- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi cadi34cadi
Bende anneanne dedeyle buyudum
Annemin gelisini bekledigim saat suan evimde tam 17.00 a ayarlanmis sekilde duruyor
Cok sevilerek buyudum ama hic simarik bi cocuk olmadim
Dede anneanne teyze dayi kuzenlerle kalabalik komik bazen tartismalarin oldugu tipik bir karadeniz ailesiyle buyudum
İki evim varmis gibi hissettim her zaman
Annem memurdu 7 yasina gelene kadar calisti sonra dedemle anneannemin benimle ilgilenecek gucu kalmadi istifa etti
Disardan ssk odeyerek emekli oldu
Annemin calismasinin bana tek artisi aile buyuklerinden uzak buyumemek birde 1 adet daire
Gecen gun annemin yan komsusu cocugunu pazar aksamindan esiyle babaanneye yollamis cocuk dönüp dönüp anneye bakmis anne camda el salliyo
Annem iceri girmis cok aglamis
Kardesim soyledi bana
Ben kisa bir donem haftaici yatili olarak halamda kalmisim annem sadece haftasonu gorebilmis o donemi hatirladi sanirim
Meger annecimin yureginde ne izler kalmis
Hicbirinden haberim yoktu
Simdi annem 60 ben 34 kizim 10 yasinda
kendi kizima kendim baktim disardan oduyorum primlerimi
Anneannemle dedemi kaybetmenin acisi cok farkli oldu benim icin
Aklima geldikce icim aciyor
İmkan yoksa yapacak bisey yok ama varsa biraz sartlari zorlayip okul cagina kadar anne bakmasi taraftariyim
Annemin gelisini bekledigim saat suan evimde tam 17.00 a ayarlanmis sekilde duruyor
Cok sevilerek buyudum ama hic simarik bi cocuk olmadim
Dede anneanne teyze dayi kuzenlerle kalabalik komik bazen tartismalarin oldugu tipik bir karadeniz ailesiyle buyudum
İki evim varmis gibi hissettim her zaman
Annem memurdu 7 yasina gelene kadar calisti sonra dedemle anneannemin benimle ilgilenecek gucu kalmadi istifa etti
Disardan ssk odeyerek emekli oldu
Annemin calismasinin bana tek artisi aile buyuklerinden uzak buyumemek birde 1 adet daire
Gecen gun annemin yan komsusu cocugunu pazar aksamindan esiyle babaanneye yollamis cocuk dönüp dönüp anneye bakmis anne camda el salliyo
Annem iceri girmis cok aglamis
Kardesim soyledi bana
Ben kisa bir donem haftaici yatili olarak halamda kalmisim annem sadece haftasonu gorebilmis o donemi hatirladi sanirim
Meger annecimin yureginde ne izler kalmis
Hicbirinden haberim yoktu

Simdi annem 60 ben 34 kizim 10 yasinda
kendi kizima kendim baktim disardan oduyorum primlerimi
Anneannemle dedemi kaybetmenin acisi cok farkli oldu benim icin
Aklima geldikce icim aciyor
İmkan yoksa yapacak bisey yok ama varsa biraz sartlari zorlayip okul cagina kadar anne bakmasi taraftariyim