• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalınan ayakkabılar !! Söylemeli miyim ?

Maria_can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
479
381
33
35
İyi akşamlar hanımlar
Şimdi benim sözlüm var 3 yıldan beri beraberiz.
Yazın sevgilim ikimiz için spor ayakkabı aldı. Çiftler için aynı model onda sıyah cızgıler var bnmkınde pembelı. Çok rahat sürekli beraber gıyıyorduk.
20 gün önce falan sevgilim ayakkabısını bulamadığını evde her yeri aradığını söyledi. Arabada gördüğümü söyledim bende baktı orda da bulamadı. Neyse o konu öyle kapandı.

Bugün abimle arkadaşı geldi ( arkadaşı bizim ailecek bildiğimiz biri sürekli gelir gider bize ) arkadaşının ismi Ali. Ali arabadan iner inmez ayakkabılarımı dikkatımı çekti. Sevgilimin kaybettiği ayakkabıların aynısı. Şaşırdım ilk sonra dayanmadım sordum.

(Ayrıca ali ile sevgilimde tanışıyor. Bir kere sevgilim arabasını vermiş ali zorda kalmış. )
Dedim ki o ayakkabıları nerden aldın falan yerden aldım dedi bnde sevgilmde de var aynısı ama kaybettı takım almıştık dedim.
Bu en son ya evde buldum giydim kimin bilmiyorum dedi.
Neyse Oturdular falan giderken ali bana sevgiline bnmle ilgili bşi deme zaten aramız pek iyi değil dedi o zaman anladm ki o ayakkabılar kesin sevgilimin arabayı ona verdği zamanlar arabadan almış galiba öyle düşündüm.

Şimdi biz sevgilimle alakasız bişi yüzüne kavga edip bitti falan dedk ve bir haftadır konuşmuyoruz.
Ama bugün abimle bize bişiler almış göndermiş. Yani aramamı bekliyor galiba.
Ayy çok uzattım kısaca sevgilimle konuşmuyoruz ya ben kaybbettiği ayakkabıları Ali'nin çaldığını ona söylemeli miyim ? Yoksa görmemiş gibi mi yapayım ?

Not:Ayrıca bu ali çocukluktan beri biraz eli uzun biridir sevgilimi bununla ilgili onu uyarıp dikkat et demiştim.

Ben olsam söylemem, sizin gördüğünüzü sevgilinizin görmüyor mu? Muhakkak görmüştür.

Söyleyin!

Oh pişkinliğe bak sen.
İyice huy edinmiş Ali bey, madem siz dur diyemediniz sözlünüz desin bari bir zahmet.

Yoksa daha çok "kayboldu" konuları açarsınız.

Haa bide ufak bir detay belki ama: bundan sonra Ali beyi de hayatınızdan uzaklaştırın.
Kavgalı olmasak düşünmeden hemen söylerdim ama bir haftadır konuşmuyoruz sadece bunu söyleyip yine görevimi yapayım mı.
Bir yandan da ali'ye kızdım o ayakkabınım bir anlamı var bizim için. Yaptığı yanına kalmasın istyorum

O almaya utanmiyor da ben soylemeye mi utanacagim. Hem abime hem sevgilime caldi demezdim sadece olayi anlatir yorumu onlara birakirdim.
Benim elimde kanıtlarda var ilk aldığımız zaman resmi vardı ve bugün ali ayakkabıları çıkarıp içer giyince resmini çektim. İnceledim o ayakkabı kesin o almış.

Ben olsam söylerdim , normal bi durum değil bu hırsızlık yapmış resmen. Utanması gerekir biraz.

Öyle birinin sizin evde işi ne? Ağbinize de söyleyin sevgilinize de. Bir ayakkabı için kan çıkacak değil ama bilsinler yani.

Evdemi bulmus evde koloni haldeni yasiyorlarmis eni topu kac kisilerde evdeki ayyakabinin kimin oldugunu bilmeyecek.
Ayrica nisnalina spyleme demesi zzaten ispat sayilir.
Abine soyle sevgilinede soyle ben olsam soylerdim

Ben bugüne kadar evde hiçbise bulup, giymedim. 2 yaşındaki çocuğum bile soruyor yeni bise görünce "bu kimin" diye. Çoook pişkinmis Ali. Soyle tabii.

Ali bir daha gelirse ayakkabilari al, bir cift terlik uzat. O anlar ne demek istedigini. Gelmezse telefon acin agabeyinle. Ayakkabilari iade etmesini soyleyin.

Ali bir daha gelirse ayakkabilari al, bir cift terlik uzat. O anlar ne demek istedigini. Gelmezse telefon acin agabeyinle. Ayakkabilari iade etmesini soyleyin.
Zaten o ayakkabıları sevgilim bir daha giymez. Eskitmiş iyice her yere giyiyor galiba.

Sevgilim zaten o ayakkabıları almaz. Sevgilime söylersem ona gidip bişi der ve büyük bi olay kavga çıkmasından korkuyorm

Back
X