- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
üniversitedeyim. Hem dersler . hem tez . hemde farklı çalışmalar var :)Önce program yapacaksın. İşler bitmez ama emin ol sensiz de hallolur. Bir vakit belirleyip kızına ayıracaksın. Tek başına çalışabiliyorsa tek çalışsın zaten fazla ödev verilmiyor artık. Arada meyve tabağı meyve suyu gofret vs hediye götür aferin de. Biraz yanında otur sonra bir kayboldu yemek vs ne yapacaksan arada gel bir görün vs. Hiç oyalanmasalar 1 saat bile sürmez ödevleri. Bu arada işini acayip merak ettim.
evet gecen sene kızımın arkadaşının defteri inci gibiydi . Annesi ben evde silip düzeltiyorum demişti :)Ya evet bir de kendi alıp yazanlar varmış.
evet gecen sene kızımın arkadaşının defteri inci gibiydi . Annesi ben evde silip düzeltiyorum demişti :)Ya evet bir de kendi alıp yazanlar varmış.
Hahahaevet gecen sene kızımın arkadaşının defteri inci gibiydi . Annesi ben evde silip düzeltiyorum demişti :)
Öf okurken sıkıldım. Pek sevmem de ders çalışmayı. Kızın kendi kendine çalışabiliyor mu yoksa hep yanında mı olmalısın?
:))) Bunu çok kişiden duyuyorum.Öf okurken sıkıldım. Pek sevmem de ders çalışmayı. Kızın kendi kendine çalışabiliyor mu yoksa hep yanında mı olmalısın?
bu arada uğrama fikrini çok sevdim.Önce program yapacaksın. İşler bitmez ama emin ol sensiz de hallolur. Bir vakit belirleyip kızına ayıracaksın. Tek başına çalışabiliyorsa tek çalışsın zaten fazla ödev verilmiyor artık. Arada meyve tabağı meyve suyu gofret vs hediye götür aferin de. Biraz yanında otur sonra bir kayboldu yemek vs ne yapacaksan arada gel bir görün vs. Hiç oyalanmasalar 1 saat bile sürmez ödevleri. Bu arada işini acayip merak ettim.
evet gecen sene kızımın arkadaşının defteri inci gibiydi . Annesi ben evde silip düzeltiyorum demişti :)
Çünkü bizim zamanımızda bir mantığı vardı işin.bizimki daha 3.5 yasinda anaokulunda o yuzden bisey diyemiycem ama kendi zmnimizi dusunursek odevimizi yapan yoktu, kontrol edip takip ede bile belki yoktu ama sukur iyi yerlere geldik.
ilgisiz olmak degil dedigim ama uzaktan takip etmek belki, kendi yapmasina musade etmek, yardim istemesini beklemek, belki ilk baslarda program yapip onun uymasini saglamak uygun olabilir.
ilk okul sinifindaki cocuklarla ilgili duydugum bu odev ders program laflarindan sonra acayip korkuyla yaklasiyorum okul olayina :)
o yazı olayı var ya zaten ömrümü yedi. :)))))))Benim oğluşu tek bırakınca başka şeylerle uğraşıp ödevi yapmıyor. Çalışırken eve benden sonra gelirdi öğlenciydi. O gelene kadar yemeği hazır eder sofra toplama bulaşık vs süresinde dinlenmesine izin verirdim. Sonra hadi annemi bakalım ödevlerine derdim. O yaparken bi wcye gideyim bi makinaya bakayım geliyorum sen devam et diyip diyip kaçtım yanından. Bazen yatağına oturup kitap okudum bulmaca çözdüm. O da ödevlerini yaptı. 2stte de olsa 4 stte de olsa kendi yaptı. Evet yazısı kötü. Büyüyünce Dr olacaksın herhalde diye takılıyorum bazen.
Benim oğluşu tek bırakınca başka şeylerle uğraşıp ödevi yapmıyor. Çalışırken eve benden sonra gelirdi öğlenciydi. O gelene kadar yemeği hazır eder sofra toplama bulaşık vs süresinde dinlenmesine izin verirdim. Sonra hadi annemi bakalım ödevlerine derdim. O yaparken bi wcye gideyim bi makinaya bakayım geliyorum sen devam et diyip diyip kaçtım yanından. Bazen yatağına oturup kitap okudum bulmaca çözdüm. O da ödevlerini yaptı. 2stte de olsa 4 stte de olsa kendi yaptı. Evet yazısı kötü. Büyüyünce Dr olacaksın herhalde diye takılıyorum bazen.
kızım el yazısı olduğu için bir başlıyordu kelimeleri bölmeden sıra boyu yazıyordu :))) oda öyle okunaksız ki anlatamam.en daraltan kismida bu yazi asamasi galiba. yazik 6 yasinda cocouk inci gibi yazi yazcam diye ugrasiyo. cocugun belki el yazisi oyle niye kasiyoruz acaba, ne guzel siz bozuk oldugunu kabul etmissiniz :)
benimde yazim cok guzel degildir, zaten elde yazi yazmayalida yillar oldu, hersey klavye artik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?