Çakşır suyu

belki2903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
674
638
33
kızlar merhaba Çakşır otu suyunun sperm sayısına ve yumurtlamaya iyi geldiğini burada okudum ama tam emin olamadım. Kullanan varsa nasıl ve hangi durumlarda kullandığını yazabilir mi şimdiden teşekkür ederim

Çakşır suyu, çörek otu bal vs gibi kürler hormon dengelerimizi bozuyor bilinçsiz kullanmak iyi değil. Lütfen doktora gidin. Yapacağım derken daha çok bozabilirsiniz hormon dengelerinizi. Kist oluşabilir vs

Çakşır suyu, çörek otu bal vs gibi kürler hormon dengelerimizi bozuyor bilinçsiz kullanmak iyi değil. Lütfen doktora gidin. Yapacağım derken daha çok bozabilirsiniz hormon dengelerinizi. Kist oluşabilir vs
Doktora da gidiyoruz canım ama belki bi çare başka şeylerden de medet umuyoruz ister istemez 🥺

Doktora da gidiyoruz canım ama belki bi çare başka şeylerden de medet umuyoruz ister istemez 🥺
Kendim de yaptım zamanında o yüzden söylüyorum. Çakşır suyunu içmek zor zaten kokusu kötü. Ve yaptığım kürler kist oluşturdu 2 buçuk senedir uğraşıyorum ben de seni çok iyi anlıyorum ama bunlar yerine takviye vitaminler daha iyi 😊

Back
X