Calisan kadinlara herzaman imrenmisimdir hele bide cocugu olanlara...siz calisan kadinlarin gucune destegine psikolojisine yasadiklarini dinlemeye okadar ihtiyacim varki..benim iki yasinda bana asiri duskun duygusal otesi bir kizim var, daha once birbirimizden birgun bile ayri kalmadik okadar alismisizki birbirimize birkac saat carsiya ciksam ne ben onsuz nede o bensiz durabiliyor ve artik benim calimam gerekiyor hemde cok gerekiyor ona dah guzel bir gelecek sunabilmek icin ama ben onu sabah anneeme birakip aksam almak fikri bana ve ona cok agir gelecek diye dusunuyirum ve cok uzuluyirum ilkdefa benden bukadar ayri kalicak ve sadece aksamlari ve haftanin birgunu dolu dolu vakit gecirmek.fikribeni cok uzuyor ama calismam hem sart hem istiyorum ama bu dygusal dusunceerimi nasil asicam bana biraz guc verin nolur hic iyi degilim ona guzel guzel anlatiyorum heveslendirmeye calisiyorum her is cikisi hediyeyle gelcem sen aksama kadar annaneyle teyzeyle oynucaksin sadece aksam.evimize gelcez diyorum basliyor aglamaya hediye istemiyorum diyor evimizde dur gitme faln ya napicami sasirdim onu birakip.ise baslarsam.ihanet mis gibi geliyo ona...durumum hic iyi degil psikolojik acidan bana guc verin nolur bununla.ilgili ornekler verin hayatinizdan cocugunuzdn ilk ise baslama gunleriniz falan cocunuzun tepkisi lutgen biseler deyin