Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularımı bilenler bilir.
6 yaşında oğlum var.2 yıldır k validem bakıyor.mecburen bizde kalmak durumunda kaldı,çocuğuma bakıyor.
Biz ev aldık.Boşanmış kaynım var.
O da o kaynıma yardım edip birlikte ev aldılar.
İlerleyen zamanda onun yanına gidecekti.
Zaten ezelden beri eşimi sevmez
Düşünmez...varsa yoksa kızı
Ve küçük oğlu.maddi yardım hiç istemedim manevi olarak bakıypr ya çocuğuma yeter dedim.
Dün eşime demiş ki ben yazın kardeşine gidecem.çocuğa da gelsin kayınvalden baksın....
Benim Annem hasta.bipolar kişilik bozukluğu var.görünürde iyi,fakat psikolojik tedavi görüyor.
Kısacası bakamaz.
Benim işten çıkma durumum yok kredi ödüyoruz.
Bakıcı bulmam lazım.okula götürücek bakacak biri....
Bukdadar kötü zamanda ben kimlerr güvenicem . Burada hiç akrabam yok.1 e Giden çocuk.nasıl olacak ne yapacağım...
Üzgünüm işte çok![]()
ben okulöncesi ögretmeniyim sınıfım 6yas dolu her islerini bedceren cocuklqr bu kadar acıtasyopn yaptgıınıza cocugunuzu kendinizi uzdugunuze degmez zaten tanıdıkta ayarlayacakmıssınız ferah tutun gönlünüzü
Bende onunla bir oturmak zorunda değildim ama büyüktür dedim kabul ettim.2 sene bakmış, zorunda değildi ama bakmış öncelikle teşekkür et kayınvalidene. Sabah işe giderken çocuğu okula bırakırsın, okul sonrası etüde gider, işten dönerken etüdden alıp eve gidersiniz bu kadar basit çözümü...
size kaba dusunuyorsun demedim zaten 6yasında minnak gibi muamele yapıyorsunuz burda 4aylıkken bırakıyorlar cocuklarını yeni doğmus muamelesı bence acıtasyon tabıkı heryasta korunmalılar ..neyse ınsallah ıyı bırı bulursunz byyyİnce düşünen biriyim acitasyon falan yaptığım yok....teşekkür ederim
tamam iste iyi tarafindan bak. kurtulmussunBende onunla bir oturmak zorunda değildim ama büyüktür dedim kabul ettim.
Baktı ama nasıl baktı gelde bana sor...
Okul çağı çocuğu bu
Okula gider etüde gider
Kv de sıkılmış demek ki
Ben ilkokula gitmeden önceki sene yalnız kalırdım evde annem gelinceye kadar yarım gün çalışırdı
Tek çocuğum bu arada hani kardeşim Abi'm ablam desteğim de yoktu
Okula gidince de annem sabahçı ben öğleci olunca kalkar kahvaltımı eder dersimi yapar okula giderdim ki okul 20 dk ötede idi
Kocaman çocuklarımızı bebek olarak görmesek aslında hem biz hem çocuklar huzurlu yaşayacak
yaz okulları var.benim kızım her yaz oralarda.6 yaş epey buyumuşKonularımı bilenler bilir.
6 yaşında oğlum var.2 yıldır k validem bakıyor.mecburen bizde kalmak durumunda kaldı,çocuğuma bakıyor.
Biz ev aldık.Boşanmış kaynım var.
O da o kaynıma yardım edip birlikte ev aldılar.
İlerleyen zamanda onun yanına gidecekti.
Zaten ezelden beri eşimi sevmez
Düşünmez...varsa yoksa kızı
Ve küçük oğlu.maddi yardım hiç istemedim manevi olarak bakıypr ya çocuğuma yeter dedim.
Dün eşime demiş ki ben yazın kardeşine gidecem.çocuğa da gelsin kayınvalden baksın....
Benim Annem hasta.bipolar kişilik bozukluğu var.görünürde iyi,fakat psikolojik tedavi görüyor.
Kısacası bakamaz.
Benim işten çıkma durumum yok kredi ödüyoruz.
Bakıcı bulmam lazım.okula götürücek bakacak biri....
Bukdadar kötü zamanda ben kimlerr güvenicem . Burada hiç akrabam yok.1 e Giden çocuk.nasıl olacak ne yapacağım...
Üzgünüm işte çok![]()
Bence kalabilir kapıyı açmama vs konusunda sıkıntı yokdamdan bu devirde sen bırakabilir misin oğlunu yalnız?
yoksa biz de çok kaldık yalnız evde, kardeşim varken de yokken de hiç sorun yaşamadım.
Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Amin Allah razı olsun.Çevreye haber salın. En azından çocuğunuz iyiyi kötüyü anlayıp söyleyebilecek yaşta. Daha küçükler için daha zor. Allah merhamet sahibi, iyi insanlarla karşılaştırsın.
Teşekkür ederim.Üzülmeyin bir yolu bulunur elbet. 1 üstteki yoruma katılıyorum.
Durumum yok demenize ragmen isten cik diyenler gelir simdi. Bakim evleri, kresler vs var oraya verebilirsiniz bence.
Anasınıfı na gidiyor canım zaten.6 yasindaki cocuk anaokuluna gitmiyor mu artik turkiyede ? Okuloncesi yas degilmi ? ben mi yanlis biliyorum.
Şu an anasınıfı na gidiyor zaten.6 yaşında çocuğunuz niye bu kadar büyüttünüz ki ?
seneye okula gitmyecek mi(gerçi şu durumda geç bile kalmış)
kv.niz gitsin çocuğunuza bakması için birini ayarlamaya çalışın ve kv.niz gitmeden birkaç hafta önce gelsin sonra okuldan alır ilgilenir siz gelinceye kadar