- 16 Kasım 2023
- 438
- 111
- 23
Senden büyük cahil mi var laf yiyince konuyu çevir hemen.Hadi canım hadi. Önce bir kocan ve çocuğun olmalı biliyorum demek için. Cahil cahil yazma!
İki çocuk sevmiş annesiymis gibi ahkam kesiyor!!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senden büyük cahil mi var laf yiyince konuyu çevir hemen.Hadi canım hadi. Önce bir kocan ve çocuğun olmalı biliyorum demek için. Cahil cahil yazma!
İki çocuk sevmiş annesiymis gibi ahkam kesiyor!!
Benim de güzel bir mesleğim var hem ulusal hem uluslararası alanda aldığım başarılar ve işler var. Benim nefret saçtığımı iddia eden kişiye bak. Senden daha fazla pozitif enerji saçıyorum emin ol. Ayrıca şu yazıları biraz düzgün yazTamam ne vasfın var söyler misin? Ne iş yapiyosun? Övündüğün icin soruyorum. Benim çok güzel bir meslegim var 7 senedir yaptigim, güzel bir evliligim var sevip sevildigim senin gibi nefret sacmiyorum etrafa![]()
Yazamam canım kusura bakma anladigin kadar artikBenim de güzel bir mesleğim var hem ulusal hem uluslararası alanda aldığım başarılar ve işler var. Benim nefret saçtığımı iddia eden kişiye bak. Senden daha fazla pozitif enerji saçıyorum emin ol. Ayrıca şu yazıları biraz düzgün yaz.
Senden daha iyi modern yalanlara köle olmuş yobaz var mı? Popülizm köleliğine sahip bir zihniyetten daha iyi bir zihniyetim var. Seni kim ne yapsın da çekemesin canım? Ben her gün ilgi görüyorum sen merak etmeYazamam canım kusura bakma anladigin kadar artiksenin güzel mesleğin olsada fark etmez zihniyetin belli. Sen fesat birisin, muhtemelen yeterince ilgi görmüyosun ilişkilerinde bu yüzden de çekemiyosun
![]()
Hangi yalanlara köle olmuşum bence benim yazdiklarimi baskasiyla karıstırıyosun. Benim eşimin yaptiklari beni nasıl köle yapabilir kiSenden daha iyi modern yalanlara köle olmuş yobaz var mı? Popülizm köleliğine sahip bir zihniyetten daha iyi bir zihniyetim var. Seni kim ne yapsın da çekemesin canım? Ben her gün ilgi görüyorum sen merak etme.
Fikir olarak köle olmuşsun dedim daha onu anlamamışsın. Ayrıca evet eğer savunduğun gibiyse eşini kullanıyorsun. Adam da hakkını savunamıyor ki ağzını açmıyor. Ben bana senden daha iyi davranan çok erkek buldum bulurum ama benim aklım siz gibi evleneyim kurtulayım değil. Ben erkektir yapamaz demedim onu da anlamamışsın. Ayrıca görülen ilgiyi açılan konulardan mı anlıyorsun? Ben senin hangi konuları açtığınla zerre ilgilenmiyorum çünkü umrumda değilsin. Ve evet hem ailemde hem ilişkilerimde ve şu anki ilişkimde senden daha fazla ilgi görüyorum.Hangi yalanlara köle olmuşum bence benim yazdiklarimi baskasiyla karıstırıyosun. Benim eşimin yaptiklari beni nasıl köle yapabilir kiönceki mesajindada eşini kullaniyosun demistin(bebegimize baktigi icin) bi karar ver istersen
sana böyle davranan erkek bulamayacaksin diye kafanda erkektir yapamaz vs diye algı olusturmussun. Açtigin konulardan da belli nasil ilgi gördüğün
Eğer bu seni mutlu edecekse senin dedigin gibi olsunFikir olarak köle olmuşsun dedim daha onu anlamamışsın. Ayrıca evet eğer savunduğun gibiyse eşini kullanıyorsun. Adam da hakkını savunamıyor ki ağzını açmıyor. Ben bana senden daha iyi davranan çok erkek buldum bulurum ama benim aklım siz gibi evleneyim kurtulayım değil. Ben erkektir yapamaz demedim onu da anlamamışsın. Ayrıca görülen ilgiyi açılan konulardan mı anlıyorsun? Ben senin hangi konuları açtığınla zerre ilgilenmiyorum çünkü umrumda değilsin. Ve evet hem ailemde hem ilişkilerimde ve şu anki ilişkimde senden daha fazla ilgi görüyorum.
