4 yıl evli kaldım , aldığım maaşın tamamını ev için harcıyordum.
eşim eve katmamı istemıyordu o senin hakkın diyordu ama , çektiğimiz sıkıntıları onun üstüne yükleyemezdim sadece
sonucta ben de calısıyordum , bana göre eve katmamak bencillik gibi gelıyor. tüm yükü erkek diye onu omuzlarında bırakmak
eğer kadın zevk için çalışıyorsa ve eşinin gelir seviyesi çok yüksek ise ve kadının eve katmadıgı para maddi yonden evi etkılemeyecekse katılmasın.
ancak çalıstıgım para benım param , maddi yönden sıkıntı çeksek de katmam derseniz . bu (bence) biraz hoş değil gibi
eşin ödemelerini bilmiyor mu da herşeyi ben yaptım ben aldım havasına bürünüyor. çok saçma aslında zaten erkeğin en öncelikli görevi evi geçindirmek ama sen çalışıp destekçisi oluyorsan seni el üstünde tutması yüceltmesi gerekir.
bende çalışıyorum çok şükür eşimle de iyi maaş alıyoruz birimiz kredimizi öder birimiz ev ihtiyaçlarını alır evlilikte önemli olan herşeyi paylaşabilmek mutluluğu da derdi de borcu da.. yeterki sağlığımız yerinde olsun herşeyin en güzeli yapılır Allah ın izniyle canını sıkma hiç eşin şunu şu paraya aldım dediği zaman sende nereye ne ödediğini söyle canım... sıkma canını
evet sıkıntılıyız borçlar var ama eşim de senin eski eşin gibi o senin hakkın dese eve koyduğumn kıymeti var derm ama severek koyarım ama eşim ben bunu aldım şunu aldım, ütünün en iyisini aldım vs diyor.aylardır para yüzü görmüyorum aldım verdm die başıma kalkyor. bunu yediremiyorum. maaşım da gayet iyi.
bu konuda yapacak bişey yok sorun onun söylenmesi.... evli değilim ama neredeyse tamamını çeyiz alıyorum nişanlıyım evlenince çalımayacağım istemiyor, nasıl olacak bilmiyorum :44:
Benim eşim çalışmamı istemiyordu ama zorlandığını görünce ikna edip çalışmaya başladım.
Aylardır maaşımdan sadece 140 lira harcadım.
Onun dışında aldığım bütün para borca, kiraya ya da faturaya gidiyor.
Çalışıyorum, maaşımı alıyorum ve bir lirasına bile dokunmadan ödemeyi yapıyoruz.
Çok zoruma gidiyor ama durumumuz ortada, eşimin de yapabilecek bişeyi yok.
Ama bu şartlar altında çalışma azmim kaçıyor, ona engel olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?