Eşimin annesi gayet tembel bir kadın olduğu için tüm ev işlerini çocuklarına yaptırmış, eşim de çocukluktan beri öyle alışmış, zaten 17 yaşından beri ailesinden ayrı yaşayıp kendi işini yaptığı için artık ev işlerini yüksünmüyor, o yüzden neredeyse eşim bana değil, ben eşime yardım ediyorum diyebiliriz

15 günde bir yardımcımız gelip genel temizlik yapıyor, onun dışındaki işleri eşimle yapıyoruz, o evi süpürüp siliyor, toz alıyor, banyoyu temizliyor, ben de bu esnada mutfaktaki ince işlerle ilgileniyorum, bir de ben çok dağınığım ama Allahtan eşim derli toplu da ev savaş alanına dönmüyor. Çocuk da olmayınca ev çok kirlenmiyor zaten.
Banyo ve mutfak temizliği çok önemli benim için, o yüzden her akşam eve gelince lavaboya, tuvalete falan çamaşır suyu döküp öylece bırakıyorum, sonra üstüne su döküyorum, hep pırıl pırıl kalıyor banyomuz.
Yemek konusunda takıntılıyım, atıştırıp geçiştirmeyi sevmem, işten erken çıktığım için çoğu zaman yemeğimi yapaliyorum, boş vakitlerimde fasulye, domates, soğan v.b. şeyleri yemeklik hazırlayıp buzluğa atıyorum, böylece hafta içi eve geldiğimde sadece onları tencereye atıp pişirme işi kalıyor, ama pişmiş yemeği bekletmeyi sevmiyorum o yüzden yiyeceğimiz kadarını hazırlayıp o gün bitiriyoruz.
Sofra toplama, bulaşık yerleştirme ve çay-meyve servisi gibi yemek sonrası işlerin hepsini eşim yapıyor, kısacası benim hayatımı kolaylaştırma yöntemim eşim