arkadaşlar alışveriş yaparken eşlerinize haber veriyor musunuz .Meblağ olarak 65-100 arası alışverişler. eşiniz sizin kredi kartınızı kime nereye ne harcadığınızı kontrol ediyor mu ? dün eşim böyle bir terbiyesizlik yaptı . babanneme 20 tl ye kontör atmıştım. kimin faturasını ödedin diye bana hesap sordu. sonra açtı diğer hacamalarımı inceledi. yaptığının doğru olmadığını telefonumu vermesini söyledim. verdi ama dünden beri triplerde yine. bende bu kadar maddi konularda sıkıştırmasaydın kontör de yolladım diyebilirdim, bende şunları aldım bak nasıl diye sana gösterip fikrini almak isterdim dedim. artık para konularında midem bulanıyor. herşeyi batıyor konu para olunca. hesapları ayırdık sözde ama gözü her fırsatta incelemede. sıf bu yüzden bankamatikte başımda bekliyor ne kadar parası kalmış ,elime iş cebi almamı fırsat bilip bakıyor. haftasonu aile terapistine gideceğiz .yoksa çok daha fena kavga edecektim. ama tuttum kendimi. belki söylememem babannem kontör attım diye hata olabilir ama senin afranı tafranı çekmek istemedim dedim. bende isterdim aldığımı göstereyim söyleyim ,fikrini alayım dedim. ona bozuldu sözde.