Elbetteki guzel uygulama. Eve giren 6.000 lira havadan gelmiyor, o kadınlar ne fedakarlık ne özverilerle eve para getiriyor, devlet de karşılığında bakıcı parası veriyor. Ev hanımına neden bakıcı parası verilsin ki? Ha eğer kasıt bebek için çalışan çalışmayan tüm kadınlara maddi destek ise o zaman arkanızdayım. Ama o düşüncede iseniz meramınızı yanlış anlattınız sanırım. Bir de herkes sizin kuzeniniz ve eşi gibi değil, çoğu karı koca asgari ücrete çalışıyor. O 5.000 kişi bu çiftlerden seçilir diye düşünüyorum. Hükümete güveniniz vardır herhalde. :)
Yigenimde eside bütün okuyup meslegini eline almislarda aldiklari parayi sonuna kadar hakediyor...oralara kolay gelmediler..dirsek cürüttüler ve yattiklari yerden kazanmiyorlar
calismadim para kazanmadim
benim ve cocuklarimin tek sansi bakiciya birakmak zorunda kalmadim kendim baktim
ayda 1000 tl ile ev gecindirmek zorunda olan aileler var..
1 maas parasini devletin calisanlara vermesi abes geldi
Bi akrabam cocuk bakiyor
tek cocuga 500 tlye.bakiyordu 2. Cocugu Oldugu icin kadinin, ikisine 800 tlye bakiyor
Kücük kizim 21 aylik
dogum yapinca 30 tl cocuk parasi 80 tl süt parasi aldik
bozdur bozdur harcadik..ne cok para
ayda 1000 tl nin yaninda devede kulak
calisan kadina versin devlet
erkekte calisiyor..evde bakacagi nufus artinca onlarda ayda belli bir miktar yardim yapsin
hukumete güveniyorum diyemiycem
akp 'liyim..ama bu her yaptigini destekliyorum anlamina gelmiyor
Ayni fabrikada isciler
esim sirf 1993 ten sonra ise girdigi icin ayni isi yaptiklari halde nerdeyse 900-1000 tl maas farki var arada
önce o adaletsizlik kaldirilsin..esitlik olsun..
suan benim calismaya ihtiyacim var
ama kucuk cocugum var..meslegim yok ne is yapabilirim..hicbisey
belki cocuk bakarim bakici parasi 1000 tl alirim :-(