ÇALIŞAN ANNELER BURAYA:)

benim oğlum dünden beri kusuyor ateşli ..iştende izin almam mümkün olmadığı için eşim sağolsun izin aldı..çocuğun başında şimdi Allah razı olsun..böyle anlarda nefret ediyorum çalışan anne olmaktan işte..böyle anlarda destek olacak anneanne babaanne olsa bu kadar zor olmazdı bizim için..aslında varlar ama umurlarında değiliz..
normalde servisle eve geldiklerinde çocuklarımı komşu abla alıyor onada aylık belli bir rakam ödüyorum..sağolsun büyük nimet aslında aynı apartmanda böyle birinin olması ama böyle hastalık durumlarında insanlara rica etmek ..aklının çocuğunda kalması..of çok zor

Allah yardımcınız olsun zor gerçekten çocugun hasta oldugunda yanında olamamak.İş verenlerimizde sağolsunlar sanki hiç anne baba olmamışlar halden anlamıyorlar

benim oğlum dünden beri kusuyor ateşli ..iştende izin almam mümkün olmadığı için eşim sağolsun izin aldı..çocuğun başında şimdi Allah razı olsun..böyle anlarda nefret ediyorum çalışan anne olmaktan işte..böyle anlarda destek olacak anneanne babaanne olsa bu kadar zor olmazdı bizim için..aslında varlar ama umurlarında değiliz..
normalde servisle eve geldiklerinde çocuklarımı komşu abla alıyor onada aylık belli bir rakam ödüyorum..sağolsun büyük nimet aslında aynı apartmanda böyle birinin olması ama böyle hastalık durumlarında insanlara rica etmek ..aklının çocuğunda kalması..of çok zor

Allah yardımcımız olsun özel sektör böyle ne yazık ki izin istediğimiz de sanki sahilde kahvaltıya gidicekmişiz gibi tavır sergiliyolar kuzucuklar hasta olmasın zaten aklımız onlarda böyle olunca daha çok etkileniyoruz

Allah yardımcımız olsun özel sektör böyle ne yazık ki izin istediğimiz de sanki sahilde kahvaltıya gidicekmişiz gibi tavır sergiliyolar kuzucuklar hasta olmasın zaten aklımız onlarda böyle olunca daha çok etkileniyoruz

canım özelde değil devletteyim ama ofiste tek başımayım izin almam o açıdan sıkıntılı oluyor ..iş ve ev arasında kalıyorum ya ..odadaki diğer arkadaşım 1 ay rapor aldı bebeği var bende tek kaldığım için izin yada hastane izni alamadım..eşimin işi daha rahat ve eve yakın Allahtan o var:KK1:

canım özelde değil devletteyim ama ofiste tek başımayım izin almam o açıdan sıkıntılı oluyor ..iş ve ev arasında kalıyorum ya ..odadaki diğer arkadaşım 1 ay rapor aldı bebeği var bende tek kaldığım için izin yada hastane izni alamadım..eşimin işi daha rahat ve eve yakın Allahtan o var:KK1:

iyi bari benim evimde uzak iş yerine izinler hep sorun oluyor bizde de birde tekim bende ne yazık ki

kızlar gelin basit temizlik önerileri paylaşalım hafta sonu çamaşır yemek temizlik gün bitiyor hafta ortası zaten geç saatte evde oluyoruz mutfak topla bebişle ilgilen temizliğe zaman kalmıyor neler yapıyorsunuz mesela??

bende çalışan anneyim.... kızım 10 aylık oldu BUGÜN :)
henüz süt iznim bitmediği için 16:30da çıkıyorum.
kızıma kv bakıyor. kv karşı komşum :=) işyerimde evime yürüyerek 5 dk. bu açıdan biraz kısmetliyim sanırım ama yinede sabah meleğimi bırakıp işe geldiğim içni suçluluk duymuyor değilim.((
tek tesellim kv kızıma aşırı düşkün içim rahat.

işten eve gittiğimde hemen kv den kızımı alıp eve geçiyorum . kızım uyuyana kadarda tüm vaktimi genelde onunla geçirmeye çalışıyorum. kızım daha çok ufak olduğu için pek oyun oynayamıyoruz genelde birşeyleri keşfetme ve eline her geçeni yalama aşamasında şuanda ...)

