (!) Yerim senin o küçük elini parmaklarını Seni yaradana kurban olurummm Svehh ne güzel bir mutluluktur bu İnan bana şuan moral aşılıyorsun ,bu bana bir nevi terapi oldu mutluluk hormonu salgılıyorumm :)) Canımm artık yavaş yavaş tekmelerini hissetmeye başlayınca işte o zaman daha iyi anlıyacaksın kızının varlığını Vitaminlerini ihmal etme doğal yollardan da almaya çalış balık yemeye özen göster İnşaallah isteyen herkez yaşarbu duyguları

amin canım amin.. bnde hep çirkin die severim bebekleri doktor gösterince çirkiinnn dedim doktorda büyüyünce güzelleşcek şimdi bi deri bi kemik dedi:D güzel bi duygu cnm yaa Rabbim sanada yaşatsın inşaAllah hele bide tekmelerini yesem:D o günlerde gelir inşaAllah bu kadarı bile mucize bnm için. inan bana çook yıpranmıştım anne olamıcam diyodum başkalarının göbeğini görünce gözüm doluyodu. ama sabrettim isyan etmedm Allah banda yaşattı Allah sanada yaşatcak bn inanıyorum er yada geç olacaksın inşaAllah anne sende

rüveyda canım sen nerde yapmıştın tüp bebek işlemini canım

mecalpark göztepe hastanesinde prof.dr. Sedat Kadanalı'da yaptırdım.
doktorumdan çok memnunum. paragöz biri değil ve işinin ehli.
doğum yaptığım gün 12 hastasının 8 tanesinin hamile olduğunu öğrendim
hemşiresinden. doktorun hastası bizim gibi zor hastalar hiç bir merkezin kabul etmediği
hastalar. (başarı oranlarını düşüreceği için )

nrglylmz canım seninde tedavin hayırlı olsun inşallah sende kavuşursun bebeğine sen kaç yaşındasın canım sende sorun nedir

Yaşım 31 bizim iş biraz karışık gibi özele normal muayeneye gittiğim zaman bende ilk prolaktin hormonu biraz yüksekti bundan olmayabilir dedi doktor korunmayalı bir yıl olmadığı için bekleyelim dedi bu arada kimyasal gebelik yaşadım sonrasında doktora tekrar gidince bir çok tahlil tetkik istedi hsg çektirdin hormon testi pıhtılaşma ile ilgili testler eşimede spermiyogram istedi bende herşey güzel çıktı eşimde sayı azlığı ve harekette problem vardı eşime vitamin önerdi gönderdi daha sonra 2 ay bekledik zeynep kamile gittik orada sebepsiz infertilite tanısı kondu aşılama denendi negatif sonuçlandı 2 kere daha denencekti bende erdeme gittim uzun protokole başlandı ama burada hata yaptılar sulandırılmış lucrine başladım adetin 2 günü gittim sağda ve solda toplam 9-10 tane yumurta vardı geliştirici ilaçları kullanınca 2 büyük 1 küçük yumurta gelişti opuda 2 yumurta aldılar şimdi 1 transferle günlerimi saymaya başladım Demem o ki eşimde vardı problem bende yoktu aşılama ile bile (sadece 75 gonal f kullanmama rağmen)2 yumurta gelişmişti Bu denememde toplam 300-350 menegon+gonal f kullanmama rağmen 2 yumurta çıktı Bende en büyük hataları uzun protokol uygulamıyacaklardı baskılayıcı kullanmıyacaklardı belli bir olgunluğa geldiğinde yumurtalar sadece çatlamasın diye vurunacaktım felan filan Ben de anlamadım bende bi problem varmıydı neden zeynep kamilde ve başkent hastanesinde herşey güzel dediler ve bunlar sadece 6 ay içerisinde yapılan tahlillerdi Rabbim inşallh bu tek yumurtama can vermiştir İnşallh sen de herşey yolunda gider

Rüveyda sen bizim geçen seneki topikdeydin şimdi ay şimdi fark ettim ya şimdi bebişin olduğuna 2 kat daha çok sevindim canım ya nasılsın ? Nasıl bi duygu anne olmak

amin canım amin.. bnde hep çirkin die severim bebekleri doktor gösterince çirkiinnn dedim doktorda büyüyünce güzelleşcek şimdi bi deri bi kemik dedi:D güzel bi duygu cnm yaa Rabbim sanada yaşatsın inşaAllah hele bide tekmelerini yesem:D o günlerde gelir inşaAllah bu kadarı bile mucize bnm için. inan bana çook yıpranmıştım anne olamıcam diyodum başkalarının göbeğini görünce gözüm doluyodu. ama sabrettim isyan etmedm Allah banda yaşattı Allah sanada yaşatcak bn inanıyorum er yada geç olacaksın inşaAllah anne sende

