ah canım ne zormuş senin4.5, 5 aya kadar hic bisey yiyememistim. Saglikli beslenmeyi gec yedigimi geri cikartmiyosam seviniyodum
Normal de çok iştahlıyımdır. Hatta şimdi de sevdiğim birşey olsun yiyorum sağlam :)) ama işte sevdiğim şeyler eskiden tüketmediğim hamur işleri :)))) bende sabah sandviç yiyorum yumurta yiyemiyorum tabi ama kaşarlı sandviç. en çok kalsiyum kaşarda varmış duyduğuma göre.Ben Daha hamileligimin baslarinda oldugum icin Sabah Sandwich yapiyorum canim. Bulanti baslamadi tamamen...
Tam tahil ekmek arasina Kasar, haslanmis yumurta, marul yapraklari ve Salata .. Bundan 2 Tane yanima aliyorum.. Sabah ve öglen yiyorum..
Havuc soy Dogra. Yada. Meyveler al yanina 1 muz 2 ögün meyve degerinde. Mesela Hemde doyurucu..
Gecen senelerde Dogum yapan arkadas ve eltim hamileligin ortalarinda yararli biseyler yiyememislerdi ama iki bebek de normal kilo da dogdu.. Ve saglikli... Yani gebeligin son aylarinda istahin. Acilir diye umuyorum..
ay canım tavuk o kadar istiyorum ama işte hormonlu diye yemiyorum. Et yiyorum seviyorum. Tavuğu da organik alıcam ya çok canım istiyor günlerdir.Anladim Evet lahmacun fln yazmissin.. Sen ordan aldigin beyaz unu yani bugdayda olan karbonhidrati vucut sekere degisir.. Onu yersen gün icinde patates, makarna pilav ve sekerli yiyecekleri azalt.. Yada hic yeme.. Mutlaka yogurt - süt tüket yada peynirli Salata yap Kendine yaninda siyah ekmek Ama tam siyah olcak cavdarli fln... Insallah canin ceker canim
Ben biraz denedim ve oluyor. Birgun sebze corbasii Birgun cacik yada ayran. Eti tavugu firinda pisir mesela sebzeleri diz yanina renkli renkli daha az yagli oluur bebeklerimize yarasiiin o zaman
Aslında bana da doktorum demedi ama çevrem de tavuk yeme antibiyotikli ve hormonlu diyen çok var bilemedim oyüzdenBilmiyorum türkiyede nasil durumlaar?
Ben avusturyadayim Burda öyle birsey demediler bana.. Gerci Ben ztn eti cok fazla Yemedigim icin sorun olcagini sanmiyorum..
Bilemedim cok pisirip cig kalmadigi sürece yiyorum her ambalajdakinide
Ayy lahmacun tost falan yiyebiliyorsun öp de başına koy valla :) ben hiçbir şey yiyemiyorum şuana kadar 2 kere kustum sabahtan beri 2 kaşık yoğurtlu soğuk çorba içtim sadece. Lahmacun vs mideni daha kötü yapmıyor mu? Evde ekmek arası peynir yapıp götürebilirsin Yeşil elme biraz hafifletiyor. Ayran içebilirsin. Aklıma gelenler bunlar. Ben de konuyu takipteyimkızlar 8 haftalık hamileyim, bulantılarım var. işyerim ticket usulü ,çıkıp buralarda yiyorz. Ev yemeği tarzı sulu şeyler yiyemiyorumlahmacun, etsiz çiğ köfte , tost.. bazen mücver yani katı yiyecekler yiyebiliyorum. Yumurta haftada 2 max yiyorum. oda haftasonu omlet falan zorla. Üzülüyorum çünkü gebelikten önce çok sağlıklı beslenen biriydim. Salatasız öğünüm yoktu. şimdi eskiden sevdiğim hiçbir gıdayı yiyemiyorum. ( sizler neler yiyorsunuz ?? belki konuşunca canım ister yerim :)
yok canım valla karnım doydumu rahat ediyorum.Ayy lahmacun tost falan yiyebiliyorsun öp de başına koy valla :) ben hiçbir şey yiyemiyorum şuana kadar 2 kere kustum sabahtan beri 2 kaşık yoğurtlu soğuk çorba içtim sadece. Lahmacun vs mideni daha kötü yapmıyor mu? Evde ekmek arası peynir yapıp götürebilirsin Yeşil elme biraz hafifletiyor. Ayran içebilirsin. Aklıma gelenler bunlar. Ben de konuyu takipteyim
Bana yemek yerken bile öğürme geliyor iş yerinde yiyorum yemeği. Kendim yiyemediğim gibi insanların tepsisinde yemek görmeye bile gelemiyorum. Bir an önce atlatırız inşallahyok canım valla karnım doydumu rahat ediyorum.
Aslında bana da doktorum demedi ama çevrem de tavuk yeme antibiyotikli ve hormonlu diyen çok var bilemedim oyüzden
asla dışarıda satılan etsiz çiğköftelerden yeme ,
lahmacun da ne eti belli olmaz onuda yeme
en güzeli salata tarzı peynirli ,tavuklu,
yemeye çalış
ya arkadaşlar tavuk yiyebiliyor muyum ???? neden herkes yasak diyor birisi yazsın lütfen. Hemen eve giderken dönen piliçlerden alcam öyleyse :))))))))))))))))asla dışarıda satılan etsiz çiğköftelerden yeme ,
lahmacun da ne eti belli olmaz onuda yeme
en güzeli salata tarzı peynirli ,tavuklu,
yemeye çalış
ya arkadaşlar tavuk yiyebiliyor muyum ???? neden herkes yasak diyor birisi yazsın lütfen. Hemen eve giderken dönen piliçlerden alcam öyleyse :))))))))))))))))
12 hafta oldu hala elma muz ile besleniyorum kesinlikle salçalı yağlı etli vs seyler görmeye bile tahammül edemiyorum 4 kg verdim
ben 1.5 kg verdim ama şanslı kesimdeyim canım onu anladım. kahvaltı dışındaki öğünlerde çok sıkıntı yaşamıyorum. az kalmış biticek yakında bulantıların12 hafta oldu hala elma muz ile besleniyorum kesinlikle salçalı yağlı etli vs seyler görmeye bile tahammül edemiyorum 4 kg verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?