Ben olayın en başında da dedim babanın yedirip uyutması gayet normal diye ama siz dediniz ki baba annenin yaptığı her şeyi yapabilir. Bende tanımadığım birine böyle bir erkek bulamazsın demem ayrıca her gün ilgi görüyorum diyen kimdi acabaEğer bu seni mutlu edecekse senin dedigin gibi olsunEşim cocugumuza baktigi icin onu kullaniyorum evet, adama yorgunsun dedigim halde cocugumu 24 saattir görmüyorum özledim ben yedireyim uyutayim der ama yinede ben kullaniyor olayim senin hatrin icin
evleneyimde kurtulayim ne demek onu zaten hic anlamadim da neyse
ben mesela tanimadigim birine senden daha fazla ilgi goruyorum demem cunku tanimiyorum benden cok ilgi goruyorsan ben buna sadece mutlu olurum bir kadin olarak
Emzirmek disinda her seyi yapabilir evet ,yapiyorda senin zoruna giden bu zatenBen olayın en başında da dedim babanın yedirip uyutması gayet normal diye ama siz dediniz ki baba annenin yaptığı her şeyi yapabilir. Bende tanımadığım birine böyle bir erkek bulamazsın demem ayrıca her gün ilgi görüyorum diyen kimdi acaba.
Bebeğiniz illa gece beslenmek istiyorsa işe başlamadan geceleri mama vermeyi deneyin böylelikle gece beslenmesi sorunu çözülür. Babaanne komşudan daha mantıklı geldi bana 24 48 çalışırsanız haftada 2 3 gün gidip cocuk almak bırakmak pek de sorun olmaz bence.Merhaba kızlar aklım kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun. Bebeğim 9. Ayına girecek 1 yaşından sonra işe başlamayı düşünüyordum sağlıkçıyım 2 yaşına kadar nöbet tutmama imkanım var eşim gündüz çalışıyor 18-19 arası geliyor. Sorunum şu ki biz eşimle şöyle düşünmüştük ben dilekçe yazarak kendi isteğimle nöbet tutacaktım nöbete giderken komşuma emanet edecektim yavrumu eşim gelince de alıp o gece bakacak ertesi gün ben gelince işe gidecekti bu çok kafamıza yatmıştı ancak şu an eşimin bakabileceğini düşünmüyoruz çünkü çok küçük bebeğimiz 1 yaşında da yine küçücük olacak gece uyumazsa emmek isterse nasıl olacak eşim başa çıkabilecek mi bilmiyorum eşimin de gözü korktu. İş yerim evime bir dakika mesafede. Kayınvalidem bakarım diyor ama hergün ona bebeğimi götüreceğim bize gelip bakmaz işten çıkınca eşim ben alır getiririm diyor ama eşim geç geliyor ben gidip aldım diyelim nasıl olacak bilmiyorum kayınvalidem bakar bakmasına ama onunda bilmiş havaları en çok beni seviyor beni istiyor havaları zaten sürekli görüşüyoruz bebek dolayısı ile daha çok görüşeceğiz onun bıkkınlığı kreşe veremem çok küçük komşuma emanet etsem babamme varken oma vermek te olur mu bilmiyorum çok aklımız karıştı bize akıl verir misiniz
Zoruma mı gitmiş? Nerede zoruma gitti söyler misiniz? Sen kabul etsen de etmesen de gerçek bu. Dediğim her şey sana aynen geçerli. Başka emoji falan kullan hep aynı emoji ne öyle.Emzirmek disinda her seyi yapabilir evet ,yapiyorda senin zoruna giden bu zatenben her gün ilgi görüyorum demedim ama görüyorum yalan değil. Eşime senin mesajini okudum" adam cevap veremiyor esini kullaniyorsun" dedigin mesaji , esim buna çok güldü kullanmak mi, kari koca birbirini kullanir mi hic bu nasil bir kelime dedi
yani bu kadar saçma bakiyosun olaya. Neyse konu sahibinin konusunu sabote etmek istemiyorum. Sana bol kariyerli , bol ilgili hayatinda basarilar
![]()
Benim de güzel bir mesleğim var hem ulusal hem uluslararası alanda aldığım başarılar ve işler var. Benim nefret saçtığımı iddia eden kişiye bak. Senden daha fazla pozitif enerji saçıyorum emin ol. Ayrıca şu yazıları biraz düzgün yaz.
