- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
Merhaba bayanlar işkurun vermiş oldugu üretimle ilgili orta büyüklükte organize sanayi bölgesinde iş başvuru yaptım işçi sınıfında.
Secmeler için işkurda görüştük
ben öngörüşme zannettim önce iş ila ilgili konuştuk deneyimlerimi yapıp yapamıyacagımı
Kendileri sadece servis var yemek var derken mesai giriş çıkış saatlerini sordum o anda
Mesainin oldugunu sürekli olmadıgını felan dediler.
Sonra elime bir kağıt işte saglık raporu resim banka hesabı vs gibi banka hesabı aç kapıya bırak dediler
O hengameyle maas sormayı unuttum ki daha alındıgımı bile çözememiştim
Belgeleri hallettim gittim güvenlik aldı pazartesi başla dediler
Maaşı sormadım nasıl kime sorayım bir bilginiz var mı fabrika türü yerde ilk defa çalışacaıgm
En az asgari ücrettir diye düşündüm ben ama bugun arkadaş aradı yazın görüştügünü 900 gibi bir rakam verdiklerini söylediler canım sıkıldı.
Üstelik servis güzergahımdan geçmiyor yol parası da verirsem 150 yola gider.
Sigorta deneme süresinden sonra başlayacak.Maas bankaya yatacak.
Sizce daha işe başlamadan gider gitmez mi konusayım kafam karıştı.
Secmeler için işkurda görüştük
ben öngörüşme zannettim önce iş ila ilgili konuştuk deneyimlerimi yapıp yapamıyacagımı
Kendileri sadece servis var yemek var derken mesai giriş çıkış saatlerini sordum o anda
Mesainin oldugunu sürekli olmadıgını felan dediler.
Sonra elime bir kağıt işte saglık raporu resim banka hesabı vs gibi banka hesabı aç kapıya bırak dediler
O hengameyle maas sormayı unuttum ki daha alındıgımı bile çözememiştim
Belgeleri hallettim gittim güvenlik aldı pazartesi başla dediler
Maaşı sormadım nasıl kime sorayım bir bilginiz var mı fabrika türü yerde ilk defa çalışacaıgm
En az asgari ücrettir diye düşündüm ben ama bugun arkadaş aradı yazın görüştügünü 900 gibi bir rakam verdiklerini söylediler canım sıkıldı.
Üstelik servis güzergahımdan geçmiyor yol parası da verirsem 150 yola gider.
Sigorta deneme süresinden sonra başlayacak.Maas bankaya yatacak.
Sizce daha işe başlamadan gider gitmez mi konusayım kafam karıştı.