Ben de 5aralikta ayriliyorum canim.ama bu hafta cok zorlanmaya basladim
32. Haftada izne ayrıldım.hatta 1 hafta öncesinden de rapor alarak erken başlamış 31.haftada başlamış oldum izne. Bu sefer riske atmak istemedim. İlk kızımda sonuna kadar çalışır, doğum sonrasına ekletirim derken kızım erken doğmuştu. 4 haftadır evde dinleniyorum, evde bile zorlanıyorum bazen, çalışsam nasıl olurdum bilmiyorum. Son haftalar Rabbim sağlıkla ve en doğru zamanda kavuştursun bebişlerimize bizleri inşallah. Kasımı atlatsam yetecek bana diyorum hep, bakalım hayırlısı artık.
Bende 32 haftalıkken doğum izni kullandım ewde dinlenerek geçiriyorum ona rağmen zorlandığım zamanlar oluo çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum açıkcası akşama kadar sandalye tepesinde oturulmaz bu halde
ben 32 hafta bitti ve ayrıldım izne, memnunum, bu halimle 37 ye kadar çalışmak zordu
Benimde bu hafta sonu artık son kızlar bende çok zorlanıyorum bebeğime vakit ayırayım diye dişimi sıktım ama bende bittim.
ben memurum yıllık izin harici 2 yıl ücretsizizin hakkım varwala bende aynı sonradan bebeğimle wakit geçrieym die sabrediyıorum.... bnmde son 1 haftam kaldı...kısmet olursa gtmeye çalışacam..bzm iş yeri ücretsz izne sıkıntı çıkarıyor.. o yüzden mecburem katlanıyırum
ben memurum yıllık izin harici 2 yıl ücretsizizin hakkım var
zaten gebelik sürecinde de bayağı rapor kullandım, bişi demediler, 2015 yılı itibariyle yıllık izni de hak ediyorum, yıllık iznimi de kullanıcamçok harika yaa bzde 6ay onuda kullandrmıyorlar bebekte ne sorun var rapor getirin diyorlar.... bazen memur olmadğım için çok üzülüuprm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?