Çalışan anneler tüp bebek sürecinde ne yaptınız

Bizde hastanede nöbetleri sıkıntı yapıyorlar izin vermiyorlar benim de öyle ilk ve bilgisizlik Allah yardımcımız olsun transfer ne zaman
Amin cümlemizin.. yarın transferim hayırlısıyla sen ne durumdasın? Beni de ne yicem ne yemicem konusunda heycan sardı 😍

Çalışırken tabi kontrol vs zor oluyor devamlı gitmek gerektiğinden ben kontrollere ve opu ya izin aldım hastane işlerim var diye transferden sonra da rapor aldım 13. Gün işe başladım

Ben transferden sonucu öğrenene kadar 12 gun rapor almıştım. Yumurta toplama vs hiç izin almadım. Ama 2.ye kalp atışına kadar rapor almayı düşünüyorum. Işe başlayınca stres oluyo o da etkiliyo bence

Amin cümlemizin.. yarın transferim hayırlısıyla sen ne durumdasın? Beni de ne yicem ne yemicem konusunda heycan sardı 😍
Ben de transfer için yeni ilaçlar kullanmaya başladım transfer ne zaman bilmiyorum, araştırıyorum, sağlıklı besleniyorum ama ben de çok heyecanlıyım kaçıncı gün embriyosu senin

Ben transferden sonucu öğrenene kadar 12 gun rapor almıştım. Yumurta toplama vs hiç izin almadım. Ama 2.ye kalp atışına kadar rapor almayı düşünüyorum. Işe başlayınca stres oluyo o da etkiliyo bence
Ay aşılama yaptığım zaman hemen işe başladım çok stres olmuştum tuttu mu yanlış bişi mi yaptım yormiyim kendimi diye ama maalesef hastanede öyle olmuyor sürekli ayakta kalıp 24 saat çalışmak zorundayım o yüzden ben de transfer olunca rapor almak istiyorum strese girmiyeyim diye sonra heyet raporu alırım diyorum tabi tutarsa

Ben de transfer için yeni ilaçlar kullanmaya başladım transfer ne zaman bilmiyorum, araştırıyorum, sağlıklı besleniyorum ama ben de çok heyecanlıyım kaçıncı gün embriyosu senin
5. Gün embriyosu olucak tabi yaşıyolarsa 😊 perşembe toplandı 6 taneydi ama çok büyük yoktu aralarında 17 15 14 flndı yarın görücem ne dicekler

Back
X