çalışan 2014 aralık anneleri doğum izininizi ne zaman başlatıyorsunuz ve çalışan anne hakları

edaalisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2013
304
119
53
kızlar slm bn 34 haftadaym... artık zorlanmaya başladım kasıklarım çok ağrıyor iş yerinde oturmaktan...ben ay sonu ayrılacam dayanabilrsem sz ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz

cnm 32 de işten izin alamadğm için çalışablr raporunu 33+2 de almaya gidebldm... 33 yazamayz 32 yazmamız lazm dediler.. bu duurumda 37. haftam 1 arlık olacaktı 8 aralık olmş oldu... ozamana kadar nasl çalışacam.. o bi haftam yandımı ona kafam çok karışık

Ben de 5aralikta ayriliyorum canim.ama bu hafta cok zorlanmaya basladim

Merhaba arkadaşlar sanırım biraz geçkaldım siteye giriş yapmak için.bende 33+6 dayım.32. haftada çalışabilir raporu aldım.bu hafta yıllık izne ayrıldım.1 aralıkta doluyor izin sürem ve ben de 37. haftayı bitirmiş olacağım ve doğum iznim başlayacak.Yıllık izniniz varsda bu arada kullanın bence.

aile hekiminden rapor almak istiyıorum yıllık iznim 2015 e dewroluyoır o zamanu bebeğmle geçireceğim.. keşke sende rapor alsaydn

32. Haftada izne ayrıldım.hatta 1 hafta öncesinden de rapor alarak erken başlamış 31.haftada başlamış oldum izne. Bu sefer riske atmak istemedim. İlk kızımda sonuna kadar çalışır, doğum sonrasına ekletirim derken kızım erken doğmuştu. 4 haftadır evde dinleniyorum, evde bile zorlanıyorum bazen, çalışsam nasıl olurdum bilmiyorum. Son haftalar Rabbim sağlıkla ve en doğru zamanda kavuştursun bebişlerimize bizleri inşallah. Kasımı atlatsam yetecek bana diyorum hep, bakalım hayırlısı artık.

amin canım inşalah bu sefer erken doğmaz vaktiyle sağlıkla kucağına alırsın.... walla bnm işler yıl sonu olnca hep yoğun ptesi rapor almayı düşünüyordum bi sürü işim yarım kalaacak aklım işte kalacak napcam bilmiyorum

Bende 32 haftalıkken doğum izni kullandım ewde dinlenerek geçiriyorum ona rağmen zorlandığım zamanlar oluo çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum açıkcası akşama kadar sandalye tepesinde oturulmaz bu halde

Benimde bu hafta sonu artık son kızlar bende çok zorlanıyorum bebeğime vakit ayırayım diye dişimi sıktım ama bende bittim.

Ben de dün ayrıldım doğum iznine ama son hafta cidden zor oluyor. Bilseydim geçen hafta başlatırdım iznimi.

valla benmde ayaklarım çok şişti kışın ortasında terlık giymek zorunda kaldm ... işe gitmekde çok zor... 1 haftaya ayrılcam bende izne ..

bnde zorlandm aile hekiminden rapor aldm dün ...ama annem rahat bırakmıyor hazır ewde yakalamşken ve doğuma az kalmşken temzlk işlerine girişti :))) ev hanımı olmak daha zormuş wala ....

Benimde bu hafta sonu artık son kızlar bende çok zorlanıyorum bebeğime vakit ayırayım diye dişimi sıktım ama bende bittim.

wala bende aynı sonradan bebeğimle wakit geçrieym die sabrediyıorum.... bnmde son 1 haftam kaldı...kısmet olursa gtmeye çalışacam..bzm iş yeri ücretsz izne sıkıntı çıkarıyor.. o yüzden mecburem katlanıyırum

ben memurum yıllık izin harici 2 yıl ücretsizizin hakkım var

çok harika yaa bzde 6ay onuda kullandrmıyorlar bebekte ne sorun var rapor getirin diyorlar.... bazen memur olmadğım için çok üzülüuprm (
zaten gebelik sürecinde de bayağı rapor kullandım, bişi demediler, 2015 yılı itibariyle yıllık izni de hak ediyorum, yıllık iznimi de kullanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…