Calisan anneler...

GozDeErtas

Allahın Hediyesisin Bana.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
428
44
18
35
İzmir
1 mayista ise basliyorum. Bebegime kv bakcak suanda 5.5 aylik kizim okadar zor geliyorki anlatmam daha tatli oldu dillenmeye basladi butunlestim onla. Calisan anneler var burda onlarla konusmak istiyorum rahatliyim istiyorum Ev aldik calismak zorundayim ama kizimi cok ozlucem ben mi abartiyorum butun anneler boyledir heralde

çok küçük ama daha ev borcunuz olmasa ücretsiz izin alırdınız 1 yıl
ama kv bakıcak olması çok iyi gözünüz arkada kalmaz en azından

Ucretsiz 2 ay izin aldim evet oyle ama genede kndimi uzgun hissediyorum

Avatardaki bebek değil mi çok şirin ya Allah bağışlasın bende olsam bırakamazdım ama hayat şartları mecbur bırakıyor bizi maalesef
ben şuan bekarım çalışıyorum ilerde aynı durumda olucam muhtemelen

Bizde ev alacaktık para biriktirmiştik hamileliğim sürpriz oldu işten ayrıldım mecburen ev alamadık biriktirdiğimiz para bitmek üzere şuan bir buçuk senedir evdeyim kızıma ben bakıyorum.Ev için üzülüyorum bazen ama kızıma benden iyi kimse bakamazdı okadar küçük bırakamazdım herhalde..Kışa iş aramaya başlayacağım çok üzgünüm kızımı nasıl bırakacağım bilemiyorum diğer taraftanda tek maaşla kirada çok zor yaşımda gidiyor boşuna mı okudum diyorum birde.Çocuktan sonra herşey çok zor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

keşke bebişlerimize hep kendimiz bakabilsek ben hamileyim doğumdan 10 hafta sonra işe başlamak zorundayım çünkü ev kira, kredi borçlarımız var... Daha şimdiden üzülüyorum bebeğim için

Kızlar bebekleriniz böyle daha sağlam daha ayakları yere basan bireyler olarak yetişecekler emin olun. Boş yere üzülüyorsunuz. Tüm hayatınız programlı olacak çocuk görev ve sorumluluklarını bilecek. Çalışmak zorundayız yapacak bir şey yok. Herkesin bir görevi olduğunu bilecekler. Umarım benim de olur bebekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…