Vermek zorunda değilsin bence ama asıl bizim düşüncemiz değil eşinin düşüncesi..
İki seçeneğin var, maaşının bir kısmıyla birikim yapman gerektiğini belirtmek veya işten ayrılacaksın farkı görecek.
Başka türlü ne yapabilir bilemiyorum
bütüün altınları sattık araba alcaz die arabayı ben kullanıyorum,çünkü eşimde iş yerinin arabası var zaten ama araba eşimin üstüne.altınlar bayanın hakkı demiştim taa ilk başlarda da kıyameti koparmıştı,ben ev alıcam araba alıcam senin üstüne yapıcam die düşünürken sen nelerden bahsediyorsun demişti. ama şimdi araba onun üstüne. bana süpriz yapacağı için beni uğraştrmak istememiş.ama araba alacağımız biliyrdum son işlemleri kendi halletti ben bişey demedm ama farkındaydm. süpriz yapmaya çalışıyor die ama şimdi düşünüyorum en azından araba işlemlerini hallettm senin üstüne yapabilirz istersen diyebilridi.
ne altınım var ne maaşım var. hala da kıymeti yok. bi süre ders vermek istiyorum bu konuda yol gösterirmisinz. ama borçlarımız da var hala...
Valla ben evlendiğimden beri borç ödüyorum daha bişey anlamadım.
(Düğünümüzü kendimiz yapmıştık)
bızım borçlarımız varken cebıme 1 lıra kalmıodu inan gocunmuodumda çünkü ne alındıysa ıkımıze alındı sonucta.
sizinde borçlarınız bitmeden yapıcak cok fazla bıseyınız yok.
daha snrasında zaten maaşınız sızındır.
şuan kendı maaşımı kendım çekiyorum lazım oldukca.
çok mu var borçlarınızın bıtmesıne
işten ayrılamam ki, ne zorluklarla ne sınavlardan geçerek meslek sahibi oldum.
eşime açık açık söylesem çok mu ters teper ya da evde benden daha fazla ev düzeni bekler mi die düşünüyorum. şimdi az da olsa ucundan tutuyor ev işlerinin.ama genelde evde tekim iş harici. o genelde çalışıyor. bi de beni telefonda anneme şikayet etmiş. bana kahvaltı hazrlamıyor kızın diye. büyük nankörlükler etti.hazrladığım da çok oldu. hazrlayamadığım da oldu geç kalktığımzda.ben herşeye mecburum sanki...
ya ben büyütüyorum ama ben kendimi çok zorluyorum biçok şeye adapte olmaya. bir de kıymeti yok gibi olunca isyan edesm geliyor artık...
wallahi 4 5 ay daha rahat para yüzü görmeyiz. ama bu kadar borcu beraber öderken ben aldm demesi var yaaa....yüzsün borç içinde de görsn bakalım. maaşını zaten hep geç veriyorlar. ama çok ağırına gtmeden kendimi suçlu konumuna düşürmeden nasıl söyliicem. benm katkımı farketsn istiyorum bunun içinde katkım olmadığı dönemi görsün istiyorum.
işten ayrılamam ki, ne zorluklarla ne sınavlardan geçerek meslek sahibi oldum.
eşime açık açık söylesem çok mu ters teper ya da evde benden daha fazla ev düzeni bekler mi die düşünüyorum. şimdi az da olsa ucundan tutuyor ev işlerinin.ama genelde evde tekim iş harici. o genelde çalışıyor. bi de beni telefonda anneme şikayet etmiş. bana kahvaltı hazrlamıyor kızın diye. büyük nankörlükler etti.hazrladığım da çok oldu. hazrlayamadığım da oldu geç kalktığımzda.ben herşeye mecburum sanki...
ya ben büyütüyorum ama ben kendimi çok zorluyorum biçok şeye adapte olmaya. bir de kıymeti yok gibi olunca isyan edesm geliyor artık...
wallahi 4 5 ay daha rahat para yüzü görmeyiz. ama bu kadar borcu beraber öderken ben aldm demesi var yaaa....yüzsün borç içinde de görsn bakalım. maaşını zaten hep geç veriyorlar. ama çok ağırına gtmeden kendimi suçlu konumuna düşürmeden nasıl söyliicem. benm katkımı farketsn istiyorum bunun içinde katkım olmadığı dönemi görsün istiyorum.
borç ödemek zoruma gitmiyor ki eve katkı yapmak da ama eşim maddi şeyleri dile getirince sinirlerm bozuluyor artık. hiç görünmüyor sanki emeklerm. taynle geldm buraya zaten . şu an çalıştığım yerden nefret ediyorum geldiğim yerle bura arasnda dünya farkı var. hala da hem şikayet ediyor hem de ben aldım modunda
Faturaları ödüyorum, evin masraflarını karşılıyorum, kredi kartını, oğlumun masraflarını, giyecek alışverişini ben yapıyorum. O kira ödeyor sadece. Eşm maaşımın tamamını bilmiyor paylaşmıyorum oğlum için yatırım yapıyorum biraz da kendim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?