Sen kesin Mahmut abi falansın ve bizi trolluyorsun bunun başka hiç bir açıklaması yok.Senden büyük cahil mi var laf yiyince konuyu çevir hemen.
Ben daha yeniyim kimi anımsatmışım?Bana bir uyeyi animsattiniz...
Değil mi nickini bir türlü hatırlayamıyorum. Hani her fırsatta ben çalışıyorum diyerek çalışmayan kadınları karalıyordu, bir de sevgilisi tarafından arzulanan kadınları kıskandığı ile ilgili konusu vardı kimdi o yaa..Bana bir uyeyi animsattiniz...
Mahmut abi derken?Sen kesin Mahmut abi falansın ve bizi trolluyorsun bunun başka hiç bir açıklaması yok.
Ben daha yeniyim kimi anımsatmışım?
Değil mi nickini bir türlü hatırlayamıyorum. Hani her fırsatta ben çalışıyorum diyerek çalışmayan kadınları karalıyordu, bir de sevgilisi tarafından arzulanan kadınları kıskandığı ile ilgili konusu vardı kimdi o yaa..
Aaaa onu ben kaçırmışım. Adını hatırladım ama üyeliğini bulamadım ferhan diye bı üye vardı. En kariyerli benim, en harika benim diyerek gezen, kadınları yerden yere vuranBurdaki diger uyelere tapu fotografi gönderen bi uye vardi ona benzettim. Ismini hatirlayamadim![]()
Arkadaşım nöbet tutmayınMerhaba kızlar aklım kafam çok karışık lütfen bana yardımcı olun. Bebeğim 9. Ayına girecek 1 yaşından sonra işe başlamayı düşünüyordum sağlıkçıyım 2 yaşına kadar nöbet tutmama imkanım var eşim gündüz çalışıyor 18-19 arası geliyor. Sorunum şu ki biz eşimle şöyle düşünmüştük ben dilekçe yazarak kendi isteğimle nöbet tutacaktım nöbete giderken komşuma emanet edecektim yavrumu eşim gelince de alıp o gece bakacak ertesi gün ben gelince işe gidecekti bu çok kafamıza yatmıştı ancak şu an eşimin bakabileceğini düşünmüyoruz çünkü çok küçük bebeğimiz 1 yaşında da yine küçücük olacak gece uyumazsa emmek isterse nasıl olacak eşim başa çıkabilecek mi bilmiyorum eşimin de gözü korktu. İş yerim evime bir dakika mesafede. Kayınvalidem bakarım diyor ama hergün ona bebeğimi götüreceğim bize gelip bakmaz işten çıkınca eşim ben alır getiririm diyor ama eşim geç geliyor ben gidip aldım diyelim nasıl olacak bilmiyorum kayınvalidem bakar bakmasına ama onunda bilmiş havaları en çok beni seviyor beni istiyor havaları zaten sürekli görüşüyoruz bebek dolayısı ile daha çok görüşeceğiz onun bıkkınlığı kreşe veremem çok küçük komşuma emanet etsem babamme varken oma vermek te olur mu bilmiyorum çok aklımız karıştı bize akıl verir misiniz