Erkek İnfertilitesi çakşırı içen eşimin uykusu geliyor !!

• Konu Sahibi Konu Sahibi muzzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

muzzy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
235
11
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
çakşır kökünü kaynatıp eşime içirmeye başlayacaktım bu ay, başladım ancak eşimin içtikten bi yarım saat sonra uykusu geliyor :)) hatta bana ne içirdin böyle diyor :))) çok şaşkınım kullanan arkadaşların yardımını rica ediyorummmmm

Merhaba arkadaşlar,
çakşır kökünü kaynatıp eşime içirmeye başlayacaktım bu ay, başladım ancak eşimin içtikten bi yarım saat sonra uykusu geliyor :)) hatta bana ne içirdin böyle diyor :))) çok şaşkınım kullanan arkadaşların yardımını rica ediyorummmmm

merhaba muzzy ben suyunu hiç denemedim ama yaptığım macunlara bolca tozunu ekledim oda böyle bir etki yapmadı belki sulu hali yapıyordur. yada farklı bir kök olmasın aktara güveniyormusun.ben aktara gidince bakıyorum bütün kökler birbirine benziyorda oyüzden

aktara güveniyorum aslında hep gittiğim bir yer, bende macuna kattım bi 10-15 gün kadar daha sonra değişiklik olsun diye kaynatıp içireyim dedim ama yok adam içeriçmez uykum geldi diyor :))) bıraktım bende.. tekrar keçiboynuzuna döndük, onun etkisi bizim açımızdan kanıtlandı en azından

Back
X