Aminnn Aminnnn canım Allah razı olsunn Bu arada bişey sorcam sence transferden kaç gün sonra yerleşmeye başlar bir bilgin var mı

sende erdem hastanesine mi gidiyorsun canım ben bu sabah aşılama yaptırmak niyetiyle gittim sonra aşılamada şans % 7 dediler çıktıktan sonra tüp bebeğe karar verdim sonra oya hanımı aradım ben tüp bebeğe karar verdim ne zaman geliyim diye adetinin 2. günü gel dedi ama sizler 20 yada 21. gün iğneye başlamışsınız o yüzden kafam karıştı beni neden çağırmadı acaba ?

bende önce adetimin 2. günü gittim kist kontrolü için bişey yoktu sonra çalıştığım için 17. günü gittim 19. günü için sözleşmiştik ama 17. günü nöbetçi olduğu için eşimle gittik 20. ci günü başla dedi 12 mayısta adet oldum 31 mayısta ilaca başladım ama itiraf edeyim çok sıkıldım şimdiden biran önce zaman geçsin istiyorum ve hayırlısı olsun tabi stres artık bitsin bende bebişime kavuşayım bu ara bende çakmak erdeme gidiyorum

Son düzenleme:
yaşım 31 bizim iş biraz karışık gibi özele normal muayeneye gittiğim zaman bende ilk prolaktin hormonu biraz yüksekti bundan olmayabilir dedi doktor korunmayalı bir yıl olmadığı için bekleyelim dedi bu arada kimyasal gebelik yaşadım sonrasında doktora tekrar gidince bir çok tahlil tetkik istedi hsg çektirdin hormon testi pıhtılaşma ile ilgili testler eşimede spermiyogram istedi bende herşey güzel çıktı eşimde sayı azlığı ve harekette problem vardı eşime vitamin önerdi gönderdi daha sonra 2 ay bekledik zeynep kamile gittik orada sebepsiz infertilite tanısı kondu aşılama denendi negatif sonuçlandı 2 kere daha denencekti bende erdeme gittim uzun protokole başlandı ama burada hata yaptılar sulandırılmış lucrine başladım adetin 2 günü gittim sağda ve solda toplam 9-10 tane yumurta vardı geliştirici ilaçları kullanınca 2 büyük 1 küçük yumurta gelişti opuda 2 yumurta aldılar şimdi 1 transferle günlerimi saymaya başladım demem o ki eşimde vardı problem bende yoktu aşılama ile bile (sadece 75 gonal f kullanmama rağmen)2 yumurta gelişmişti bu denememde toplam 300-350 menegon+gonal f kullanmama rağmen 2 yumurta çıktı bende en büyük hataları uzun protokol uygulamıyacaklardı baskılayıcı kullanmıyacaklardı belli bir olgunluğa geldiğinde yumurtalar sadece çatlamasın diye vurunacaktım felan filan ben de anlamadım bende bi problem varmıydı neden zeynep kamilde ve başkent hastanesinde herşey güzel dediler ve bunlar sadece 6 ay içerisinde yapılan tahlillerdi rabbim inşallh bu tek yumurtama can vermiştir inşallh sen de herşey yolunda gider

anladım canım sen böyle deyince biraz tedirgin oldum ama fiyat olarakta diğer yerler çok pahalı oralarda yaptırma imkanım malesef yok ama hiç moralini bozma canım olucak olduktan sonra olur zaten 1 yumurta 1 spermle oluyor şu mübarek günlerde rabbim inşallah emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın

Rüveyda sen bizim geçen seneki topikdeydin şimdi ay şimdi fark ettim ya şimdi bebişin olduğuna 2 kat daha çok sevindim canım ya nasılsın ? Nasıl bi duygu anne olmak

elhamdülillah iyiyim canım. evet geçen yıl yazışıyorduk sonra bir müddet ben de ara verdim nete girmeye ta ki tedaviye başlayıncaya kadar.
annelik çok güzel bir duygu. her şeye değer hayatın en büyük anlamı bir emanete bakmak. hep dua ediyorum bebeğimi severken
Allah'ım isteyen herkese yaşat bu duyguyu diye

anladım canım sen böyle deyince biraz tedirgin oldum ama fiyat olarakta diğer yerler çok pahalı oralarda yaptırma imkanım malesef yok ama hiç moralini bozma canım olucak olduktan sonra olur zaten 1 yumurta 1 spermle oluyor şu mübarek günlerde rabbim inşallah emeklerinin karşılığını boş çıkarmasın

