Hayatımda bu kadar anlamsiz bir ornek duymadım. Çalışmayan annelerin çocukları madde bağımlısı oluyor demek kadar saçma. Bu anneyle bebek arasindaki iletisime bağlı. Bazi anne calismaz ama butun gun dizi karşısında oturur ve bebegini ihmal eder. Bazi anne çalışır ama kalan tum vaktini bebegiyle ilgilenmeye adar. Bazi anne is yerinde yeterince yoruldugu icin bebeğini ihmal eder. Bazi anne ev hanımıdır ve devamli yaninda olarak tum gelisimine katkida bulunur. Bu örneklerin hic biri calisan calismayan anne ayrimini gostermez. Bu kisinin karakteriyle, sabriyla, ozverisiyle, anneligiyle ilişkilidir.
Çalışmıyor olmak elbette benim tercihim. Yorumlar da benim yorumum zaten. Herkes kendi dogrusunu yaziyor, siz de dahil.
Imkamsizlik baska birsey. Ama cocuguma daha iyi sartlar sunmak için çalışıyorum cumlesindeki iyi sartlar, yazın luks bir otele denize gitmekse, ben kucucuk bir bebegin otel tatilinden cok anneye ihtiyaci oldugunu düşünürüm. Varsin kolejde okumasin ama annesiyle buyusun derim.
Çalışmayıp bebeğini buyutmeyi tercih eden bir avukatım. Pişman degilim ve umarım olmayacağım
Bir gun kızım olursa meslek sahibi olup olmamak, calisip calismamak, evlenip evlenmemek, bebek sahibi olup olmamak kendi tercihinde olacak. Herhangi bir baski altina almayi düşünmüyorum