Çalınan Cep Telefonu ile Dolandırıcılık Yapilmasi

1.

2.

tamam bir kez söylediniz zaten,neden ısrarla artık faydası olmayacak,üzerinden zaman geçmiş bir şeyi diretiyorsunuz :)

konu sahibinin canı sıkkın ve pişman zaten, bu tarz yorumların fazlası çok daha can sıkıcı oluyor inanın :)

''neden yapmadın,yapsaymışsın,hiç mi aklına gelmedi vb'' şu an bunların bir faydası olur mu güncel duruma?
Bundan sonra olur dikkat için yazdım sizde avukatisiniz sanırım ayrica karşılıklı yazdık hem 15 yaşında okula gideceği yerde lokantada çalışıyor kimse umursamaz alintilayip ugrastigin için cevap yazdım

Bundan sonra olur dikkat için yazdım sizde avukatisiniz sanırım ayrica karşılıklı yazdık hem 15 yaşında okula gideceği yerde lokantada çalışıyor kimse umursamaz alintilayip ugrastigin için cevap yazdım
Yaz tatilindeydi çalıştığı sıra,herkesin şartları aynı olmuyor malesef. Başa gelen bu olaydan sonra elbette aynı hata tekrar edilmez zaten.

Hattın sahibi de Suçlu bildirmesi gerekiyordu çalındı diye? 15 yaşındaki cocuğun aklı ile hareket mi edilir.
Hakimler savcılar insanın gözünden anlar suçlumu suçsuzmu ki Ülkede Hırsızlığın cezası da yok..
Savcılar iddianame hazırlarken Prosedürleri uygularlar hakimler de ilk vicdan sonra kanunu uygularlar..

Hattın sahibi de Suçlu bildirmesi gerekiyordu çalındı diye? 15 yaşındaki cocuğun aklı ile hareket mi edilir.
Hakimler savcılar insanın gözünden anlar suçlumu suçsuzmu ki Ülkede Hırsızlığın cezası da yok..
Savcılar iddianame hazırlarken Prosedürleri uygularlar hakimler de ilk vicdan sonra kanunu uygularlar..
Evet keşke gitseymişler polise ama bu kadarını tahmin edememiştik malesef
Yani dediğiniz gibi polisler bile kardeşimin suratından anlamış suçsuz olduğunu inşallah mahkemede anlasilir

Evet keşke gitseymişler polise ama bu kadarını tahmin edememiştik malesef
Yani dediğiniz gibi polisler bile kardeşimin suratından anlamış suçsuz olduğunu inşallah mahkemede anlasilir
Anneciğin rahat olsun Ağlamasın Beraat eder kardeşin. Hakimler anlıyor şıp diye yüzünden insanın... Kendileri ifade yazdırıyorlar üstelik

Iyi de artık telefonun bile konumu biliniyor yani bu suc islenirken hattın bulundugu telefonun konumu bile tespit edilebilir ki 10 sene önce yayınlanan kanit dizisinde bile vardi bu. Yani her türlü kanit bulunabilir lehinize olacak sekilde, tabii avukat arkadaşlar daha dogru bilgi verir ben sadece aklima.ilk geleni yazdim

Akrabam hattı kendisinin kullanmadığını, kardeşimin de kendi kullandigini söylemesi uzerine bu şekilde oldu.verdigi ifadeyi esas aldılar ki akrabamiza dava açılmadı şükür.

Ama madem böyle beyan etmekle oluyor ise kardeşiniz de ben xx tarihinden xx tarihine kadar hattım çalındığı için kullanmadım dediğinde ona da itibar edip tamam o zaman biz hırsızı arayıp bulup ona dava açalım diye kabul etmeleri gerekmez mi?
Kardeşinizin hattı o tarihlerde kullanmadığı herhalde belgelenebilir. Bence mutlaka bir avukat lazım size

Ama madem böyle beyan etmekle oluyor ise kardeşiniz de ben xx tarihinden xx tarihine kadar hattım çalındığı için kullanmadım dediğinde ona da itibar edip tamam o zaman biz hırsızı arayıp bulup ona dava açalım diye kabul etmeleri gerekmez mi?
Kardeşinizin hattı o tarihlerde kullanmadığı herhalde belgelenebilir. Bence mutlaka bir avukat lazım size
Evet bende sizin gibi düşündüm neden akrabamizin ifadesi kabul görüyor da "kardeşim suça sürüklenen çocuk "diye dava ediliyor anlamadım.
ailem avukat araştırıyor ama bende bilgisi olan vardır diye yazayım dedim

Evet bende sizin gibi düşündüm neden akrabamizin ifadesi kabul görüyor da "kardeşim suça sürüklenen çocuk "diye dava ediliyor anlamadım.
ailem avukat araştırıyor ama bende bilgisi olan vardır diye yazayım dedim
Çünkü burda kardeşin kabul etmiş gerçekten üzüldüm ama bir yolu vardır başka bir avukata danışın

Aynen.zaten Kardeşimin böyle organize bir suçun içinde olmadığı belli aslında şahitleri var o sira çalıştığına dair, hiçbir sabıkası yok, o hatla suç işlese niye tekrar aynı hattı çıkarsın bilemedim. bakalım ne olcak
Geçmiş olsun. Fakat o 2 ayda çalınan telefonu hiç mi Aramadınız? Çalıyor mu bakalım açan olacak mı diye. Tuhaf. Telefonla nasıl kuyumcu dolandırıcılığı yapılmış?

Back
X