çalışan 2014 aralık anneleri doğum izininizi ne zaman başlatıyorsunuz ve çalışan anne hakları

zaten gebelik sürecinde de bayağı rapor kullandım, bişi demediler, 2015 yılı itibariyle yıllık izni de hak ediyorum, yıllık iznimi de kullanıcam

bnmde 33 gün iznim war doğum sonrası onları kullanıcam... bnm rapor yanlş yazıldı 33 de 32 yazdılar.. 12,12,2014 de kjısmet olursa doğumum olacak ama 37. haftam 5 aralık rapora göre...bnde aile hekiminden rapor aldm... bu hafta da çalışacam haftaya tekrar rapor alacam... 1 hafta sonra doğuruyorum zaten

bnmde bu cuma başlayacak ama ptesi rapor aldm başladı yanii.....çok şükür bu günleride gördük darısı bebişlerimizi kucağımza almaya

Kızlar aranıda öğretmen olup aralıkta doğum yapan varmı izni nasıl kullandı acaba ben 5 hafta otelemeyi duşunuyom tabi hamilelik planlarım tutarsa yardımcı olabilirmisiniz

Kızlar aranıda öğretmen olup aralıkta doğum yapan varmı izni nasıl kullandı acaba ben 5 hafta otelemeyi duşunuyom tabi hamilelik planlarım tutarsa yardımcı olabilirmisiniz
Canim ben de ogretmenim.17aralikta dogum yaptim.30martta goreve baslamm gerekiyo

Canim ben de ogretmenim.17aralikta dogum yaptim.30martta goreve baslamm gerekiyo
Peki öncesinde ne kadar kullandın ben beş haftayı sonraya ertelemek istiyom sendemi öyle yaptın

merhaba ben de 17 aralikta dogum yaptim . Ogretmenim. Nisan da baslamam gerekiyor.rapor almayi dusunuyorum sonrasinda alabildigim kadar.

merhaba ben de 17 aralikta dogum yaptim . Ogretmenim. Nisan da baslamam gerekiyor.rapor almayi dusunuyorum sonrasinda alabildigim kadar.
mayıs haziran raporla kapanır da dr lar sıkıntı çıkarıyormu acaba yada meb yada okul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…