• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışan Bayan Olup Vijdan Azabı Duymak

Ben anlamadım ya. Annen kızınla beraber annende eşin evde uyuyor. Eğer eşin evdeyse kızın neden annende. Annene giderken uyanmadı mı uykusundan hadi diyelim kız uyandı anane toplantıya gitti kıza kim bakacak. Bide toplantı şimdi mi belli oldu da eşinin haberi Yok. Kafamda deli sorular

bir üst mesajda açıkladım

Toplantıdan daha önemli bir sıkıntı var o da çocuğunuzun uyku saatleri...

Keşke çalışan anneleri destekleyen bir devletimiz olsa da çalışan annelere ayda bir yarım gün okul toplantısı izni verse...

Ayyy kızlar şuan gerçekten çok kötü oldum kızımın saat 11,00 de toplantısı var anaokuluna gidiyor normalde annem ya da eşim gider toplantıya ama kızım hala uyuduğu için annem bırakıp gidemiyor eşim geceden geldi uyuyor ben de çalıştığım için ofiste şuan tekim velhasıl kelam toplantıya gidemiyoruz çocuğum kimsesiz gibi ayy çok mutsuzum şuan
anaokullarını gezdim, o kadar abartılacak yerler değil, en ufakşeyin maliyet hesabını yapanlar var, o yüzden gitmesen de olur, öğretmenle telefonda diyoloğu yüksek tut yeterli

toplantı en az 1 hafta öncesinden bellidir.sorun çalışan anne olmanız değil de planlamayı yapamamış olmanız bence.
kim gidecek nasıl oalcak gibi.
Tam bende aynı şeyi yazacaktım. İyi bir planlama yapıldığında vicdan azabı çekecek bir durum da kalmıyor.

Back
X