çalışan anneler ve çocukları

canimkardesim

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
212
0
316
çalışan anneler iş dönüşü ve hafta sonunu kendiniz ve çocuğunuz için neler yaparak geçiriyorsunuz? aktivite, park, oyun ya da düzenli spor gibi birlikte neler yapılabilir. hem iş stresini atarak hem eğlenerek kaliteli zaman geçirmek adına

bu cocugun yas grubuylada alakalı mesela benım oglum 19 aylık suanda en fazla park bahce oda benım gozetımımde gezıyoruz

merhaba ben filiz
yeni üyeyim ne yazacağımı bilemedim sadece merhaba bende artık burdayım demek istedim
umarım güzel paylaşımlarımız olur

ben aranıza yeni katılıyorum çalışan bir anne olarak tek pazar günüm var iznim, kızım 6 bucuk yaşında okulada başladı bu sene evde herşeyi beraber yapıyoruz onunla o kadar zekli oluyorki ödevlerimiz öncelikli tabi :) beraber ev temizliyoruz pasta börek yapıyoruz üytü yapıyoruz akşam üstü parka gidiyoruz hava güzelse tabi
değilsede sevdiği arkadaşlarıyla birlikte evde oynuyor. okuma saatimiz var her gün o saatte onun öğrendiği harflee onu çalıştıryoruz sonra kızmı n banyosunu yapıyoruz birlikde tabi 1 saat kadar çıkmıyoruz banyodan sonrada masalımızı okuyup yatıyoruz. tek izin günüm pazar olduğu için ancak hem temzilik hep ilgilinem anlamdında ancak bu şekilde değerlendiriyoruz arkadaşalr

elbette ki çok zor oluyor eve gelince hangi işi yapacağını düşlünürken çocuğuna vakit ayırmak.hele bir de 2.ye 6aylık hamileysen:) ben eve gelince bakıcımın hala evde olduğunu fırsat bilerek hemen 1 yarım saat dinleniyorum arkasından kolay bir yemek ve kızımla beaber salata yapmaca,sonrasında bulaşıkları maki.eye,çamaşırları çamaşır makinesine yerleştirmece vs oyunu oynuyoruz.sonra hala açsa kovalamalacalı yemek yemece,uyumaca şeklinde oyunlar devam ediyor:))) her şeyimiz oyun yani.gebelikle zor da olsa,hele üstüne 1 de domuz gribi eklerseniz daha da zor.hele bir de geceleri burun tıkanıklığından uyuyamayıp işe uykusuz da gitseniz,şükür çok önemli.sağlık için hep şükrederim.Allahım ellerimizi boş çevirme.

Şuanda işten çıktım eve yolculuk başladı kızım da kreş ten gelecek onu karşıla eve gir yemek faslı sonra eşimle dönüşümlü mutfak temizleriz bugün sıra bende sonra kızımla oyun saati dans spor Evcilik sonra kucak lama faslı başlıyor en geç 10 da yatar ve muhakkak yarım saat sarmaş dolaş oluruz. Hafta sonları genelde parktayız evde iş varsa babası ile işim yoksa maaile parktayız... Bu arada 2.5 yaşında kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…