çalışan bayanlar

en realist yaklaşım da bu olmuş.maalesef bir çok şirket yapıyor bunu.kendi şirketimi tenzih ediyorum..
konu sahibinin sorusuna gelince haftasonları dahil çalışıyorum,bir gün off.ortadüzey bir yöneticinin aldığı kadar kazanıyorum işte.
Usha arkadaşa bu konuda katılıyorum.Maaş veya benefitlerle ilgili konuşmak etik değil.Ayrıca prim sistemimiz de var bizim.Birbirimize açıklamamız yasak değil ama
çok tercih etmeyiz yani para konuşmayı..Yorulmadan para kazanılmıyor şimdiden takmayın bunları.Bir yerlerden başlamak gerekiyor değil mi.Hayırlı olsun,kolay gelsin..

teşekürler bilmiyordum arkadaş öle söleyebilirdi sizene maasımdan dicek kadarterslendim

aaay,

karşılaştırma yapmak için sormuşsun ama,
en azından bunu konuyu açarken dile getirebilirdin....

ufff ne var bunda ya? arkadaş yeni işe başlıyo,belliki heycanlı, sormuş işte ne var bunda?
ister söyle ister söyleme, terslemeye ne lüzum var?
ayy sinir oldum akşam akşam.

Hemen yazıyım, 2150 lira alıyorum bir kamu kurumda memurum. çalışma saatlerim 8.30-17.30
kpss ile atandım, 87.8 puanla atanmıştım 2010 da. evt.

Herkes kızmaya, terslemeye ne kadar hevesli ya..:20:
Millet kızacak konu arıyor sanki.:41:
Belli ki konu sahibi forumda ve iş hayatında yeni, o yüzden öyle sormuş. :40:
Hemen bi terslemeler, kızmalar falan..:20:
Bazen sırf azar işitmekten korktuğu için istediği soruyu soramıyor insan.. :19:

Son düzenleme:
Niye yorumların çoğu maaşları yazmama yönünde ben anlamadım?

(meclisten dışarı)Yani ne olacak. İp'den tespit edilip vergiye mi bağlayacak konu sahibi? Bir kıyaslama yapıp durumunu değerlendirmek için soruyor olabilir. İç çamaşırı tercihlerini soran başlığa bir tepki yok maaş denince insanlar komplekse mi giriyor noluyor?

Arkadaşla aynı sektörde çalışmıyorum, keza çalıştığım yerde oldukça eskiyim ve yüksek bir meblağ alıyorum, komplekslik bir durumum çok şükür. Keza cevabımı yazarken konu sahibinin yaptığı işle ilgili bir bilgi de yoktu. Pozisyonunu sizce benim aldığım maaşla kıyaslayabilir mi, ya da ben örnek olarak yetkin bir doktorla kazancımı kıyaslayabilir miyim. Bu yeni işe başlayacak birini demoralize etmez mi ??? Konunun açılışında sektörüyle ilgili, mesleği ile ilgili hiç bir bilgi yok, nasıl yardımcı olacak insanlar, normal olarak sadece çalışma saatlerimi yazdım ve de tersleyecek ya da üzecek bir şey yazmadım. Neden tersleyeyim ki

Son düzenleme:
Ben maaşımı ve her koşulumu safça arkadaşlarıma anlatıyordum (hepimiz yeni başlıyoruz işe, piyasayı bilmek açısından). En yakın arkadaşlarımdan biri yeni işe girdi ve maaşını sordum, demesin mi "iş etiği gereği söyleyemiycem" diye. Yani ben ona söylerken etiksizlik yapmışım, bana etik öğretecek(!). Sonuçta hepimiz aynı mesleği yapıyoruz arkadaşlar arasında, yeni mezun sayılırız ve ilk giriş maaşlarını öğrenmekten başka amacım yoktu.

Hiçbirşeyden korkmam, şeffaf olmayandan korktuğum kadar.

son sözünüzü izninizle facemde paylasayim :)

maaş belki sorulmaz ona lafım yok ama ilk defa calstıgı icin merak etmıs olabılır baskalarınınkını.

ayrıca kız sanki küfretmiş gibi bu kadar tepki gösterilmesi anlamsız bence.

baska türlü soru sorsaydı ve yıne aynı üslupla eminim cevaplar yagardı.

bence tepkininde bir üslubu olmalı!

dövseydiniz kızı arkadaşlar!!
nasıl olsa yüzünü görmüyoruz diye bu şekilde terslemeye hakkımız yok diye düşünüyorum.aynı şeyleri yüzüyüze olsanız söyleyebilecekmisiniz?..neyse.
canım Türkiyede maaş aralıkları zaten bellidir.memurlar ortalama 2000 tl,özel sektörde(sektörüne göre değişir)mesela mağaza veya avmlerde 1000 tl diyelim yuvarlak hesap.:34:

İlla rakam olarak yazmayın sizde asgari ücretin üstünde veya altında alıyorum diyebilirdiniz ama nerdee reelde deki streslerinizi herhalde burda saldırarak atıyorsunuz ee hiç şaşırmadım egoist çok nasılsa.

Bir markette çalışacağınızı söylemişsiniz genelde asgari ücret dolaylarında seyreder maaş.
Ama çalışma saatleri biraz acımasız olabilir.

Bir markette çalışacağınızı söylemişsiniz genelde asgari ücret dolaylarında seyreder maaş.
Ama çalışma saatleri biraz acımasız olabilir.

ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce

çalışan bayanlar haftada kaç gün kaç saat çalışıyorsunuz maaşlarınız ne kadar?bende yarın yeni işe başlıyorumda o yüzden sordum

Çalıştığın işe ve seneye göre değişir canım sana verecekleri bilgiler.

X kişi bir işi bir haftada yapıp 1000 TL maaş alıyordur. Daha yenidir işinde. Y kişi aynı işi aynı sürede yapar ama daha uzun süredir çalışıyordur 1500 TL alır :34:

Kızlar ben şu işi yapacağım, şu maaşı alacağım normal midir deseydin o zaman belki yardım alabilirdin :31:

ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce

400 tl mi yanlış mı anladım.demoralize etmek için yazmıyorum ama gerçekten bu maaş çok az.üstelik asgari üzretin çok altında ve çalışma saatleriniz hiç de az değil.başka görüşmeler de yapın kesinlikle....

Back
X