Çalisan anneler

Hepinize çok ama çok teşekkür ederim ,mesajlarinizi okumak cesaret verdi bana
Kızımı erken uyandırmak konusunda vicdan yapıyordum sadece, ama sizin mesajlarınız ile kızında uyum sağlayabileceğine inandım, içim rahatladı açıkçası

büyük kızım tam 2 yasinda küçük kızımda 16 aylıkken kreşe başladılar. memurum ve ise dönmek zorundaydım mecburen kreş tercih ettim çünkü aman balkondan mi sarktı aman akşama kadar televizyon mu baktı, atıyorum bakicinin oğlu varsa eve mi geldi vs vs bu tip düşüncelerimin olmaması için kresi tercih ettim iyiki de ettim. gayet memnun kaldım çiçekler gibi bakildilar. tabi hasta da oldular ama yapacak bisey yok. akşam erken yatırıp çantası hazır olacak bu şekilde halledilir. size de çalışmak çok iyi gelecek. kolaylıklar dilerim...

Bende çalışmayı özledim açıkçası, evde olunca insan kendine de çok bakmıyor ne gerek var bı yere çıkmıyorum kafasindayim zaten. Umarım en hayırlı kararı veririm, sizede cevabınız için çok ama çok teşekkür ediyorum

Bakıcı çok ücret almıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…