- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Noona_noona
-
Mesajınız için çok teşekkür ediyorumKreş 07.30da başlıyordu. Ben 8.00da bırakıyordum ve oradan işe geçiyordum. Çocuğunuzun erken yatıp erken kalkmasını sağlamalısınız. Hem daha sağlıklı büyür,hem de çalışma hayatınızda zorluk yaşamazsınız.
Mesajlarınız cesaret verdi sağolunBende iki çocuk var.
Kızım devlet anaokuluna gidiyor 2 senedir.
Sabah eşim bırakıyor okula.Onun işi daha müsait
2 yaşındaki kızıma ise eve bakıcı bulduk 2 senedir o bakıyor .
Hiç sorun yasamadik.Çocuklar yeni düzene kolay alışiyor merak etmeyin.
Hayırlı olsun işiniz
Bizde öyle yapacağız muhtemelen, eğer olumlu dönüş olursa beklediğim yerden eşim benden geç cikmis olacak evden, okula götürme işi onda olurÇok erken gidiyorsanız babası götürecek. Benim çıkış saatlerim genelde müsait. Eşim ve çocuklarla beraber çıkıyoruz normalde. Erken çıktığım günler eşim hazırlayıp götürüyor. Tabi evden çıkmadan önce gereken düzenlemeleri yapıyorum.
İnşallah en hayırlı kararı veririm, kızımın huzuru en önemlisiKreşte öğretmenlik yapıyorum . Geçen sene kızım küçük olduğu için anneannesi bakıyordu. Ben kreşe babası kızımizi bırakıp kendi işine geçiyordu. Bu sene kızımda yanımda birlikte gidip dönüyoruz iştenama çocuklar hemen alışıyor biz kendimize dert ediyoruz
Cevabınız için teşekkür ederimBizim kres 7 de basliyordu ama ben daha da erken cikmak durumundaydim o yuzden saat 6 da birakirdim kreşe. Boyle bir uygulamalari vardi.
Gune cok erken basliyorduk, her seyi ayarlayip bir saat belirlemistim ve bir sure sonra otomatik o saatte zorlanmadan uyaniyordu, kahvaltimizi edip hemen yola koyulurduk.
Kreşler 7 civarı açılıyor genelde nöbetçi öğretmenler oluyor. Evden kim en geç cikiyorsa o bırakacak. Bnm iş servisim erken geldiği için babası bırakıyor. 7.30 ile 8.00 arasına denk geliyor gidisi
Hiç vicdan yapmayın . Sonuçta hayat kalitenizi arttirmak için calisiyorsunuz ailenizin. Erken kalkmak çocuk içinde iyi güne erken başlar akşamda vakitlice uyur. Çocuklar düzene hızlı adapte oluyor. Çalışmak iyidir size de iyi gelecekCevabıniz için teşekkür ederim
Çalışmaya ara verince ,dönüşünde daha duygusal davranıyorum sanırımCevaplarınızı okuyunca vicdanen rahat olmam gerektiğini anladım İşe başlarsam kızım babasıyla gitmek zorunda kalacak mecburen. Hakkımızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?