Çalışan Bayanlar Kombin Köşesi :)

Hala kabullenemedim sanırım 38 numara ayakkabıların bana olmadığını.
Gidip gidip 38 numara alıyorum, hiç de giyemiyorum alsanaalsanasmile
Ama 39 da büyük oluyor, ne sinir bir durum yahu bilmiyorumkismile

İş yerinde giyilecek kıyafetler değil ama birkaç kıyafetin foto.sunu çektim. ve ekledim.

Penye, siyah-beyaz puanlı şirin, yazlık bi elbise. 34-36 beden için uygundur

Eklentiler

• $IMG_0150.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 103
  • $IMG_0151.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_0152.webp
    64,6 KB · Görüntüleme: 86
Geçen yıl Adil Işık'tan aldığım penye bir elbise.1 defa giydim sadece.Önden ve arkadan elbisenin foto.sunu çektim.36 beden için uygundur

Eklentiler

• $IMG_0177.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $IMG_0178.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 92
  • $IMG_0179.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 96
Siyahın üzerine, gümüş rengi simlerle desenler yapılmış, bir bluz.
Bluzun arkası düz siyah renkten oluşuyor. Hem ön hem de arka tarafı "V" şeklinde.
36 beden için uygundur

Eklentiler

• $IMG_0153.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 86
İçine siyah boğazlı penye badi giyerek, kombine ettiğim bir elbise.
36 beden için uygundur

Eklentiler

• $IMG_0157.webp
    95,6 KB · Görüntüleme: 91
  • $IMG_0155.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 89
  • $IMG_0154.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 85
Yazlık, yarasa kol bir bluz. Hem önden hem arkadan derin "V" yakalı.
36 beden için uygundur

Eklentiler

• $IMG_0166.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleme:
*** 3adet kemer
*** Siyah üzerine mavi çapraz çizgili,mini etek.36 beden.
*** Siyah saten gömlek.36 beden.Kırışık diil arkadaşlar,kumaşın yapısı böyle :)) Fotoğrafta net gözükmüyo ama gömleğin yakası farklı ve de hoş.

Hala kabullenemedim sanırım 38 numara ayakkabıların bana olmadığını.
Gidip gidip 38 numara alıyorum, hiç de giyemiyorum alsanaalsanasmile
Ama 39 da büyük oluyor, ne sinir bir durum yahu bilmiyorumkismile

rugan ayakkabıyı illaki büyük alıcan bende modeli için aman az giyiorum şöle böle die 37 alıorum 2 oldu bu -tatlicadiarzu- ehehe 1 kez akşama kadar can çekişiorum sonra kenara mafoldumben 39 alıcam artık..38 giyip 37 numara ne akla hizmetselaelaelaelaelae

made in france
BLACKBERRY

Vücut Losyonu 236ml
Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut losyonu ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilir ,taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkartabilirsiniz.Ürünü tüm vücudunuza hassas bir şekilde uygulayınız.
Vücut Parfümü 236ml

Naturel Perfüme Jewels Blackberry vücut parfümü ile hipnotize olacaksınız.Üst notlardaki tatlı böğürtlen kokularının ,meyveler ve miskler ile zenginleştirilmesiyle oluşan bu koku kendini güzel ve dişi hissetmek isteyen tüm kadınlar için özel olarak tasarlanmıştır. Duş aldıktan sonra yada dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.*****

HERBALİFE WOMAN
Hafif bir narenciye kokusu üzerine yayılan yasemin, nilüfer çiçeği ve şakayık kokuları, bu sade ve modern kokunun özünü oluşturmaktadır.
orjinal ve hiç kullanılmamıştır

Gucci Rush, İtalyan moda markasının başarısından sonra Gucci Rush 2 sunar. Bu koku yapısı, ancak yatay, bu yüzden aynı anda tüm bitkisel bileşimi kokusunu klasik ağaç düzeyinde piramit anlamına gelmez. Bu taze ve çiçeksi parfüm, frezya gül ve misk ile açılır. Palmiye, meşe yosunu ve nergis yeşil notları ile woodsy anlaşmaları şehvetli izi oluşturur. Gucci Rush 2 Michel Almairac tarafından 2001 yılında oluşturuldu

Britney Spears 50ml şişede ----|>> 45 ml (açık parfüm )

:hulya:

slm bayanlar takasta fiyatta nasıl anlaşıyorsunuz bendede çok kıyafet var ya ama benbüyük bedenim 46 48 beden:a015:

arkadaşlar burada iş yerinde giyilebilecek kıyafetleri eşyaları koyun lütfen
aksi taktirde konu kapatılır
çünkü takas topiğimiz var
ve resimlerinizi tek mesajda yüklemeye çalışın

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…