Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi kere kanunen size bu parayı vermeye hakkı yok.
ayrıca ssk yemek yol var mı?
çünkü özel sektör bazen bu imkanları sağlayabiliyor.
buarada yazmadan geçemeyeceğim özel sömürür arkadaş iki iki daha dört.
ihtiyacınız var muhakak ama farklı yerlere de başvurun bence.
evet yanlıs duymadınız beni aaynen öle sigorta var yemek yok yol paramda yok işyeri yakın diye banada az geldi
ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce
ılk hafta 12de gıdıp 9 da çıkıcakmışım ben çok yoruldum haftaya 8 de gıdıp1 de gelıcem 400 mlyon maas az değilmi sizce
evet ya sormayın çok zordu kızlar geberdim bugun
canım başka iş bulma imkanın yok mu?
henz lise mezunuda değiim ptronda bugun kalkmıs begenmıyorum açık degilsin girişken konuskan değilsin diyor açılamıyrum ben annemde babamda işten çıkarrsa dayagıyersın dıyr nereye basvuraymkı iş için napmalıyım ben
sen ağzınla kuş tutsan patron beğenmez o o türlü bi insan zaten verdiği maaştan belli vicdansız...
ailende zormuş be liseyi bitirmene ne kadar var?
tezgahtarlık falan yapamaz mısın avm lerde acaba?
öle bir işte yokki liseyi bitirmeme daha bır ıkı sene var canım ya açılcam ya laf yicem haklsn maasım bu
yani atılganlıktan kastı nedir ki patronun bir markette ne kadar açılabilir ki insan hem neden açılsın
ben o marketin arka tarafında olan cıvık muhabbetleri biliorum kızlara saçma sapan şakalar yapan market çalışanı erkekler falan o yuzden kesinlikle açılma mesafeli dur...