Çalışan Bayanlar Kombin Köşesi :)

MadamChocolate

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.366
8
116
Merhaba çalışan bayanlar olarak sürekli kıyafet , ayakkabı , çanta , aksesuar vb alıp bir süre giyip sıkılıyoruz ve sürekli kıyafet yatırımı yapıyoruz :) Benim gibi düşünenler varsa temiz az kullanılmış ya da artık beğenmediğimiz sıkıldığımız iş yerinde kullanabileceğimiz her şeyi değişelim sositososito

Naıl :teselli: a.s.

:enbuyukkk:

Burasıda bize özel topik olsun .. ne giydik ekleyelim ve beğendiğimize talip olalım.. Kombin fikir alışverişlerinde bulunalım...:lepi:

Takasta yaparız kariyer de

Son düzenleyen: Moderatör:
ay ne iyi olur vallaa evde dolabı başalttım yetim ihtiyacı olan birisine verdim tertemiz mis gibiydiler valla.
bundna sonrakileri öle yaparızz ben varım sempatiksalakcinni

mesela 38 36 beden dar kesim temiz kullanılmış ceket veya takımlarınıza bakabilirim :) markalara 600 700 yatırım yapıp durmadan takım elbise alıyoruz :) böylesi daha uygun olur hem değişiklik yapmış oluruz diye düşündüm :) şal , sırt minderi , kupa ne kullanıyorsak artık kaydirigubbakcemile3 herşeyi dökücez eheheh

Mesela kısa pratik bilgi alışverişi de yapalım :) sempatiksalakcinni

Sbah sabah ben gibi uykunuza kıyamayıp maşayla uğrasamıyorsanız dün burdan okuyup uyguladığım yöntemi söyleyeyim :) ıslak ve jöleli saçlarıma ince çorap sardım.Şerit seklinde ince ince kesiyorsunuz ve tutam tutam ayırıp sarıyorsunuz yukarı doğru..sonra iki ucunu bağlayın sımsıkı.Kafamada batmıyor bigudi gibi :=) olumunekankayizsmileHarika oldu.uzun saçlarım bonus gibi tepeme çıktı bayıldım valaa :)
hem uğrastırmıyor hem de sabah kalktığımda çorapları söktüm sacımdan ve taramadım bile :) eheheh kaydirigubbakcemile3

ya benim düğüna lışverişinde aldığım bi takım vardı kotondan 36 beden üstüme bir kere bile giymedim öyle dolapda duruyor resmini koyarım AswangCullen :hulya:

parfüm çanta ve ayakkabı ekliyeceğimmm

çok beğendiği için ayağına küçük gelen rugan ayakkabı alan benden baskası yoktur herhalde :) şu cici ayakkabılarımı ekleyeyim akşama :)
az kullanılmıştır gıcır gıcır :)

gri siyah çizgili canım o zaman 34 bedendim büyük olmuştu şimdi 38 im küçük oluyor bir kere bile giymedim valla sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…