Çalışan anne olmak zor...Üzgünüm...

ben okulöncesi ögretmeniyim sınıfım 6yas dolu her islerini bedceren cocuklqr bu kadar acıtasyopn yaptgıınıza cocugunuzu kendinizi uzdugunuze degmez zaten tanıdıkta ayarlayacakmıssınız ferah tutun gönlünüzü

Konularımı bilenler bilir.
6 yaşında oğlum var.2 yıldır k validem bakıyor.mecburen bizde kalmak durumunda kaldı,çocuğuma bakıyor.

Biz ev aldık.Boşanmış kaynım var.
O da o kaynıma yardım edip birlikte ev aldılar.
İlerleyen zamanda onun yanına gidecekti.
Zaten ezelden beri eşimi sevmez
Düşünmez...varsa yoksa kızı
Ve küçük oğlu.maddi yardım hiç istemedim manevi olarak bakıypr ya çocuğuma yeter dedim.

Dün eşime demiş ki ben yazın kardeşine gidecem.çocuğa da gelsin kayınvalden baksın....

Benim Annem hasta.bipolar kişilik bozukluğu var.görünürde iyi,fakat psikolojik tedavi görüyor.
Kısacası bakamaz.
Benim işten çıkma durumum yok kredi ödüyoruz.

Bakıcı bulmam lazım.okula götürücek bakacak biri....
Bukdadar kötü zamanda ben kimlerr güvenicem . Burada hiç akrabam yok.1 e Giden çocuk.nasıl olacak ne yapacağım...

Üzgünüm işte çok :KK43:

2 sene bakmış, zorunda değildi ama bakmış öncelikle teşekkür et kayınvalidene. Sabah işe giderken çocuğu okula bırakırsın, okul sonrası etüde gider, işten dönerken etüdden alıp eve gidersiniz bu kadar basit çözümü...

ben okulöncesi ögretmeniyim sınıfım 6yas dolu her islerini bedceren cocuklqr bu kadar acıtasyopn yaptgıınıza cocugunuzu kendinizi uzdugunuze degmez zaten tanıdıkta ayarlayacakmıssınız ferah tutun gönlünüzü

İnce düşünen biriyim acitasyon falan yaptığım yok....teşekkür ederim

2 sene bakmış, zorunda değildi ama bakmış öncelikle teşekkür et kayınvalidene. Sabah işe giderken çocuğu okula bırakırsın, okul sonrası etüde gider, işten dönerken etüdden alıp eve gidersiniz bu kadar basit çözümü...
Bende onunla bir oturmak zorunda değildim ama büyüktür dedim kabul ettim.
Baktı ama nasıl baktı gelde bana sor...

İnce düşünen biriyim acitasyon falan yaptığım yok....teşekkür ederim
size kaba dusunuyorsun demedim zaten 6yasında minnak gibi muamele yapıyorsunuz burda 4aylıkken bırakıyorlar cocuklarını yeni doğmus muamelesı bence acıtasyon tabıkı heryasta korunmalılar ..neyse ınsallah ıyı bırı bulursunz byyy

Evladınıza kaç sene bakmış. Hala bizi düşünmüyor diyorsunuz. Şöylr 15 yaşına kadar getirse düşünüyor olur muydu acaba

yazı yaz okuluyla falan geçistireceksiniz,
yaşadığınız şehirde bir yakınınız var mı? sizin çalışma saatleriniz nasıl? bunlar önemli, tam gün etütlü bir okula verseniz siz dönene kadar bikaç saat ilgilenebilecek birini bulmanız kolay olur eğer tanıdığınız varsa.

Okul çağı çocuğu bu

Okula gider etüde gider

Kv de sıkılmış demek ki

Ben ilkokula gitmeden önceki sene yalnız kalırdım evde annem gelinceye kadar yarım gün çalışırdı

Tek çocuğum bu arada hani kardeşim Abi'm ablam desteğim de yoktu

Okula gidince de annem sabahçı ben öğleci olunca kalkar kahvaltımı eder dersimi yapar okula giderdim ki okul 20 dk ötede idi

Kocaman çocuklarımızı bebek olarak görmesek aslında hem biz hem çocuklar huzurlu yaşayacak

damdan bu devirde sen bırakabilir misin oğlunu yalnız?

yoksa biz de çok kaldık yalnız evde, kardeşim varken de yokken de hiç sorun yaşamadım.

kv sadece yazın mı yok?
yaz okulu seçeneği varsa değerlendirin, bildiğim kadarıyla kolejler yazın da açık oluyorlar, kurslar vs için.

yoksa da yazın başka bir akrabanızı ayarlasanız size gelip kalsa, hem tatil, hem çocukla ilgilenir şeklinde.