Bende genelde aksamları oğlumu yatırınca işlerimi yapıyorum genellikle cuma akşamlarını temızlıge ayırıyorum eşim oğlumla ilgilenirken evi süpürüyorum sesli işlerimi yapıyorum sonra o yattıkdan sonra sessiz işlere geliyor sıra cuma aksamı siliyorum evi toz alıyorum çamaşır katlıyorum asıyorum ütü yapıyorum hafta içi yıkıyorum genelde çamaşırımı genel temızlık yapamasamda haftalık temızlıgımı yapmıs oluyorum.Bulaşık makinesi boşaltma eşimin görevi o yapıyor aksam bulasıklarımı hafta ıcı atıp kurtuluyorum.
Böyşece cumartesi pazar temizlikle zaman kaybetmiyorum.Cuma akşamı yorucuda olsa cumartesi işe gitmemenin mutluluğla yapmış oluyorum işlerimi :)

kızlar gelin basit temizlik önerileri paylaşalım hafta sonu çamaşır yemek temizlik gün bitiyor hafta ortası zaten geç saatte evde oluyoruz mutfak topla bebişle ilgilen temizliğe zaman kalmıyor neler yapıyorsunuz mesela??

ben akşam 6 buçuk 7 arası evde oluyorum ..akşam önce yemek yeme derken saat 8 oluyor .yemeğimizi çocuklarımı alan ben gelene kadar ilgilenen abla yapıyor sağolsun..hafta içi ben fırsatım olursa evi süpürüyorum banyomu özellikle temiz tutmaya çalışıyorum..cuma günleri abla silip süpürüyor..hafta sonuda bende üzerinden geçiyorum
ama çocukların ödevini yaptır mutfağı topla derken saat bir bakıyorum 11 buçuk olmuş ..sabahta 6da kalkıyorum çok yorucu bir hayat

temizlik planı yapın arkadaşlar gerçekten çok işe yarıyor. ben gün gün planlıyorum herşeyi. tabi plana uyamadığım da oluyor ama o günün işlerini diğer günlerde telafi etmeye çalışıyorum. mesala pazartesi çamaşır günü bütün kirliler yıkanır ütülenecekler ütülenir dağınıklar düzenlenir hiç çamaşır kalmaz. salı banyo tuvalet temizliği ve pasta yapımı
( çocuklarım çok seviyor). çarşamba evi süpür sil. perşembe çocuk günü. çocukların kişisel bakımı ve oyun.cuma kendime ait gündür.dinlenme ve kişisel bakım kitap okuma film izleme filan. cumartesi derin temizlik dip köşe sil süpür banyo tuvalet cam kapı dolap ne varsa.. pazar çoklu gün. yani işimle ilgili hazırlıklar. planlar vs. eksik kalan birseyler varsa tamamlanır. ailecek dışarı çıkılır. bi de haftalık yemek listesi yapıyorum çok rahat oluyor. bazen canım istemediğinde uymuyorum bu plana. :lülülü:ama genelde uyarım. son olarak da biriktirmeden yapmak işleri. yani çok dağılmadan toplamak az kirliyken hemen temizlemek iyi oluyor. yani özetlersek işi otomatiğe bağlamak en iyisi:süslü:

ben akşam 6 buçuk 7 arası evde oluyorum ..akşam önce yemek yeme derken saat 8 oluyor .yemeğimizi çocuklarımı alan ben gelene kadar ilgilenen abla yapıyor sağolsun..hafta içi ben fırsatım olursa evi süpürüyorum banyomu özellikle temiz tutmaya çalışıyorum..cuma günleri abla silip süpürüyor..hafta sonuda bende üzerinden geçiyorum
ama çocukların ödevini yaptır mutfağı topla derken saat bir bakıyorum 11 buçuk olmuş ..sabahta 6da kalkıyorum çok yorucu bir hayat

benimde aynı şekilde temizliğide kendim yapıyorum tabi ancak hafta sonları ama banyomu dediğin gibi temiz tutmaya çalışıyorum bende hafta sonu sil süpür nevresimleri değiştir koltukları çek vs çamaşırlarımı da hafta ortası akşam yıkıyorum sabah 6 da kalkıp asıyorum

benimde aynı şekilde temizliğide kendim yapıyorum tabi ancak hafta sonları ama banyomu dediğin gibi temiz tutmaya çalışıyorum bende hafta sonu sil süpür nevresimleri değiştir koltukları çek vs çamaşırlarımı da hafta ortası akşam yıkıyorum sabah 6 da kalkıp asıyorum

hafta sonu hiç dinlenemiyoruz ki :işsiz: Allah bizlere güç kuvvet versin

Şimdi bide hava geç aydınlanıyor iyice kör karanlığa kalkar olduk.Sabah oğluma dıyorum 07:30 da sabah oldu diye camdan bakıyo olmamış diyo :)Haklı çocuk hava hala karanlık

ayy evet mutfakta kahvaltı yapıyorum okula gitmeden önce. lambayı açmadan çok karanlık oluyor...

Back
X