çalışan anneler yada anne adayları kaçıncı haftanıza kadar işe devam ettiniz?

kumtanecikleri

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
144
151
323
Niğde
tek yumurta ikizlerime hamileyim. :16: 2 ay kadar kanamam oldu çok şükür rabbime iki haftadır yok kanamam atlattık sanırım.doktorum bir ay rapor vermişti dinlendim evde ama şimdi işe başladım. 18 haftalık olduk bebişlerimle. çevremdekiler çalışma gitme işe rapor al diyorlar..
evde olunca da tek başına kalıyorum psikolojik açıdan zor oluyor biraz. ne yapmam gerekiyo karar veremedim. yarın doktor kontrolüm var doktorum konuşmalımıyım rapor konusunu.. hoş gerekli gördüğünde vereceğinden hiç şüpemde yok.
Çalışan bayanlar siz hamilelik döneminde ne kadar çalıştınız? Doğuma ne kadar kala rapor aldınız ? Erken doğum olayıda korkutuyor beni kafam çok karışık...

Hayırlı uğurlu olsun bebeklerin..

Ben de Tedaviyle hamile kaldım,
Ctesi transfer oldum,Ptesi işe devam ettim..
Uzun bir yol giderdim üstelik servisle..
28.haftaya kadar aktif çalıştım,30-31.haftalar seminer dönemlerindeydim,37.haftada doğum yaptım..

yani bu kısmet meselesi,bence doktorun aksi birşey söylemedikçe çalış derim..

Son düzenleme:
bende tedaviyle hamile kalanlardanım dr. riske atmamak adına 30. haftada beni izne ayırdı iyikide ayrılmışım evde daha rahat geçirdim 38. haftada dünyaya geldi bebişlerim... biz tedaviyle hamile kaldığımız için bazı şeyleri diğer hamilelere göre iki kat daha fazla düşünmeliyiz bence dr. ne zaman uygun görürse o zaman ayrılırsın sende ... Sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim bebişlerini

Arkadaşlar ben normal yolla gebe kaldım..
mide bulantısı ve ağrısı dışında arada gece kasık krampları dışında bir sıkıntım yok bende 10 haftalık ikizlere gebeyim,dr um farklı yumurta ikizleri dedi...
ben de mimarlık şirketinde çalışıyorum ve iş yerimde oturarak çizim yapıyorum.ssk lıyım. maaşım yüksek olmasına rağmen işverenlerim asgari ücretten sigortamı yatırıyorlar...
ben de şöyle bir buçuk ay öncesinden izin almayı düşünüyorum...

ben tedavi ile değil normal yolla hamile kaldım beklemiyorduk ama çok şükür olmuşlar.
bugün doktor kontrolüm var. inşallah ikizlerim 38. haftaları beklerler..:DD

bende 30 haftalık doğum yaptım cmtesi işten ayrıldım pazar doğuma gittim çok şükür hamilelikte bi problemim yoktu çok iyi geçmişti erken doğum riskimde yoktu ama kısmet işte
tek yumurta ikizlerime hamileyim. :16: 2 ay kadar kanamam oldu çok şükür rabbime iki haftadır yok kanamam atlattık sanırım.doktorum bir ay rapor vermişti dinlendim evde ama şimdi işe başladım. 18 haftalık olduk bebişlerimle. çevremdekiler çalışma gitme işe rapor al diyorlar..
evde olunca da tek başına kalıyorum psikolojik açıdan zor oluyor biraz. ne yapmam gerekiyo karar veremedim. yarın doktor kontrolüm var doktorum konuşmalımıyım rapor konusunu.. hoş gerekli gördüğünde vereceğinden hiç şüpemde yok.
Çalışan bayanlar siz hamilelik döneminde ne kadar çalıştınız? Doğuma ne kadar kala rapor aldınız ? Erken doğum olayıda korkutuyor beni kafam çok karışık...

Back
X