Çalınan Cep Telefonu ile Dolandırıcılık Yapilmasi

İnşallah korktuğunuz gibi sonuçlanmaz.
Malesef gerçek suçlular dışarda elini kolunu sallayarak geziyor.

Anlamadıgım neden dava yeni açıldı?
Sagolun.
Kardeşim 18 yaşından küçüktü bizlerde işte dışarda ne suçlular geziyor suçsuz yere birini içeri atacak değiller ya diye rahattik ama bilmiyorum işte belki avukat biri yazarsa bende aydinlanirim

Kuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?
Baya ciddi bir olay.
Geçen de bir üye konu açmıştı 2. El sitesinde 3 kişiyi dolandırmış o bile beraat aldığını yazmıştı.
Yaşıda küçük. Siz alanına göre bir avukatla görüşün. İnşallah ceza almaz.
Ay evet ya. Bir de o üyeye umarım cezanızı çekersiniz falan yazmıştım, beraat ettiiiim diye gülerek cevap vermişti. Ve ilk defa yaptığı bir şey değildi. Utanmıyorlar.

Ay evet ya. Bir de o üyeye umarım cezanızı çekersiniz falan yazmıştım, beraat ettiiiim diye gülerek cevap vermişti. Ve ilk defa yaptığı bir şey değildi. Utanmıyorlar.
Aynen baya baya gülerek cevap vermişti. Birde utanmadan 3 kişiyi dolandırdım yazdı açık açık.

Burada da 10 yıldan bahşediliyor.
İşte memleketimizin adalet sistemi...

Kuyumcu hırsızlığı nasıl yapılmış ki telefonla?
Baya ciddi bir olay.
Geçen de bir üye konu açmıştı 2. El sitesinde 3 kişiyi dolandırmış o bile beraat aldığını yazmıştı.
Yaşıda küçük. Siz alanına göre bir avukatla görüşün. İnşallah ceza almaz.
Ay ciddi misiniz? Hangi üye o? Rezillik gerçekten.

O dönem ki ses kayıtları incelensin zaten kardeşinin sesi olmadığı anlaşılır yeni de hat çıkarıldı sonuçta
Aynen.zaten Kardeşimin böyle organize bir suçun içinde olmadığı belli aslında şahitleri var o sira çalıştığına dair, hiçbir sabıkası yok, o hatla suç işlese niye tekrar aynı hattı çıkarsın bilemedim. bakalım ne olcak

Aynen.zaten Kardeşimin böyle organize bir suçun içinde olmadığı belli aslında şahitleri var o sira çalıştığına dair, hiçbir sabıkası yok, o hatla suç işlese niye tekrar aynı hattı çıkarsın bilemedim. bakalım ne olcak
Keşke o an polise gitselerdi böyle olmazdı.

Peki birşeyi merak ettim sim kart üzerinden dolandırıcılık olmuş ya dolandırılan kişiler hiç bu süreçte kardeşinizi aramadımı 1-2 ay sonra hattı tekrar kullanıma açtıgında.

Keşke o an polise gitselerdi böyle olmazdı.

Peki birşeyi merak ettim sim kart üzerinden dolandırıcılık olmuş ya dolandırılan kişiler hiç bu süreçte kardeşinizi aramadımı 1-2 ay sonra hattı tekrar kullanıma açtıgında.
Keşke gitseydi😔 nasılsa çalınan telefon önemsiz polisede gitsek bulunmaz diye düşünmüş suça karışacagi akıllarına gelmemiş
.kimse aramamis ta ki karakoldan cagrilncaya kadar.

Keşke gitseydi😔 nasılsa çalınan telefon önemsiz polisede gitsek bulunmaz diye düşünmüş suça karışacagi akıllarına gelmemiş
.kimse aramamis ta ki karakoldan cagrilncaya kadar.
Anladım dolandırılan kişiler para mı göndermiş eger banka üzerinden olmuşsa yani banka hesabı filan kullanılmışsa bunların incelenmesini isteyebilirsiniz

Allah aşkına TC numarasiyla bile yapıyorlar onu bile gizliyiruz hicmi haber seyretmiyirsunuz dikkatli olun olmadan önlem almak lazım ben kızımın telindeki uygulamaya kadar bakıyorum
1.
Niye 15 yaşında bir çocuğun aklına uyarak polise gitmediniz dünyanın çeşitli hali var herturlu insan var şimdi uğraş dur bundan sonra iyi takip edin ailecek kardesinizi
2.

tamam bir kez söylediniz zaten,neden ısrarla artık faydası olmayacak,üzerinden zaman geçmiş bir şeyi diretiyorsunuz :)

konu sahibinin canı sıkkın ve pişman zaten, bu tarz yorumların fazlası çok daha can sıkıcı oluyor inanın :)

''neden yapmadın,yapsaymışsın,hiç mi aklına gelmedi vb'' şu an bunların bir faydası olur mu güncel duruma?

Back
X