şöyle anlıyorum kv 3 ay yok, sonrasında gelecek, 3 aylık geçici güvenilecek birini bulmak da sıkıntı, o mudur derdiniz?

Zavallı kayınvalıdelerın yaranma şansı yok zaten bi geline. Öncesinde geçmiştir aranızda bi şeyler, haklı olduğunuz noktalar vardır falan filan ama bu konuyla kayınvalıdenızın ilgisi nedir? Konuya illa onu da katıp evlatlarını ayırdıgına kadar anlatmanızın maksadı nedir anlayamıyorum. Şu konuyu 6 yaşında cocıgum var ilgilenecek kimsem yok çalışıyorum öneri verir misiniz dıye açsanız herkes yardımcı olurdu ama siz problemınızı çözmek için değil kayınvalıdenızı kötüleyıp rahatlamak için acmıssınız sanki. Olayları birbirine karıştırmadan değerlendirin. Ne yaşamış olursanız olun bu konuda kayınvalıdenızın hakkını odeyemezsınız. Teşekkür etmek haricinde söylediğiniz herşey nankörlük olur.

Konularımı bilenler bilir.
6 yaşında oğlum var.2 yıldır k validem bakıyor.mecburen bizde kalmak durumunda kaldı,çocuğuma bakıyor.

Biz ev aldık.Boşanmış kaynım var.
O da o kaynıma yardım edip birlikte ev aldılar.
İlerleyen zamanda onun yanına gidecekti.
Zaten ezelden beri eşimi sevmez
Düşünmez...varsa yoksa kızı
Ve küçük oğlu.maddi yardım hiç istemedim manevi olarak bakıypr ya çocuğuma yeter dedim.

Dün eşime demiş ki ben yazın kardeşine gidecem.çocuğa da gelsin kayınvalden baksın....

Benim Annem hasta.bipolar kişilik bozukluğu var.görünürde iyi,fakat psikolojik tedavi görüyor.
Kısacası bakamaz.
Benim işten çıkma durumum yok kredi ödüyoruz.

Bakıcı bulmam lazım.okula götürücek bakacak biri....
Bukdadar kötü zamanda ben kimlerr güvenicem . Burada hiç akrabam yok.1 e Giden çocuk.nasıl olacak ne yapacağım...

Üzgünüm işte çok :KK43:
yaz okulları var.benim kızım her yaz oralarda.6 yaş epey buyumuş

illa bir yolu bulunurda annenizin psikolojik sorunları olduğunu bildiği halde nasıl içi el veriyor ona bırakın demeye. Sonuçta bir atak geçirse Allah muhafaza geri dönüşü olmayan şeyler yaşanabilir.Yakın çevrenize bakının inşallah gönlünüzce birini bulursunuz

damdan bu devirde sen bırakabilir misin oğlunu yalnız?

yoksa biz de çok kaldık yalnız evde, kardeşim varken de yokken de hiç sorun yaşamadım.
Bence kalabilir kapıyı açmama vs konusunda sıkıntı yok

Ama biz çocukken bu kadar korku toplumu yoktu yangın çıksa ne olur denmezdi şimdi hep kötüyü düşünüyoruz

Ben yazın kısa zamanlı bırakmaya başlamayı düşünüyordum ama durmazmış henüz okuma yazma bilmiyormuş öğrenince kalacakmış

Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.

2"]Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.[/QUOTE]
Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin Allah razı olsun.
Şimdi yaz geliyor.inşallah komşu lardan falan ayrlasam iyi olacak.bakalım hayırlısı

6 yaşında çocuğunuz niye bu kadar büyüttünüz ki ?
seneye okula gitmyecek mi(gerçi şu durumda geç bile kalmış)
kv.niz gitsin çocuğunuza bakması için birini ayarlamaya çalışın ve kv.niz gitmeden birkaç hafta önce gelsin sonra okuldan alır ilgilenir siz gelinceye kadar
Şu an anasınıfı na gidiyor zaten.
Evet yakın çevremden bulsam iyi olacak.

Back
X