Aminn canımm hiç tedirgin olma hep olumlu düşün Sonuçta Rabbim isterse herşey yolunda gider dediğin gibi 1 yumurta 1 sperm bile yeter Şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine evlat sevgisine kokusuna hasret bırakmasın Rabbim

elhamdülillah iyiyim canım. Evet geçen yıl yazışıyorduk sonra bir müddet ben de ara verdim nete girmeye ta ki tedaviye başlayıncaya kadar.
Annelik çok güzel bir duygu. Her şeye değer hayatın en büyük anlamı bir emanete bakmak. Hep dua ediyorum bebeğimi severken
allah'ım isteyen herkese yaşat bu duyguyu diye

allah daha iyi etsin inşallah ama gerçekten çok sevindim ya amin inşallah isteyen hak eden herkese nasip olur inşallah

aminn canımm hiç tedirgin olma hep olumlu düşün sonuçta rabbim isterse herşey yolunda gider dediğin gibi 1 yumurta 1 sperm bile yeter şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine evlat sevgisine kokusuna hasret bırakmasın rabbim

amin canım inşallah hiç birimizi bırakmasın rabbim allah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ben bugün sonradan aradım ben aşılamadan vazgeçtim tüp bebek istiyorum diye ne zaman geliyim dedim oya hanıma adetinin 2. Günü gel dedi demek ki bana kısa protokol uygulıycak 21. Gün lucrin denen iğneden başla falan demedi çünkü direk 2. Günü gel dedi

mecalpark göztepe hastanesinde prof.dr. Sedat Kadanalı'da yaptırdım.
doktorumdan çok memnunum. paragöz biri değil ve işinin ehli.
doğum yaptığım gün 12 hastasının 8 tanesinin hamile olduğunu öğrendim
hemşiresinden. doktorun hastası bizim gibi zor hastalar hiç bir merkezin kabul etmediği
hastalar. (başarı oranlarını düşüreceği için )

kusura bakmayın kızlar ama benim anlamadığım buradaki konu başlığı çakmak erdem hastanasi tüp bebek değilmi? başka hastane yazışmalarıda mı var? burada çakmak erdemden bahsedilmiyor mu?

kusura bakmayın kızlar ama benim anlamadığım buradaki konu başlığı çakmak erdem hastanasi tüp bebek değilmi? başka hastane yazışmalarıda mı var? burada çakmak erdemden bahsedilmiyor mu?

evet erdem hastanesi canım ordan bahsediliyor rüveyda ya ben sordum sen nerde yaptırdın diye ona cevap verdi

Kızlar sabah 10 da gittim oya hanım 1 tane sağlıklı embriyomun olduğunu söyledi ve transfer edildi 2 saat hastanede dinlendkten sonra trafikte 1 saatte eve geldim tedirgin oldum ama sonra da zaten nasipse olacaktır dedim eşim ananas kabak çekirdeği badem ceviz hazırladı baş ucuma koydu ve işe gitti :(( Bende bi yatıyom bi oturuyom bi kalkıyom yatmak bana göre değil hemen belim kalçam ağrıyor neyse bugün sabretcem yarın kendimi zorlamamak kaydıyla günlük aktiviteme dönerim Bu mübarek günde transferim oldu bugünün yüzü suyu hürmetine muradıma ererim inşallhh ve isteyen herkez muradına ersin inşallhh Dualarda buluşmak üzere

canım transfer in gerceklesmiş gecen gun gördum yazamadım Allah tamamına erdirsin inş.seni emeklerini bosa cıkarmasın bu arada kandil gunu oldugunada cok sevindim:34: senin sonuca göre bende 2.asılamadan vazgecebilirim heran :1:

amin canım inşallah hiç birimizi bırakmasın rabbim allah sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ben bugün sonradan aradım ben aşılamadan vazgeçtim tüp bebek istiyorum diye ne zaman geliyim dedim oya hanıma adetinin 2. Günü gel dedi demek ki bana kısa protokol uygulıycak 21. Gün lucrin denen iğneden başla falan demedi çünkü direk 2. Günü gel dedi

Amin canım Allah razı olsun İnşaallah senin için hayırlısı bu olur Aslına bakarsan bu işler kısmet Rabbim nasip ettikten sonra gerisi hikaye aslında ben de bunu düşündüğüm için erdem hastanesini düşündüm fiyat olarak diğerlerinden uygun ben de dedim ki Rabbim verecekse heryerde sonuç değişmeyecek o yüzden daha fazla para ödemeye gerek yok Ben ilk görüşmeye gittiğimde adet gününü ne kadar geçtin dedi 5. günüm dedim geçmiş dedi neyse sen 21. gün gel dedi yani farketmiyor onlar için en yakın süreç hangisiyse genellikle onu uyguluyorlar ben sadece bu yönlerini beğenmedim Ama dediğim gibi Rabbim sana naspi ettiği yoldan ilerlersin nasibim buymuş İnşaallah hayırlı sonuçlar alırım

canım transfer in gerceklesmiş gecen gun gördum yazamadım Allah tamamına erdirsin inş.seni emeklerini bosa cıkarmasın bu arada kandil gunu oldugunada cok sevindim:34: senin sonuca göre bende 2.asılamadan vazgecebilirim heran :1:

Amin canım Allah razı olsun Ben de çok mutlu oldum öyle güzel bir güne geldi ki Rabbim inşallh mübarek günün yüzü suyu hürmetine nasip eder evladımı Ama lütfen beni baz alma belki bende olmaz sen de olur Çünkü bunlar nasip kısmet işi İnşallhh seçeceğin yol senin için hayırlı olur.

Back
X