calisacagim ama

Benim de çocuğum var ve çalışıyorum. 4 yaşındaki çocuğunuz kreste birçok şey öğrenebilir, arkadaşlıklar kurar. Ben yurtdışında yaşıyorum, biz 4 yaşında çovugu okula gönderiyrz. Okul çağı başlıyor yani.
dogrudur
ben ssadece demek istedim ki hemen mezun olunca calismak varmis aslinda
ben mezun oldum evlendim cocuk oldu falan derken kpss ye verdim kendimi o da olmadi seneler gecti ve kendime guvenimi yitirdim ayrica belkide rahatliga alistim
tamam uzuluyorum ben okul okudum herkes soruyo bi is yapmiyorum istediklerimi ozgurce alamiyorum ben calissam durumumuz daha iyi olur diye bunlari dusunuyorum ama farkinda olmadan rahtliga alismisim tabi ama calismayi istememekle alakasi yok bence bunlarin
ben duygularimi paylasip bana akil verin cesaret verin istedim benim gibi ayni duygulari yasayan olmadi mi hic

dogrudur
ben ssadece demek istedim ki hemen mezun olunca calismak varmis aslinda
ben mezun oldum evlendim cocuk oldu falan derken kpss ye verdim kendimi o da olmadi seneler gecti ve kendime guvenimi yitirdim ayrica belkide rahatliga alistim
tamam uzuluyorum ben okul okudum herkes soruyo bi is yapmiyorum istediklerimi ozgurce alamiyorum ben calissam durumumuz daha iyi olur diye bunlari dusunuyorum ama farkinda olmadan rahtliga alismisim tabi ama calismayi istememekle alakasi yok bence bunlarin
ben duygularimi paylasip bana akil verin cesaret verin istedim benim gibi ayni duygulari yasayan olmadi mi hic
Ben evlendikten sonra 3 yil calisamamistim, cocuk yoktu o zaman tam olarak sizin yasadiklarinizi bilemem.
ben hic de rahat hissetmemistim, ne olursa olsun calismak insana iyi gelir diye dusunenlerdenim.
hic tedirgin olmayin, sanki yillardir calisiyormussunuz hissine cabuk girersiniz:) ama tabiki gercekten calismayi istediginiz takdirde. ben is bulunca havalara ucmustum...

Maddi durumun iyiyse yani zorunlu degilsen..bence baska bir is bak illaki calismak istiyorsan..cocugu annene birakmak cok sorun olmazda..

Yurt disi filan??? Gunu birlik gidip gelinecek yerler degil..illaki otellerde filan kalacaksin…kalmak birsey degilde cocugundan ayri kalmayi istermisin?? Gunduz neysede gece??

Benim calistigim sirkette yatili yerlere gittigimizde ben gunu birlik gidip geldim bugune kadar..yurt disi seyahati gerekmedi cok sukur simdiye kadar…gerekse herhalde bi bahane bulur gitmem…ama seninkiler acik acik demisler yurt disi engeli olmasin diye…iyi dusun derim..

Kaldiki millet ne der diye neden bu kadar takiyorsun?? kendin icin okudun sonucta…baska bir is bulup mis gibi calisirsin..cocugunda 4 yasindaymis cok kucuk degil..ama geceleri ayri kalmak icin kucuk maalesef…

Buarada bir kac kisi olacagiz diyorsun is yerinde…oldum olasi kucuk is yerlerini sevemedim…bir kac kisiyle yurutulen isyerlerini yani…bir kalem kaybolsa hesabini senden sorarlar hesabi…herkesin herseyden haberi olur…ve herkes birbiriyle genelde samimidir…

Buyuk sirketler daha cok isinde ilerleyebilmeni saglar (tabii kisi kendide isterse) sadece calistigin bolumu tanirsin ve etrafinda onlarca yuzlerce insan vardir merhabalastigin ama tanimadigin…kurallar daha oturmustur vs vs vs …

Back
X