- 27 Ekim 2017
- 292
- 218
- 53
Merhaba ,Çok kararsız ve çaresiz hissediyorum arkadaşlar.Şu anda çalışıyorum bir tane çocuğum var annem bakıyor evimin yakınındalar.Fakat birkaç ay sonra taşınacaklar . Yani çocuğum 22 aylık olmuş olacak .Bu aylarda kreşe göndermek uygun değil diye düşünüyorum çocuk için.En az 3 yaşından sonra daha iyi olur diye düşünüyorum.Çocuğum da kalabalığı ve başka bir çocuğu görünce oyalanıyor seviyor ama. Nasıl bırakacağım korkuyorum güvenemiyorum kimseye.Aklım kalır onda.İş geçmişimde çok var 9,5 yıldır aynı firmadayım ve memnunum .Kendim çıksam tazminat da alamam. Önceden başka firmadaydım 5 yılda.Evde de kaldım doğum iznindeyken ama pisikolojim bozuldu evde, çalışmaya alıştığım için bir de yakınımda gidecek kimsem de yok bütün gün evde daraldım . Maddi ve manevi açıdan çalışmam gerekiyor.
Sorum şu ki çocuğumu kreşe mi versem ki hiç istemiyorum güvenemiyorum yoksa annemler mi baksa yine ,o zamanda annemlerde kalmam gerekecek hafta içi bir gün eve gelsem baba evde yalnız kalacak 4 gün. Nolur bir akıl verin çalışan anneler.
Sorum şu ki çocuğumu kreşe mi versem ki hiç istemiyorum güvenemiyorum yoksa annemler mi baksa yine ,o zamanda annemlerde kalmam gerekecek hafta içi bir gün eve gelsem baba evde yalnız kalacak 4 gün. Nolur bir akıl verin çalışan anneler.