Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
razunasihat moralinizi bozmayin lutfen su an sizi kimse anlayamaz belki ama Rabbim herseyin en hayirlisini bilir. biraz kendinize zaman taniyin esinizle birlikte sevgilerim dualarim sizinle
razunasihat ben 2.5 yillik evliyim hic gebe kalmadim. aslinda hic sorunum yok cok sukur. esimde tesadufen ogrendik tiroid sorunu cikti. spermlerinin %75 i hareketsiz tedaviye basladi belki gebe kalirim diye umutlandim. regl 1 gun gecikti. sabah regl oldum haklisin hayalkirikligimiz cok buyuk oluyor. aralik 22 gibi tedaviye baslayacagiz bakalim haklisin rabbim bizim icin neyi hayirli goruyosa onu nasip etsin...
razunasihat aaaa onu hic duymamistim. merak ettim. ay sizinle daha kolay nasil iletisime gecsek bilgilerimizi paylasirdik
He bu arada çizdirmeli sordum gerekli bir durum olsa öneririz Dedi gereksiz hiç girmeyin dedilerErdem'e gittim bugun görüşmeye Oya hn ile görüştüm işte moralinizi yüksek tutun diyorlar ve negatif sonuçlar da eğer müsaitse durum 2 ay bekleme sürecince aşılama yapacsklarmış .. Ücretsiz ve ilaçsız. Yani moral oldu bana sanki. Watsup kullanıyorsanız telefonlarımızı alalım :)