Ama Salata yenilcekse guvenilir yerden yenmeli.. Cogu esnaf yikamiyor yada grlisi g<zel yikiyor.. Yika an marul yesillik cabuk cüruyor cünkü
evet cnm ikinci gebeliğim ilk gebelikte daha fenaydı toplamda 7 kilo alarak gitmiştim doğuma oğlum sağlıklı şükürOda cok zor Arkadasim da oyle gecirdi gecer ins sonra alirsin kilolari .. Bebek gayet saglikli vitaminleri unutma ama
teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla atlatırız inş bişeyler yiyip dersten koşa koşa kusmaya gitmeyim diye aç kalmak daha iyi geliyorben 1.5 kg verdim ama şanslı kesimdeyim canım onu anladım. kahvaltı dışındaki öğünlerde çok sıkıntı yaşamıyorum. az kalmış biticek yakında bulantılarınAllah yardımcın olsun.
Benim gibii12 hafta oldu hala elma muz ile besleniyorum kesinlikle salçalı yağlı etli vs seyler görmeye bile tahammül edemiyorum 4 kg verdim
Merhaba..kızlar 8 haftalık hamileyim, bulantılarım var. işyerim ticket usulü ,çıkıp buralarda yiyorz. Ev yemeği tarzı sulu şeyler yiyemiyorumlahmacun, etsiz çiğ köfte , tost.. bazen mücver yani katı yiyecekler yiyebiliyorum. Yumurta haftada 2 max yiyorum. oda haftasonu omlet falan zorla. Üzülüyorum çünkü gebelikten önce çok sağlıklı beslenen biriydim. Salatasız öğünüm yoktu. şimdi eskiden sevdiğim hiçbir gıdayı yiyemiyorum. ( sizler neler yiyorsunuz ?? belki konuşunca canım ister yerim :)
Canım zaten ben hep dediğin tarz beslenirdim ama gebelikte bulantıdan öyle yumurta falan yiyemiyorum benMerhaba..
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum..
Ben de sandviç tarzı yiyordum ki doktorum beni uyarana kadar.
Şeker ve kilo sorunu yaşamamanız için dikkat etmeniz gerek. Ben diyetisyen ile devam ettim bu sürece.
Mesela sabah mutlaka haşlanmış yumurta ve az yağlı peynir tuketmelisiniz. 5 zeytin yağ açısından 2 cevize denk geliyor. Zeytin veya ceviz. Istediğiniz kadar yeşillik. Ekmek tam buğday veya çavdar olmalı.
Ara öğünlerde süt için ki kalsiyum sorunu yaşamayın . Öğlen sebze yerseniz akşam protein, öğlen protein yerseniz akşam sebze yemelisiniz.
Hayatınızdan meyve (şeker deposu olduğundan) karbonhidrat, pirinç, şeker, beyaz un, tuzu çıkarmalısınız. Ya da çok az tuketmelisiniz. Yoksa kilo ve şeker alır başını gider..
Ben hayatımda hiç diyet yapmadım . Sabah işe giderken kahvaltı yapmazdım. Ama sağlık için seve seve hamilelikte yaptım bunları :)
kaç haftalık hamilesin canım ?Arkadaşlar bütün gün devam eden bulantı normal mi ? Ara ara bulantım oluyordu ama bugün sabahtan beri bu saat oldu hala bulanıyor. Her an çıkaracak gibiyim. Korkmaya başladım bu kadar uzun sürünce :/
8+3'üm bugün canım. Ama galiba daha iyiyim bugün.kaç haftalık hamilesin canım ?
Normal canım, inş kısa sürer benim 4 gün falan çok kötüydü şimdi idare ediyorum.8+3'üm bugün canım. Ama galiba daha iyiyim bugün.
Canım bende 8 haftalık hamileyim. iştahım ne açık ne kapalı. Yani sulu ev yemekleri yiyemiyorum ama lahmacun simit makarna gibi şeyler hoşuma gidiyor. İş yerinde ise yemekhanemiz var, benim için faydalı çok yiyecek çıkıyor ama ben çok tüketemiyorumkızlar 8 haftalık hamileyim, bulantılarım var. işyerim ticket usulü ,çıkıp buralarda yiyorz. Ev yemeği tarzı sulu şeyler yiyemiyorumlahmacun, etsiz çiğ köfte , tost.. bazen mücver yani katı yiyecekler yiyebiliyorum. Yumurta haftada 2 max yiyorum. oda haftasonu omlet falan zorla. Üzülüyorum çünkü gebelikten önce çok sağlıklı beslenen biriydim. Salatasız öğünüm yoktu. şimdi eskiden sevdiğim hiçbir gıdayı yiyemiyorum. ( sizler neler yiyorsunuz ?? belki konuşunca canım ister yerim :)
aynen bende öyle. tüketemiyorum yani. zaten ilk 3 ay bizden beslenecek bebikimiz ama sonra inş daha iştahlı oluruz sağlıklı gıdalara karşı.Canım bende 8 haftalık hamileyim. iştahım ne açık ne kapalı. Yani sulu ev yemekleri yiyemiyorum ama lahmacun simit makarna gibi şeyler hoşuma gidiyor. İş yerinde ise yemekhanemiz var, benim için faydalı çok yiyecek çıkıyor ama ben çok tüketemiyorum
Deli gibi limon yemek istiyorum mide bastırıyor. Bir de ben geçen haftaya kadar çok iyi besleniyordum, ballar peynirler kaşar pernirler sulu yemekler hatta sevmediğim bamyayı bile yedim. Ama bu hafta yok midem kaldırmıyor. ama geçici bir şey toparlanırız yeriz tekrar. :)aynen bende öyle. tüketemiyorum yani. zaten ilk 3 ay bizden beslenecek bebikimiz ama sonra inş daha iştahlı oluruz sağlıklı gıdalara karşı.
Ouyyy.. Ama geçecek hepsi:) ilk 3 ay biraz böyle olacak. Ama sonrasında hepsini unutacaksın :)Canım zaten ben hep dediğin tarz beslenirdim ama gebelikte bulantıdan öyle yumurta falan yiyemiyorum benmidem almıyor. Kahve delisiydim şuan görmeye tahammülüm yok.
inş canım ya ben benlikten çıktım ne enerjim var ne yüzüm gülüyor. önceden hayat doluydum şimdi gözümü açamıyorum. birde 7 gün çalışıyorum onun da etkisi var. ama 1.5 ayım var sonra deidğin gibi her açıdan rahatlıycam inş.Ouyyy.. Ama geçecek hepsi:) ilk 3 ay biraz böyle olacak. Ama sonrasında hepsini unutacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?